President Joe Biden innfører flere sanksjoner mot Russland mens vi venter på president Putins svar

USA og de andre allierte vil innføre tøffe økonomiske sanksjoner for å kvele den russiske økonomien. Dette er Joe Bidens budskap til det amerikanske folk torsdag kveld. Samtidig sier Biden at han vil ta ekstraordinære steg for å forsvare Nato-allierte i Øst-Europa. Joe Biden understreker videre at Nato ikke vil utkjempe noen krig med Russland i Ukraina, men bruke sanksjonene som våpen. Russland selv sier at de vil svare på økonomiske sanksjoner med samme mynt, og Putins kraftigste våpen mot den vestlige verden er å stenge av for leveranser av gass til Tyskland og Europa.

Biden sa videre at han vil sende flere amerikanske soldater til Tyskland og andre allierte land i Øst-Europa. President Biden brukte anledningen til å fordømme den russiske invasjonen på det sterkeste. Ukraina har anmodet om at Nato og USA oppretter en flyforbudssone over Ukraina, men Joe Biden har ingen planer om å ta en slik henstilling til følge. Sanksjonssporet ser ut til å være det eneste verktøyet den amerikanske presidenten pr i dag er villig til å ta i bruk. Og mens Vesten innfører sine sanksjoner er det bare å vente på hvordan Russland besvarer dem. Hans sterkeste økonomiske våpen er å stenge av all gassleveranser til Europa for å utløse en kraftig økonomisk krise i Europa.

21 tanker om “President Joe Biden innfører flere sanksjoner mot Russland mens vi venter på president Putins svar

  1. USA kommer til å bli lagt øde av Russiske atom bomber.
    Biden har ikke forstått hvem Putin er ! Det gjelder forøvrig resten av vestens ledere.

    Hvem er Putin ? Putin er den personen bibelen beskriver som Gog !

    • Ser du selv her over at du klarer ikke voksent og ærlig svare på et spørsmål?

      «Putin ER den personen som…» skrev du.
      Da HAR du fortalt alle her at du VET.

      Og deretter gjør du et lite voksent forsøk på å «ta» meg med å skyte ut «VET DU?»

      Er enig i den andre setningen din. Om Biden.

      Jeg slutter her Rune
      Kommer gjerne tilbake hvis du noengang kan ydmyke deg og vise respekt.

    • Hvorfor spotter du det du ikke vet Hannah ?
      Mine tanker om hvem Putin er , tar jeg ut fra hva som står i Bibelen, Valdres profetien , Vilna Gaon profetien og de fysiske realiteter i verden i dag, summen av dette tilsier at Putin er nødt for å være Gog.
      Hva jeg gjør er å beregne, jeg bruker de faktorer som foreligger, legger dem sammen og får ett svar, når jeg så får svaret , er det min plikt som vakt mann på muren å formidle dette videre til folk , så de kan forberede seg og søke tilflukt hos Jesus .

      Men dette velger du Hannah og spotte , du velger å spotte vekterne som er satt til å advare, for at folk skal søke frelse.

      Så nå advarer jeg deg Hannah , slutt å spotte , for du hindrer folk i å komme til Jesus og det er alvorlig!

    • Nei Rune,

      Hannah spotter ikke fordi om hun trekker dine konklusjoner i tvil. Det må være lov å stille spørsmål til og mene noe annet enn det du gjør. Man spotter ikke selv om man ikke tar alt du sier for god fisk. Hadde hun trukket i tvil noe Jesus sa, så hadde det vært nærmere å spotte. Men verken du eller jeg er i den kategorien.

      Jeg har ingen peiling på hvem Gog er. Det er heller ikke poenget. For meg kan det like gjerne være Putin slik du beskriver. Men som Hannah påpeker: du gjetter, du vet ikke med 100% sikkerhet.

      …ang vaktmannen på muren: Vi trenger vaktmenn, men pass på at du ikke blir han vaktmannen som til stadighet roper «ulv! ulv!».

    • Rune, nå må du være litt seriøs.

      Jeg bryr meg ikke om hva du kaller meg, men å kalle Hannah en spotter og påstå at hun tjener satan fordi hun ikke blindt aksepterer dine uttalelser er direkte arrogant og stygt gjort.

      …jeg stopper der..

