Ny smitterekord i Norge torsdag: 5355 testet positiv for Corona

Også torsdag ble det satt en ny smitterekord i Norge. Hele 5355 nye smittede ble registrert torsdag, dette på tross av svært mange nå er vaksinert. Smitten har tatt helt av de siste ukene og den ene smitterekorden etterfølger den andre. Den økende smitten kan tvinge regjeringen til å komme med nye innstramminger og tiltak mot Corona-smitten.

6 tanker om “Ny smitterekord i Norge torsdag: 5355 testet positiv for Corona

  1. Jeg synes dette nettstedet er langt mer manipulerende enn vanlige medier. Når nesten alle er vaksinert vil selvsagt flere av disse bli smittet siden vaksinen ikke gir hundre prosent imunitet. Poenget er at de vaksinerte blir langt mindre syke. Og de fleste av de som eventuellt blir alvorlig syke er typisk eldre mennesker med andre sykdommer i tilegg. Spesiellt hvis de ikke er vaksinerte.

    Når det gjelder bivirkninger fra covid-vaksiner så blandes gjerne alvorlige og lette bivirkninger sammen og eksemplifiseres med skjeldne dødsfall uten å nevne eventuelle medvirkende årsaker. Alvorlige bivirkninger av vaksinen skjer i under en halv promille av tilfellene. At vaksinen vanligvis gir et mye lettere sykdomsforløp vil langt oppveie ulempene med bivirkninger.

    Men det er med covid og vaksiner som med alt annet. Tusenvis av hobbykonspirasjonsteoretikere hiver seg på for å gjøre mest mulig ut av mulighetene. Og det samme kan antagelig sies om både maktsyke politikere og alle som tjener penger på dette også.

    Siden jeg tror på Bibelen mener jeg man bør være mest mulig edrulig. Unngå å bli revet med av «all slags lære» og heller konsentrere seg om det Bibelen faktisk legger mest vekt på.

    Noe jeg har tenkt i mange år er at ikke noe stenger mer for åpenbaringer fra Den Hellige Ånd enn våre egne menneskelige innspirerte meninger. De blinder oss helt og blir selvforsterkende hvis mange nok mener det samme. Slik historien har gitt oss talløse eksempler på.

    13
    • Helt enig!!
      Her er det ufattelige mange skrullinger som har helt forskrudde meninger! De advarer mot å bli vaksinert selv om over 90% er allerede vaksinert!
      Her kommer utallige profetier som har vært fremsatt i en årrekke, det ene store etter det andre skal skje, den ene etter den andre er antikrist! Nå står vi rett foran noe stort! OSV OSV
      Bare vas det aller meste som blir presentert, at de aldri lærer!
      Hvor mange ganger har det blitt spådd verdens undergang bare de siste årene?
      Det er et under at vi enda lever her på jorden, etter alt som er blitt presentert her- Massedød, krig og en hel del andre tullete ting!
      At noen gidder å holde på, er for meg en stor gåte!

      10
      1
  2. Jeg også registrere at her inne er det en del mennesker som har vaksine skrekk og tror at myndighetene bevisst manipulerer sine innbyggere. Jeg lurer på hva de mener skulle vært gjort annerledes?
    Skal vi ikke være med på å hindre smitte?
    Tror dere at helsepersonellet lyver når de sier at kapasiteten er sprengt på sykehusene?
    Tror dere ikke at det dør mennesker av Covid 19?
    Hvorfor blandes det inn religion i dette? Samme teorier har vært lansert i en årrekke.

    11
    1
  3. Tanken på at alle verdens nasjoner deltar i en konspirasjon om covid og vaksiner og at 99,9% av alt fagpersonell deltar i denne konspironen er svært tvilsomt. At noen fremdeles er skeptiske kan i stadig mindre grad sannynliggjøre muligheten langsiktige bivirkninger. Det har gått for lang tid siden vaksineringen begynte.

    At «antikrist» skulle bruke en giftig sprøyte for å gi folk et «merke» er i strid med Bibelen for den sier at antikrist skal være klok. For å forklare en slik sammenheng må man ta spekulasjonene virkelig langt ut på viddene.

    Men for såvidt, det finnes som sagt så store mengder med informasjon om bivirkninger fra vaksinen i dag at ingen med hånda på hjertet kan si at den er så mye farligere enn andre legemiddler.

    Hva dyrets merke vil bli vet jeg ikke men jeg tror det vi gi svært mange fordeler. Jeg gjetter på at det blir en form for «bank-id» som kun vidrefører allt fra kontaktløs betaling til sertifikat, nøkler og billetter osv. Kanskje vil det ha både et personnummer og et telefonnummer. Sannsynligvis bare fordeler i bytte mot at man frasier seg sin evangeliske tro ved å sverge troskap til en ny samfunnsorden. I dag er kristendommen så utydelig og «sann evangelisk tro» er så udeffinerbar at de fleste sikkert ikke vil forstå hva det vil si å velge dette bort.

    Det store flertallet idag er ikke-kristne. Andre identifiserer seg kanskje med en «kristen kulturtradisjon» og har et gudsbilde som de i stor grad utformer selv.

    Hvor mange er egentlig omvendte gjennfødte evangelisk kristne idag? 4%? 2% eller kanskje 0,5%? Ikke vet jeg men antagelig har vi har passert et point of no return. At så mange helt frivillig har valgt bort kontanter er symptomatisk for tiden vi lever i. De fleste har ingen bevissthet om noe.

    11
    1
  4. Dagens evangelikale fantasier om bibelske profetier og apokalypse har lange tradisjoner.

    Kristnes frykt for (og lengsel etter) endetiden var kanskje aller sterkest på 1400-, 1500- og 1600-tallet. Troen på at demoner truet hele samfunnet, og på alle konkrete «bevis» for at så var tilfelle, førte til religiøse konspirasjonsteorier og heksebrenning. Opplysningstid og rettslig profesjonalisering fikk heldigvis skilt religiøs overtro fra verdslig lov, og tilstanden ble bedre.

    Endetidsromantikken ble på ny vakt til live i USA på midten av 1800-tallet og har putret i sekteriske miljøer siden.

    Vi er heldigvis forskånet for religiøs skrekkpropaganda i Norge i dag, bortsett fra i mikroskopiske miljøer i bibelbeltet, i islamistiske grupper og på nettet, selvsagt.

    Nå har Covid-trusselen igjen inspirert til kristen fanatisme. Og dessverre forekommer svovelpredikanter og religiøs heksebrenning fortsatt mange steder i verden.

    Tragikomisk i all sin brutale toskeskap.

    9
    1

Det er stengt for kommentarer.