Søkelys

                                                      


  Tilbake
  Hjelp jødene hjem

 

Med tema tilbake til ordet og forkynnelsen

Påmeldingsfrist er første januar

Vi har forlenget fristen for å melde seg på den planlagte konferansen til første januar 2013," skriver arrangør Bjørn Storm Johansen i en e post til Søkelys. Konferansen som vil finne sted på Holmavatn leirsted i Rogaland får besøk av de tre amerikanske forkynnerne Tony Miano, Michael Morriw og Don Currin. Opprinnelig var det hele tenkt som en ren "pastor og lederkonferanse" men etter hvert har arrangøren åpnet for at også andre er velkommen til konferansen som vil bli tolket fra engelsk til norsk. Konferansen som vil koste 1400 kroner inklusiv kost og losji finner sted fra torsdag 10 til søndag 13 januar på leirstedet til Norsk Luthersk Misjonssamband. Møtene vil bli tolket slik at folk som ikke kan engelsk vil kunne få nytte av det hele.

Michael Morrow

Michael Morrow er pastor for Union Baptist Church i Kentucky. Han er mentor for den velkjente Paul Washer og i tillegg sitter han i styret for Heart Cry som er en misjonsorganisasjon som ledes av Paul Washer. Morrow er 57 år, er gift og har tre barn. Han er en habil bibelforkynner og en smakebit av hans forkynnelse kan du sjekke ut her

Don Currin

Don Currin som har sin egen tjeneste er evangelist og også koordinator for "Heart Cry"s arbeide i Øst Europa. Han er 58 år gammel, er gift og har fire barn. Han er habil forkynner som vektlegger Guds ord og hans tjeneste har brakt ham rundt forbi i verden med evangeliet om Jesus.

Tony Miano

Tony Miano er en tidligere politimann som nå praktiserer som gateforkynner og han også en del av teamet i "The Way Of The Master" med Ray Comfort og Kirk Cameron. For norske tv seere er han kjent fra programserien "The Box" som går på de kristne tv kanalene.

Mer info om konferansen kan du finne her

 

Sist oppdatert: 03.12.12