Adlyde myndighetene når de krever at folk skal ta giftsprøyta?

«Vi bør kun adlyde myndigheter som gjør det gode. Paulus sier om denne ordningen: «For de som styrer, er ikke til skrekk for dem som gjør godt, men for dem som gjør ondt.» (Rom 13:3) Når myndighetene manipulerer og presser folk til å gjøre noe som beviselig har sykdom og død i sitt følge, også med en underliggende agenda, sier vi nei til å følge dem. Å bruke «myndighertsargumentet» for å fremme sprøytepolitikken er helt «sprøyt». Jesus adlød ikke kong Herodes da han ba om å gjøre et mirakel for hans øyne. Sadrak, Mesak og Abed Nego sto også imot kong Nebukanesars krav om tilbedelse av ham selv. Mitt legeme er et tempel for Den Hellige Ånd og ikke for en sårøyte som ikke er endelig godkjent for bruk blant mennesker,» skriver evangelist Svein-Magne Pedersen som et svar på dette spørsmålet: «Hva tenker man om dette som ofte blir framsatt av kristne, både ledere og andre om dette med at vi skal lyde de som sitter i høye verv og leder landet? Det brukes jo faktisk som et argument for å ta vaksinen.»

-Jeg vil ikke være prøvekanin for folk som har andre motiver bak foretaket enn helse. Her kunne det sies en hel masse. Når det gjelder vitenskap, er det viktig å ha en åpen meningsutveksling, men her sensurerer og knebler man fremstående forskere og andre vitenskapsfolk. Det viser at de som står bak denne agendaen, ikke har rent mel i posen. Dette minner oss om legen Semmelweiss som ble latterliggjort da han begynte å vaske hendene etter å ha obdusert døde, for så å ta seg av gravide kvinner. Mange ville ikke høre på ham. Men han fikk rett. Nok med det. De som angrer at de tok denne sprøyten, kan be Gud om å bli renset fra de farlige giftene som er i den. Jesus forvandlet vann til vin, så han kan nøytralisere de farlige stoffene og gjøre den maktesløs. Det er håp for alle,» skriver evangelisten videre.

6 tanker om “Adlyde myndighetene når de krever at folk skal ta giftsprøyta?

  1. Bibeer krystallklar.»Du skal lyde Gud mer enn mennesker». Og «er du i tvil så la det være». Flott og enkelt med Jehovah Guds ord.

    6
    3
  2. Kristenledere landet rundt kan gjerne prøve med mange argumenter, men ingen kan målbinde Svein Magne Pedersen!

    1
    2
  3. Om eg skal ta spøyta så vert det med tvang, at to personar held meg fast og ein stikk.
    Tyskland har alt signalisert at der vert det mest sannsynleg tvang.
    Filippinane har meddelt kva dei vil gjera.
    Korleis vil dei gjennomføra det?
    Alt no kan ein lesa om interneringsleirar der folk som ikkje lyder vert sendt.
    Kjem det til Norge og?
    Robert W.Melone seier:
    Dr. Robert Malone: ‘I Knew It Was a Lie From the First Moment. I Felt the Evil.’
    https://freedomfirstnetwork.com/2021/11/dr-robert-malone-i-knew-it-was-a-lie-from-the-first-moment-i-felt-the-evil

  4. De uvaksinerte må interneres på Jan Mayen. Der kan de fortsette sine studier på Livets hareskole, uten tilgang til internett.

Det er stengt for kommentarer.