Budskap fra Russland til leiesoldater fra vestlige land: «Vi vet hvor dere er og vi vil vise ingen nåde!»

Det russiske forsvaret trappet mandag kveld opp sin respons på det faktum at titusenvis av amerikanere, europeere og selv nordmenn har valgt å melde seg til tjeneste for det ukrainske forsvaret. I sitt budskap til de utenlandske leiesoldatene som opererer i Ukraina sier Moskva dette: «Vi kjenner til de steder hvor dere utenlandske leiesoldater er.» Vi vet hvor dere oppholder dere og vi advarer dere igjen. Det vil ikke bli vist nåde mot leiesoldater uansett hvor de oppholder seg på ukrainsk territorium. Det er talsmann for det russiske forsvaret, generalmajor Igor Konashenkov som retter denne advarselen til frivillige som melder seg til tjeneste som leiesoldater for regimet i Kiev.

De vestlige myndigheter som oppfordrer deres borgere til å melde seg til tjeneste i Ukraina vil være ansvarlig for deres død, sier det russiske forsvarsdepartementet i en uttalelse mandag. Det russiske forsvarsdepartementet sa at Russland vil fortsette å angripe treningsbaser og lokaliteter som huser vestlige leiesoldater. Som kjent angrep Russland søndag morgen treningsleiren Yavorov  og viste ingen nåde overfor leiesoldater. Slike  leirer er legale mål i krig og de vestlige borgere som oppholder seg på ukrainsk jord som leiesoldater vil bli angrepet og tatt ut av det russiske forsvaret.  Konashenkov slo fast at flere vestlige land har oppmuntret sine borgere til å kjempe mot russiske soldater som leiesoldater, og disse lands myndigheter må utelukkende og alene bære ansvaret for leiesoldater som blir drept av våre styrker.

Vi vil fortsette med målrettede angrep mot ukrainske mål og vi vil ikke kunne ta hensyn til om det er utenlandske leiesoldater på fasilitetene vi tar ut, sa generalmajorgen og viste til søndagens angrep på en treningsbase tett opp til grensen mot Polen. Dersom deres leiesoldater kommer hjem i likposer er det utelukkende de vestlige lands lederes ansvar, sier det russiske forsvaret mandag. Russland vet utmerket godt hvor disse er og overvåker nøye våpenkonvoier fra vestlige land til det ukrainske regimet. Også disse risikerer å bli angrepet og utslettet uten at det russiske forsvaret vil ta hensyn til om det er utenlandske borgere og leiesoldater i disse kolonnene. Det er russisk tv (RT) som melder dette sent mandag kveld.

9 tanker om “Budskap fra Russland til leiesoldater fra vestlige land: «Vi vet hvor dere er og vi vil vise ingen nåde!»

  1. Alle nyhetene viser nå at verden kjapt nærmer seg selveste den store trengsel og Jehovah Guds Harmageddon ved hjelp av Kristus og de av hans himmelske brødre som allerede er hjemme hos ham og Pappa Jehovah i himlene.

    Sammen med millioner av engler, samt kjeruber og serafer, vil ALLE Guds fiender som ikke påkaller Skaperens store Navn Jehovah i følge Bibelen bli «liggende som lik fra den ene enden av jorden til den andre» – utstøtte for Hans åsyn og uten noe fremtidig håp for nytt liv.

    Vil DU overleve alt dette og komme inn på en ny, renset jord må DU straks vende deg bort fra den falske, dødsdømte kristenheten du finner mange av her inne på Søkelys, og vende deg til Skaperen Jehovah ved å påkalle Hans store og hellige Navn.

    Jehovah var den Jesus selv ba til og tryglet om hjelp i fra. Ikke tro på djevelungene som kvekker at Jesus ba til seg selv. «Faderen er større enn meg», konkluderte han.

    7
    4
  2. Det er kun Jesus Messias som kan frelse syndere,Han er gitt all makt i himmel og på jord. Romerne 8.1: Så er det ingen fordømmelse for den som er i Kristus!
    Han, Kristus/Messias, er sann Gud og et syndefritt menneske, Han er vår eneste redning for tid og evighet…

    5
    4
    • Ja fordi Skaperen Jehovah Gud selv er for ren og hellig til å deale med åndelig skitne dyrliknende mennesker, har han gitt Sønnen all makt til å ordne opp i forholdene i hele det tusenårige riket der menneskene til slutt vil bli fullkomne som de var i Edens hage før opprøret.

      Deretter vil Kristus atter gi tilbake denne makten til Faderen og underordne seg Ham for evig:

      1.Korinterbrev 15:24-28:

      «24 Så kommer slutten, når han overgir sin kongsmakt til Gud, sin Far, etter at han har tilintetgjort alle makter, myndigheter og krefter. 25 For han skal være konge helt til Gud har lagt alle fiender under hans føtter. 26 Den siste fienden som blir tilintetgjort, er døden. 27 For alt la han under hans føtter. Når det står alt, er det klart at Gud er unntatt. Det er jo Gud som legger alt under ham. 28 Men når alt er underlagt ham, skal også Sønnen selv underordne seg Gud, som har lagt alt under ham, og Gud skal være alt i alle.»
      Det er nok ikke enkelt for en falsk kristen å forstå sannheten «Gubben», men prøver du å begynne med å lese Bibelen så har du en god start.

