Hevder USA planlegger en falsk flagg operasjon ved bruk av kjemiske våpen i Ukraina

Bruk av kjemiske våpen vil være det som vil tvinge USA og NATO til å gå inn i den russisk/ukrainske krigen med militære styrker. Dette annonserte den amerikanske sikkerhetsrådgiveren Jacob Jeremiah Sullivan onsdag. Og det er nettopp bruk av kjemiske våpen NATO og USA planlegger å ta i bruk under en falsk flagg operasjon hvor det skal se ut som om Russland står bak. En slik falsk flagg vil bli det som gir USA og Nato den nødvendige legitimitet for å kunne gå inn i krigen. «Situasjonen på ukrainsk jord er nå ekstremt kritisk etter de amerikanske-britiske-NATO-kunngjøringene om levering av en enorm mengde luftvern, anti-tank våpensystemer og droner til den ukrainske hæren. NATO har overlevert alle luftvernsystemer til Ukraina for å implementere en flyforbudssone som skal hindre Russland fra å bruke fly.  Det er også rapportert at 20 000 leiesoldater vil dra inn i Ukraina for å bistå regimet i Kiev.

Russland svarer med styrkeoverføringer fra det østlige militærdistriktet, Stillehavsflåten, 40 000 soldater fra Syria, Armenia og private militære selskaper. Antallet overgår til og med WarNews247s prognoser for 30 000 leiesoldater. Disse styrkene vil bli lagt til de 190 000 russiske troppene inne i Ukraina. Men det mest viktige er den russiske annonseringen om at et ukrainsk angrep med kjemiske våpen er nært forestående og hva slags reaksjon et slikt angrep vil utløse i følge den Jake Sulivan, nasjonal sikkerhetsrådgiver for Biden regimet. En amerikansk eller Nato-ledet inntreden i krigen vil føre til tredje verdenskrig og Moskva hevder at amerikanerne som har utstyrt regimet i Kiev med kjemiske våpen, ønsker et scenario som tvinger dem inn i krigen.

Joe Biden kalte Putin for krigsforbryter -utilgivelig sier Moskva

USAs president Joe Biden kalte onsdag president Putin for en krigsforbryter og i en uttalelse fra Kreml heter det at Bidens uttalelser er uakseptable og utilgivelige. Joe Biden har tidligere kalt president Putin for en morder. Det var under en presseseanse at Biden uttalte at Putin er en krigsforbryter og president Putins talsmann, Dmitry Peskov svarte dette til nyhetsbyrået Tass. «Utsagnet fra Joe Biden er uakseptabelt og utilgivelig. Å få servert slik retorikk fra et statsoverhode fra et land som selv har drept hundretusener av mennesker med sin bombing er totalt forkastelig.