    • Du Gransker/Qanon som er en satans tjener sier selv at du ikke vet hvem Gog er , likevel påstår du at jeg gjetter, hvordan kan du vite jeg gjetter, når du ikke vet hvem Gog er ?
      Hannah sitt mål med spørsmålene hun stilte var ikke å få svar , de var og ta meg på noe og hun bruker satans list , akkurat som du Gransker/ Qanon.

      Johannes åpenbaring beskriver Babylon og Babylons fall , det står at hun skal bli truffet av piler ( les raketter) fra en eksperts hånd og i fra ett land fra nord , det er kun ett land nord for USA som har vilje og kapasitet og ikke minst grunn til og gjøre dette. og det er Putin ( Gog) sitt Russland !
      Videre står det i bibelen at Gud skal sette kroker i kjevene på Gog ( Nato er krokene i kjevene på Gog, så han dra ut med helle sin hær og det er hva som skjer nå i større og større grad .

      Valdres profetien beskriver at 3 verdens krig først og fremst skal ramme vesten hardt, dvs at vesten kommer til å falle , og da er veien åpen for Russland med sine allierte og gå mot Israel, der skal Gog og hans hær få sin ende .

      Vilna Gaon profetien beskriver at når Russerne tar Krim da kan vi høre fptstegene til Messias og når Russerne når Konstantinopel, da kan Messias kom hvert øyeblikk som helst.

      Summen av dette gjør at Putin må være Gog , og hadde Biden og de vestlige lederene forstått hvem Putin var , så hadde de vendt om til Gud og bedt om nåde for både seg og nasjonene som de leder..

    • Hvis du ikke klarer å se utifra ordleggingen på meg og Gransker at vi er to forskjellige så beviser det bare atter en gang hvor lite tid du gidder å bruke på å lese det vi tar oss tid til å skrive til deg. Gransker er et eksempel til etterfølgelse, men det er også noen få andre her. Skriving ligger ikke så for meg. Jeg leser nøye hvordan de skriver for å forbedre meg. Vitsen med mye i livet er jo å komme videre da, vokse?? Hva med deg? Kan du tenke litt over det med høfligere kommentarer uten å beskylde meg for spotting og annet tull? Du har gneldret og bannet mot Gransker og funnet feil og oppfører deg som en unge. Vrir og vrenger på bibelvers for å legitimere din meget spesielle oppførsel. Sier at Jesus da også kraftig ifra og lignende.

      Men forstår ikke at jeg gidder nevne dette engang. Det kommer ei skyllebøtte som vanlig og du er aldri villig til å ydmyke deg. Men kan jo håpe…

      Du sier du legger alle faktorer sammen ang Putin for å gjøre deg opp en mening??
      Du glemte å ta med bøker, artikler, dokumentarer om Putin, ting han har uttalt mm.

      Det kan være ham men jeg blir ikke overrasket om det ikke er ham.

      Ellers tenker jeg ikke mye på det. Blir det en verdenskrig nå så har vi noen helt andre tullinger som nrk ikke nevner som vil være like mye grunn til den. Alt kan roe seg men den kan også komme snart mener jeg.

      Forstår ikke vitsen med hvordan de høye herrer som styrer i verden må omtale Putin, hva tjener det til…
      Nrk… Fysj…

    • Takk for det Gransker. Så kommentaren først nå.

      Rune, har ALDRI opp levd makan til oppførsel fra noen som deg. Du har sagt nok om meg og andre her. Hvis ikke du omvender deg fra ufyselig oppførsel nå så tenker jeg Gud snart tar seg av deg. Ingen grunn til å sutre når det skjer for nå du er advart.

    • Kan være det er Putin eller en annen.
      Gog i Magogs land er fyrsten over Ros, Mesek og Tubal.
      Ros kan være stamfar til det russiske folk.
      Mesek kan være folkegruppen som slo seg ned i Moskva
      Tubal kan være stamfaren til befolkningen som utgjør Tubolsk eller svartehavs-befolkningen.
      Om det er Vladimir Putin eller en etterfølger av ham som er Gog vil fremtiden vise.
      Det må da være mulig å diskutere dette uten å bruke termer som «satans tjenere» om andre.
      Ei heller komme i en spottende eller hånende tone.
      Togarmafolket i det ytterste Norden kan være enten det skandinaviske folk eller befolkningen i Nord-Tyrkia.
      Gomere eller germaner som de også blir kaldt er stamfar til Togarma -som kan være det skandinaviske folk da vi er «halv germanere» rent rasemessig.
      Alt vil jo uansett bli avslørt av begivenhetene som liigger foran verden.

