Gjermund Kvamme: «Regimet i Kiev er puppet for the new world order!»

Volodymyr Zelenskyj er for mange en helt. For andre er han bare en pervers komiker som vil dra verden inn i tredje verdenskrig.

Bevisene strømmer på at Ukrainiske regimet er puppets for the new world order. Ledende politiker i Kiev gikk ut kort tid etter Russisk intervensjon og sa, We fight for the new world order. At også Rochilds world bank tidlig gikk inn med mangfoldige milioner dollar til Kiev regimet bekrefter dette bildet. For ikke å glemme hele forspillet der Soros og Oljegark tok en skuespiller og laget en påkostet TV serie som handlet om at han var heltmodig president i Ukrainia.Den ble kjørt nonstop i 3.5 år før han ble lansert som President kandidat. Kort tid etter at han vant valget fengslet han sin hovedmotstander i valget. Siden er han blitt beriket med mangfoldige milioner av dollar samt herskaps hus og eiendommer i USA og andre land, skriver evangelist Gjermund Kvamme på Facebook. Kvamme er blant dem som ikke hyller det ukrainske regimet under denne krigen.

Og evangelist Kvamme fortsetter: «Dusinvis med biolaber er bekreftet opprettet av Amerikanske selskaper og eid av blandt annet medskyldig i folkemord Astra Zeneka og Amerikanske myndigheter. Etter dette har det også kommet sterke rapporter om at Ukrainia ble brukt til hvitvasking av penger for dypstaten og havn for dypstatens  child trafficking.  Om også denne opplysningen på Twitter stemmer har dem kommet langt i å forberede innføringen av Kinas kommunistiske social creditt pass system som er den planlagte bærebjelke i den nye verdensordens kontroll på befolkningen.
Så jeg er ikke overrasket om dette stemmer. Ukrainia var tidlig ute med å introdusere digitalt pass, tidlig ute med å implementere digitalt vaksine pass.
Så den som tror dette handler om krig om landområder eller maktsyke presidenter har ikke evne til å se det store bilde. Til det er dypstatens medier, banker og myndigheter alt for koordinerte i sine handlinger og propaganda.
Alt tyder på at dette er en dypstat krig hvor Kiev regime er 100% dypstat kontrollert. Eneste spørsmålet som gjenstår er om Putin virkelig kriger mot dypstaten eller om han også er kontrollert av dem.
Personlig tror jeg ut fra alle synlige bevis at han ikke vil underlegge Russland the new world order og at dette derfor er en krig mot dypstat banditter som kom for nærme Russland. Time wil show,» skriver evangelist Gjermund Kvamme.  Det vi kan konkludere med er at The New World Order bruker ukrainske nynazister til å slåss for sin drøm om total kontroll av menneskeheten.

Én tanke om “Gjermund Kvamme: «Regimet i Kiev er puppet for the new world order!»

  1. Jeg skrev i 2017 dette vi nå ser skjer at Russland ville gå inn i Ukraina og USA ville ikke stille opp.

    Vladimir Putin går inn i Ukraina, Saddam Hussein gjorde det samme i Kuwait, og ble angrepet av USA og den vestlige verden, hvorfor gjøre en slik forskjell?

    Vi lever i en korrupt og rar verden, der enkelte kan gjøre det meste. Mens andre blir straffet for det meste. Det kan sies mye om Muammar al-Gaddafi, men han hadde bygget på Libya til å nærmest være et vestlig land i levestandard.
    Så bombet vi i vesten han og landet sønder og sammen, og han ble avsatt og drept. Dette har vist seg å være så feilslått noe er mulig å bli men ikke en eneste vestlig leder som var med på denne galskapen og Sadismen er blitt stilt til regnskap, ikke engang Jens Stoltenberg som gav den Norske ordren. Verden er rar og uforsigbar.

    https://blog.janchristensen.net/2017/08/nr-2007-vladimir-putin-gar-inn-i.html

Det er stengt for kommentarer.