Russland klar for invasjon -Vesten evakuerer sine ansatte fra Kiev -Biden tror krigen vil starte om få dager

Vi har en rivende utvikling i Ukraina ettersom Israel, USA, Storbritannia, Nederland, Latvia, Norge, Sør-Korea, Japan er i ferd med å hente ut sine ambassadeansatte. En rekke land har nå oppfordret egne statsborgere til å forlate landet. Også EU henter nå hjem sine ansatte i den ukrainske hovedstaden og den greske regjeringen vil komme med sine anbefalinger om kort tid. I følge WarNews24/7 skal amerikanerne ha etterretning om at Putin skal ha gitt sine styrker ordre om å starte de militære operasjonene før slutten av de olympiske leker.

Joe Biden og Det Hvite Hus mener at de har informasjon om at president Putin allerede har gitt sine ordre til militærledelsen. De militære operasjonene kan komme til å starte når som helst og vil bli innledet av to dager med omfattende bombing og elektronisk krigføring som vil slå ut nettsider og all elektronisk kommunikasjon. Deretter vil Russland iverksette en omfattende invasjon med formål å installere et nytt og mer russisk-vennlig regime som vil sette en effektiv stopper for NATO ekspansjon i Russlands bakgårdet. For Russland er NATO en stor trussel de ikke ønsker for tett innpå sitt territorium. «En invasjon virker nå å være nært forestående og vi må forberede oss på at det værste kan skje,» sier den norske utenriksministeren fredag kveld. Norske statsborgere i Ukraina oppfordres til å evakuere landet og det har i dag vært omfattende militær flyaktivitet både fra NATO og russisk hold melder Inventor Lee Wheelbarger som har fulgt med på hva som skjer av militær luftaktivitet fra Flightradar24. Russland har i flere måneder bygd opp sine styrker langs grensen mot Ukraina og et angrep kan komme på tre fronter. Fra Russland, fra Hviterussland og fra Krim.

Drønn av hovslag og økt militær beredskap i store deler av Europa

Et russisk angrep på Ukraina vil ikke komme som noen stor overraskelse. Gjennom to måneder har Russland sendt store mengder militært personell og utstyr både til grenseområdene mot Ukraina og til Hviterussland. Rundt 150 000 russiske soldater står nå klar til å gjennomføre president Putins ordre. Samtidig har en flere land, deriblant Norge, Sverige, Finnland, Polen, Latvia og NATO landene økt den militære beredskapen og situasjonen følges kontinuerlig i militære hovedkvarter i Europa. En russisk invasjon vil kunne føre til store sivile tap og utløse raseri og frykt både i Polen og de baltiske stater. Det er også derfor at både USA og NATO har sendt fly og militært personell til NATO landene i Øst-Europa. Det internasjonale sentre for strategisk etterretning har nå økt farenivået til svart i Ukraina. Noe som betyr at det er stor fare for krig. For dem som åndens ører hører vi tydelig drønn av hovslag i Europa. De fire apokalypsens ryttere er i ferd med å slippes løs, og i Skriften har hester flere symbolske betydninger. Hester symboliserer styrke, makt, krig og storhet og i åpenbaringsboken symboliseres fargene på hestene spesielle ting. Hvitt kan symbolisere renhet og seier. Rødt symboliserer krig og væpnet konflikt mens sort symboliserer hungersnød og elendighet. Allerede hos profeten Sakarias møter vi apokalypsens røde, hvite, sorte og blakke hester som dro ut mot Nordens land og mot Sydens land. I åpenbaringsboken møter vi igjen de fire hestene og deres ryttere som slippes løs når de seglene blir brutt. I Billy Grahams viktige bok, «drønn av hovslag» tegner den legendariske evangelisten et sterkt bilde av hva som skal skje i tiden før menigheten skal bortrykkes hvor krig, pest, hunger og døden rår i verden. Hvorvidt det er dette som skjer nå er usikkert, men en ting kan vi si: Jesu ord om «krig og rykter om krig og folk mot folk og rike mot rike» ser ut til å skje like foran våre øyne. Etter at Det Hvite Hus kom med sin etterretningsvurderinger gjorde oljeprisene et hopp, aksjemarkedet gikk i rødt og den amerikanske dollaren styrket seg. Dette betyr økt frykt i markedet, frykt for at dramatiske ting kan skje. I videoklippet under deler Paul Mills de siste nyheter med sine følgere på YouTube. Paul Mills er blant de som tror at vi nå befinner oss i trengselstiden.

https://www.youtube.com/watch?v=X9T2FDq0OsY

7 tanker om “Russland klar for invasjon -Vesten evakuerer sine ansatte fra Kiev -Biden tror krigen vil starte om få dager

  1.   And when he had opened the second seal, I heard the second beast say, Come and see. 
    And there went out another horse that was red: and power was given to him that sat thereon to take peace from the earth, and that they should kill one another: and there was given unto him a great sword. 
    The great tribulation is coming.
    World War III is coming. Repent and turn from your sins and from the mark of the beast. Repent and believe in Jesus and be baptized in the name of Jesus Christ alone.

    1
    1
  2. Vi får se om det blir noen strid. Jeg har spurt Herren, men ikke fått noen svar. Jeg føler ro i mitt hjerte. Om det blir krig – så blir det muligens i første omgang på Ukrainas jord – Norge blir muligens ikke berørt i denne omgang. Men alt handler om USA – og hva Biden gjør. Om USA faller sammen som ett korthus – altså i en strid – så er Europa veldig åpen. Også Norge – da har vi ingen reell beskyttelse. Men vi får se – kanskje alt bare er lureri. Og at ting vil skje på andre kanter.

    2
    2
  3. Det er NATO og USA som hisser til krig. Jeg tror ikke Putin innvaderer lut fattige Ukraina.

    1
    2
    • Ukrainsk jord er fullstendig sentral for Russlands nasjonale sikkerhet. Putin vet at dersom NATO får kontroll over Ukraina, har Russland svært liten tid på å avskjære raketter fra NATO.
      Det går mot krig, men om krigen sprer seg til andre land enn Ukraina vil vi finne ut etterhvert.
      Dersom Russland går inn i Ukraina vil forholdet mellom NATO og Russland fryse fullstendig. Blir vanskelige tider.

      1
      1
  4. 11/02/2022, kl. 23:47 sa Z:

    «Det er NATO og USA som hisser til krig. Jeg tror ikke Putin innvaderer lut fattige Ukraina.»

    Dette utsagnet må vil være en konsekvens av russisk påvirkning? Ukraina har svært stor verdi for Putin når det gjelder krigsstrategi, landbruksarealer og natruresursser. Om noen år kunne Ukrainas forsvar bli for sterkt.

    Når det gjelder Putin selv så skryter han ofte av å ha vært offiser i KGB. En terrorvirksomhet som ikke var bedre enn Gestapo. Og hvis man studerer Russlands historie de siste hundre år, så finner man helt ufattelige grusomheter. De har ikke stått tilbake for nazityskland på noen måte.

  5. Jeg tror at den russiske styrkeoppbyggingen ved Ukraina er for å skremme myndighetene i Ukraina til å overgi landet il Russland uten kamp.

Det er stengt for kommentarer.