    • En helt mulig teori Rune Lye.
      Det er mange som har profetert at USA skal bli lagt øde av atomvåpen. Blant annet Dumitru Duduman https://www.youtube.com/watch?v=VYDZ30BXlAs&t=
      Joe Biden er bare en korrupt gammel senil tulling satt der av den globale elite. En klovn eller parodi av en president. Det er Obama som trekker i trådene.
      Verdens ledere kjenner ikke til Gog og det åndelige.
      Derfor ser de bare på tingene med menneskelige øyne.
      Putin kan være Gog, men ordet Gog sikter til en posisjon som hersker eller herskeren over Magog, fyrsten over Ros, Mesekh og Tubal

  2. Jeg har fortalt sannheten om deg Hannah og Qanon/ Gransker, dere tjener satan og folk bør ikke lytte til dere .

    • Hei, hadde du hatt mer ordforråd, vil du ikke brukt de uttrykk du slenger ut mot andre som har et annet syn på tingene

    • Jeg forteller dere sannheten , det har ingenting med verken ordforråd eller syn på ting å gjøre .

      Jeg vet hvilken ånd som bor i Gransker og Hannah og jeg konfronterer dem med det , at mange forstår dette som uhøflig, ufint ol. får så være , Jesus var og opplevdes også hard og ufin for mange , når han måtte konfrontere dem .

    • Ja der kom det om Jesus igjen

      Du sammenligner denne grusomme oppførselen din med Jesus. Jeg vil gråte.

      Du gjør narr av Jesus. Du gråter ikke av hva du gjør mot Jesus og kristne her. Jeg gjør. Jeg gråter for alle ikke-kristne her som kan lese dritten mot andre brødre fra en som mener han lever med Jesus. Jeg takler fint den grønne ekle gørra du sender mot meg, men hadde det vært for fem år siden så kunne du ødelagt mye. AT du våger. Ikke mye åndelig visdom hos deg nei.
      Det er skrale greier.

      Du vet hvilken ånd Hannah er av? Nei du gjør ikke det. Du forstår svært lite må jeg si.

      Lær deg å lese Bibelen lye.

      Dypdykk i ordet så skal du merke at du om en tid får lyst til å ydmyke deg og å gjøre opp du også. Jeg bryr meg faktisk om at det må snart gå bedre for deg Lye.

    • Problemet til Rune Lye, Gubben, er at han er uten utdanning, og at han er en vellykket gründer. Det er i alle fall DET han har unnskyldt seg med flere ganger.

    • Som sagt Hannah, du har slått lag med Gransker/Qanon som er en satans tjener og grunnen til han er en satans tjener, er fordi han går denne verdens makter å myndigheter sitt ærend og denne verdens makter og myndigheter, har denne verdens fyrste til herre , og denne verdens fyrste er satan , så derfor er Qanon/Gransker en satans tjener, og du Hannah har invitert han inn og blir derfor hans like, jeg har advart deg Hannah, jeg har advart deg gang på gang på gang , men du vil ikke høre , i plassen sender du i mot meg all slags falske anklager , stygge karakestiker , hån og spot .
      Jeg ønsker deg alt godt Hannah, det samme gjør jeg for Qanon/Gransker, Birgir Hermansen, Gubben og hvem det måtte være.. men dere vil ikke høre , dere holder dere for ørene og fråder i raseri mot meg.

    • Til Birgir,

      jeg synes ikke det er riktig å rakke ned på Rune Lyes personlige egenskaper eller bragder. Han driver en god bedrift på Jæren og skal ha skryt for det.
      At jeg er helt uenig med ham i mye, og litt for ofte velger å påpeke det, eller at jeg synes han er for dårlig til å takle kritiske kommentarer eller spørsmål, betyr ikke jeg synes det er riktig å snakke nedsettende om ham.
      Det er ikke lett å vite hvordan andre folk leser våre kommentarer, men vi bør i alle fall prøve å være forsiktige med hva og hvordan vi sier noe.

    • Jeg rakker ikke ned på Rune Lye’s egenskaper eller bragder. Jeg formidler det han SELV har gitt som grunn for sin famøse selvopphøyelse. Flere ganger har han brukt nettopp DET som grunn for IKKE å gi svar når han har blitt svar skyldig. Jeg er godt klar over at han driver en god bedrift på Jæren. Det er ingen unnskyldning for å beskylde sine motstandere for å være mobbere og satans tjenere, omtrent hver gang han blir svar skyldig.

Det er stengt for kommentarer.