Styrker fra Donetsk skjøt ned en ukrainsk drone -bilder av en krig i utvikling

Det raste i natt harde kamper mellom styrker fra Donetsk og folkerepublikken Luhanbsk og stryker lojale mot Kiev. Det ble brukt tunge våpen i kamphandlingene. De russisk-talende styrkene skal ha skutt ned en ukrainsk drone, Bayraktar TB2 i Donbass. Bilder av den ukrainske dronen skal ha blitt vist på statlig tv i Russland. I Pionerskoe village ble to sivile drept i natt av den intense skytingen fra ukrainske regjeringsstyrker, melder Dean O`Brien, en frilance-rapporter  som er i området. Russland har så langt ikke gjennomført noen invasjon slik Biden regimet og Nato frykter.

Imidlertid frykter den militære ledelsen i Donetsk et snarlig og omfattende angrep fra Ukrainske regjeringsstyrker. «In the Donetsk People’s Republic they are strengthening their positions in anticipation of new provocations by the Ukrainian security forces. Armoured vehicles are being transferred to the most dangerous areas,» skriver Dean O`Brien på Twitter søndag formiddag.

 

Ukrainske regjeringsstyrker skyter granater mot det nordlige Donetsk som er kontrollert av de russisk talende. Også RT melder at to sivile ble drept da de beskjøt en landsby med granater. For øyeblikket er det regjeringsstyrkene fra Kiev som fortsetter angrepene mot de russisk talende områdene.

Drønn av hovslag

I natt var det skyting og eksplosjoner høres i Donetsk

 

Skyting i natt

 

5 tanker om “Styrker fra Donetsk skjøt ned en ukrainsk drone -bilder av en krig i utvikling

    • Kanskje det Hermansen, kanskje det.
      Både USA og Russland har en lang tradisjon med falske flagg for å oppnå ønskede mål.
      Falske nyheter, feilaktig informasjon er en del av redskapene i begge lands verktøykasser.
      Dette er på flere måter en kamp mellom lys og mørke.
      Putin forsvarer kristendommen og kirkens lange tradisjon som bærere av evangeliet, mens Biden er en mann som søker å rive ned den kristne arven.

      1
      1
    • Og kanskje DU er en del av en fslsk flagg-operasjon selv Birgir
      To sivile ble drept av ukrainske soldater i dag.
      Men det snakker ikke propagandaen her i Norge om.

      1
      1
    • Jo visst, Mitt navn, snakker propagandaen i Norge om DET. Du er selv en del av propagandaen.

    • Så, RS, Putin forsvarer kristendommen og kirken som bærer av evangeliet? DEN må du lenger ut på vannet med. Det er ingen russisk leder, siden Sovjettsamveldets fall, som har jobbet SÅ iherdig for å stoppe evangeliet, som nettopp Putin. Det er ikke lov å forkynne det hele og fulle evangeliet i kristne forsamlinger, uten at det har blitt klarert av myndighetene.

      1
      1

Det er stengt for kommentarer.