Canadisk politi truer med angrep på lastebilsjåfører som kjemper for friheten

6 tanker om “Canadisk politi truer med angrep på lastebilsjåfører som kjemper for friheten

  1. Det som skjer i Canada nå, er utrolig spennende. Hvordan utfallet blir av denne fredelige demonstrasjonen, er ikke godt å si.

  2. Samtidig er det viktig å presisere at sanne kristne ikke deltar i politiske demonstrasjoner mot myndighetene. Vi er nøytrale hva partipolitikk angår i denne verden, da vårt oppdrag er å være utsendinger og ambassadører for Guds rike. Diplomater deltar som kjent ikke i den indre politikken i de landene vi er utsendte til. Jesus viste det klart da han trakk seg helt vekk da jødene ville gjøre ham til konge i Israel.

    4
    2
    • Partipolitikk,- å kjempe for det gode, det sanne, den frie verden med suverene frie borgere, de nedfelte grunnlovsfestede menneskerettighetene.. –
      Er det partipolitikk sier du?

      Er ikke dette en forutsetning og en kamp for selve grunnlaget for i det hele tatt å kunne bedrive partipolitikk/«demokrati»?

      Mister vi dette er vi i et tyranni. Noe har vi til felles uansett politiske sympatier og preferanser.

      1
      3
    • Norske myndigheter blander seg inn i israelsk innenrikspolitikk, saker de ikke har noe med. Det være seg angående div. konflikter jøder har med palestina-arabere.

    • «Undreren» eller «Granskeren eller..?

      Bibelen sier at Satan – faren din – er denne verdens gud og at alt derfor vil gå fra vondt til værre.

      Da er det nyttesløst å forbedre denne verden. Forsøker vi på det blir vi en del av denne onde verden og sier implisitt at Gud lyver og at bare JEG starter mitt felttog mot denne verdens urett så skal det bli andre boller.

      Selv Jesus dro seg vekk da jødene ville ha ham til konge i denne verden. Undreren er narret trill rundt.

  3. Hvordan får sjåførene til dette? Har de ikke kontrakter og avtaler om henting/levering av varer med ulike firma? Det blir jo kontraktsbrudd når sjåførene legger ned arbeidet og kjører til hovedstaden for å demonstrere. Varer kommer ikke ut.
    Skulle tro at det er nok av sjåfører som ikke er med på dette og tar over varekjøringen. Og de som demonstrerer ikke har noe å komme tilbake til…
    Transportbransjen må være organisert på en helt annen måte enn i Norge.
    Dette hadde aldri kunne blitt gjennomført her til lands.

Det er stengt for kommentarer.