      6
      3
  3. Det som vi skulle vært og gjort, men ikke kan pga vår synd/syndige natur, har Jesus gjort i vårt sted på Golgata og det gjelder for Gud som vi skulle gjort det selv
    Han er min/vår stedfortreder og døde for mine synder

    6
    2
  4. Fryktelig og trist det som skjer. Men når vil KRISTEN avlyse sin etterlengtede verdens undergang? Hvis terrorguden og engler og demoner ikke har vist seg innen sommeren? Om ett år? Fem år? Om ti år?

    Å gjette, dikte og forklare urimelige og uforståelige hendelser i virkeligheten med fantasifulle eventyr er en eldgammel øvelse.

    Noen trodde en arg Tor og hans bukker sørget for gnistrende lyn og buldrende torden. KRISTEN har antatt en selvforelsket Doktor Allwissend-rolle. Han tolker vår tids kriger og konspirasjoner i lys av ørkenkulturenes poetiske mytologi og fantasifulle skrekkpropaganda. Og han venter i skadefro sadisme på medmenneskers guddommelige slakt fordi de ikke gjør som mafiatrollet hans krever for å spare dem.

    Ja, ja. Godt KRISTEN, og all verdens hatpredikanter, ikke besmitter andre med sin overtro enn sin egen lille stamme. Å nekte å gjøre annet enn å hamstre diesel, spre flygeblader og be til en ikke-eksisterende guddom, er ikke veldig produktivt.

    😆

    Vel, den som lever får se.

    2
    3
    • Ja lykke til Aril og alle andre ateister – i Harmageddon. INGEN kan forstå Bibelens sannheter uten at Jehovah drar dem, heter det. Til det er denne verdens ånd (les Satan) for sterk. Og mennesker uten hellig ånd er kun kjød – eller dyr. Akkurat det Paulus indirekte kalte kreterne – «ville dyr».

      PS. Takk til deg «Aril» for alle dine ateistiske innspill på denne religiøse side. Uten deg & co hadde ikke troende fått så trosstyrkende og interessante innblikk i nettopp dyreriket. For det er jo dyr dere selv mener dere stammer fra… :=)

      6
      2
    • Kjære KRIS(T)EN, Herrn Doktor Allwissend i Valdres!

      Alle oppegående vet at motstand styrker overtro og indre samhold. Det er utallige eksempler på at tilhengere av dommedagssekter og endetidsmenigheter merkelig nok blir MER overbevist om sine spinnville vrangforestillinger når profetiene IKKE slår til.

      Det skyldes enkle psykologiske mekanismer. Det blir uutholdelig å innrømme så fundamentale misforståelser. For å unngå smertefulle og pinlige identitetskriser blir eneste utvei å finne nye og «bedre» bortforklaringer. Og beleste bibelblinde er eksperter i å forsvare egen dumhet.

      Oppegående mennesker vet at mens vitenskapen forkaster gamle feil så snart de blir motbevist, vil religiøse tviholde på forsteinede dogmer uansett argumenter.

      Fornuften har lært oss å komme nærmere sannheten gjennom prøving og feiling. Den vitenskapelige metode har gjort oss til eksperter på mange felt. Troende har derimot kun blitt eksperter i stadig mer avanserte bortforklaringer og spissfindig teologisk vrøvl.

      😉😘😇

      2
      2
    • Stå på Aril! INTET fører troende så sammen som ateistiske fiender av Gud på en religiøs nettside. Jeg vil si det så sterkt som at uten slike som deg i hæla ville vi ikke kunnet sagt at Bibelen var sann. Slik sett er du like stupid som Djevelen. Hva skulle Jehovah Gud gjort uten ham? Men det er du nok for dum og hjernevasket til å skjønne.

      Stå på Aril – tjo hei!

      5
      1
    • Loven om massens og energiens bevarelse sier at INGENTING KAN BLI TIL INGENTING! Energi kan følgelig IKKE ØDELEGGES.

      Masse (oss/kjød) er bare bunden energi som i mindre kvanta alltid oppstår under nukleære eksplosjoner der ren energi konverterer til dette.

      KONKLUSJON:

      Når ingenting kan bli til ingenting, KAN DET HELLER IKKE HA BLITT TIL AV INGENTING. Denne opprinnelsesenergien som skapte bunden energi av fri energi i Big Bang stammer fra en livsnødvendig intelligent konstruktør fordi KOMPLEKSITET OPPSTÅR IKKE UTEN EN LEDET ANSTRENGELSE! Vi kaller konstruktøren Gud.

      Men å diskutere et slikt naturvitenskaplig faktum med en hjernevasket skapning som deg Aril, er nytteløst, da du rett og slett ikke har IQ til å ta det til deg. Derfor lar jeg andre skaperempiriske naturvitenskaplige lover som Thermodynamikkens hovedsetninger, Entropiloven og Inertialoven ligge. Til det ligger tåka rundt deg for tett.

      6
      2

Det er stengt for kommentarer.