Mat og varemangel-apokalypsen i ferd med å ramme USA mens «BareShelvesBiden» trender på Twitter

Mat og varemangelen i USA vil gå fra ille til verre ettersom titusener av langtransport sjåfører enten vil slutte eller miste jobben fordi de nekter å ta vaksinen. Et økende antall delstater vil innføre Joe Bidens vaksinepåbud og konsekvensen er at 50 000 langtransport sjåfører vil miste jobben og forsterke mat og produktmangelen.  Resultatet er tomme hyller og disker overalt og forbrukere begynner nå for alvor å merke produkt og matvaremangelen. Og alt vil bli verre, mye verre for problemene er ikke løst

Det store spørsmålet er når panikken setter inn, når folk blir redde og skjønner at dette ikke er noe midlertidig og at det kan ta uker eller måneder før det kommer nok leveranser av forsyninger til befolkningen. I løpet av et år har Biden omgjort USA til noe som minner om Venezuela. Samtidig øker spenningen om Ukraina og verden kan bare å sitte å se på at Amerika kollapser. Se opptaket fra Blazing Press sending i natt. Her er litt om alt, alt fra matkrisen til hvordan fullvaksinerte blir stadig sykere.

https://rumble.com/embed/vpsfqa/?pub=9g06i

 

 

 

7 tanker om “Mat og varemangel-apokalypsen i ferd med å ramme USA mens «BareShelvesBiden» trender på Twitter

  1. Hele poenget er at det HASTER for globaleliten å innføre New World Order. Det største hinderet for dem er A) Demokrati og B) Religion. men folk flest begynner å v åkne og bli leie av alle stråmannssakene – forkjølelsen, «klimakrisen» m.m.m.m.

    Derfor er det NÅ eller ALDRI. For å få til dette er det om og gjøre å få de mest aggressive av oss til å tenne på alle pluggene. Og det klarer de ved hjelp av å innføre galskapsrestriksjoner på løpende bånd. Til slutt eksploderer noen og da tar hele vestens ledelse en riksdagsbrann» eller «6. januar» og kliner til med unntakslover og militær intervensjon p.g.a. «angrep på demokratiet». Derfra er veien videre til fullt diktatur og full implementering i en verdensstyrt ledelse via FN svært kort. Gjør de ikke dette nå snart, kan det være for sent.

    Tenk dere samtalen rundt globalistbordene: «Denne forbannede vestlige, hvite mannen ser ut til å tåle ALT av plaging. Men SULT må da få dem til å tenne? Kjør koronaspillet videre selv om viruset for lengst er borte!»

    7
    5
    • Tenk å kalle seg «ARBEIDER»-partiet og ytre at «nå er det vanlige folks tur». Fikk strømregningen i dag på kr. NULL, med tilleggsbemerkning om at jeg har penger til gode fordi jeg har fastpris. Ringte leverandøren og fikk beskjed om at jeg burde bruke mer strøm for da får jeg enda mere penger tilbake neste gang.

      Samtidig sitter gamle stakkarer med minstepensjon uten nåla i veggen og bruker halve årslønnen på den strømmen som jo eies av det norske folk i utgangspunktet. DETTE er «sosialistenes» rettferdighet. Hjelpe seg mann. Man har ikke før opplevd den ene mer fantasifulle nyheten enn den andre der fantasien ikke strekker til lenger, så duekker det opp noe nytt.

      Er det mulig å kalle seg sosialist med 140 millioner på bok, bo i Vettakallen og bruke polakker på hyttebryggen i Kilsund?

      7
      2
    • Kristi bror ( i så fall er du halvbror ) :
      Denne omtalte AP-lederen har satt alle sine 140 mill inn i bank – sies det. Når bankene går konk : Så er pengene tapt. Tenk hva som skjedde i EU-landet Hellas for noen år siden. Innbyggerne tapte alt de hadde i banken. Det samme skjedde på 1930-tallet her i Norge. Jeg husker eldre folk her – som skydde bankene som pesten. Staten garanterer hevdes det : Nei , går bankene konk så tror jeg det er lite å hente fra Staten. Blir det stor- krig i verden ; så er Oljefondet redusert til en brøkdel – tror jeg.

      4
      3
    • Visst er sanne kristne kristi halvbrødre pr. definisjon. Og egentlig adoptivbrødre. Men når Jesus kaller oss bare «søsken og brødre» så mener han nok åndelige brødre. Og derfor er også kvinner hans brødre. Det fysiske kjønnet konverterer jo til ånd i himmelen, for det heter:

      «Kjøtt og blod kan IKKE arve Guds rike».

      Det er megaspennende tider Ture.

      5
      3
  2. Derimot.no:

    «Dr. Suchrit Bhakdi / Dr. Arne Burkhardt sine patologiske studier viser at 93 prosent av alle som døde etter å ha blitt vaksinert døde på grunn av vaksinen. Vaksinen var involvert i 93 prosent av dødsfallene hos pasientene de undersøkte. Det som er urovekkende er at rettsmedisinerene ikke vurderte vaksinen i noen av disse dødsfallene.»

    Sannheten pipler frem..

  3. APROPOS APOKALYPSEN OG LEBESBYMANNEN
    Jeg holder meg unna sjøen de nærmeste dagene. Lebesbymannen skildret en flodbølge som skulle komme i Nordsjø-bassenget. Som tegn på dette skulle det komme et voldsomt uvær over Atlanterhavet – hevdet han. Jeg har snart levd i 80 år : Men har aldri hørt at meteorologene snakker om en » meteorologisk elv » før . Denne kommer over Atlanterhavet og har nådd Norge i dag. Jeg har i bønn til Jahve bedt Ham dempe ned vind og nedbør her. Hittil har det bare vært bris i dag og litt yr. Noen mil lenger inne i landet ( Modalen kommune ) har det gått et stort ras i fjorden som har tatt flere bygninger.
    Vi vet at russerne lastet om bord i krigsskip denne nye dommedags-torpedoen » Poseidon » sist høst. Den har komprimert atomstridshode og kan få til en slik tsunami som Lebesbymannen skildret i sitt syn en november-natt i 1907.
    Om forhandlingene som nå pågår med NATO / USA mislykkes : Så kan Putin finne på å sette av et par Poseidon-torpedoer i stedet for å invadere Ukraina. Taktikk er å gjøre det helt uventede.

  4. Til Ture
    Jeg har lest om bank-krisen på 1930-tallet. Folk som hadde penger i banken, mistet alle sparepengene. Folk som hadde lån på huset, måtte gå fra gård og grunn fordi banken krevde å få pengene tilbake. Dersom ikke dette kunne ordnes, tok banken huset, eller gården. Norge var et fattig land, og det var ingen økonomiske reserver
    for bankene å falle tilbake på.

Det er stengt for kommentarer.