Krisen fortsetter: Russland utviser flere amerikanske diplomater som gjengjeldelse på amerikanske utvisninger

US embassy new building in MoscowDet russiske utenriksdepartementet skal ha erklært flere amerikanske diplomater ved USAs ambassae i Moskva for «persona non grata da disse har drevet virksomhet som Moskva anser som fiendtlige mot Russland. Utvisningen av et ukjent antall diplomater kommer som en gjengjeldelse på at USA nylig utviste 12 russiske diplomater ved FNs hovedkvarter i New York. De diplomatiske relasjonene mellom Russland og USA fortsetter å kollapse. Det russiske utenriksdepartementet overleverte i dag en liste med navn på personer tilknyttet ambassaden i Moskva som må forlate Russland. Fra tidligere praksis er det god grunn til å forvente at Russland vil kaste ut tolv amerikanske diplomater fra Russland. Det er også ventet at Russland om kort tid vil kaste ut et større antall polske diplomater fra Russland etter at Polen i dag offentliggjorde at Polen kaster ut 45 russiske ambassadeansatte fra den russiske delegasjonen i den polske hovedstaden. Det er ukjent hvor mange som arbeider med Polens ambassade i Russland -og dersom Russland føler prinsippet om øye for øye og tann for tann, risikerer den polske ambassaden i Russland å stå uten personell.

4 tanker om “Krisen fortsetter: Russland utviser flere amerikanske diplomater som gjengjeldelse på amerikanske utvisninger

  1. Det som skjer er ihvertfall litt i tråd med «valdresprofetien». En verdenskrig skulle begynne med noe folk knapt lot merke til og så skulle det utvikle seg.

    Nå kan ting tyde på at Putin har virkelig store problemer i Ukraina. Når som helst kan det gå opp for alle russere at han har spilt falitt og umulig kan fortsette som diktator.

    • Jo mer Putin blir presset opp i ett hjørne , desto farligere blir det for verdens freden og spesielt eksistensen til vesten som vi kjenner det i dag.

      Jeg tror at Gud bruker Putin for å føre dom over denne verden.
      Jeg tror at Putin er Gog, prinsen som kommer fra sitt land i det ytterste nord, som Gud setter kroker i kjevene på og fører han ut med helle hans hær.
      Som sagt tidligere hadde vestlige ledere og folk forstått hvem Putin virkelig var , at han er ett redskap i Guds hånd , da hadde de gjort som folkene i Ninive , de hadde vendt om fra sin onde ferd og søkt Gud om nåde og tilgivelse, men folk og ledere i vesten er blinde , de vil ikke forstå ..

  2. Ja, det ser skummelt ut. 3.Vk nærmer seg, om den originale Valdresprofetien stemmer, nevnes ikke bortrykkelsen, det betyr jo at trengsler venter oss

  3. Det ser ut som om Covid vaksinene har fjernet alt vett og visdom til denne verdens ledere. De fører oss alle mot stupet.
    Hold ut gjennom den store trengsel vi er inne i.
    Jesus kommer snart for å hente sin brud!
    Sorg, trengsel og død på den jord, men evig frelse for de som er utvalgt fra før verdens grunnvoll ble lagt.

Det er stengt for kommentarer.