To franske offiserer blant de drepte da russiske styrker skjøt ned to helikoptre i Mariupol

To franske offisererer ved utenrikssikkerhetsavdelingen i Forsvarsdepartementet i Den franske republikk (DGSE) og medlemmer av Fremmedlegionen skal være blant de døde etter at russiske styrker skjøt ned to helikoptre som tok av fra Azov militsens hovedkvarter i Mariupol, melder WarNews 24/7. De to franske offiserene skal i følge nettstedet ha vært ombord i to helikoptre som ble skutt ned i det de tok av fra Azov militsens hovedkvarter i Mariupol. Hendelsen ble omtalt i et oppslag første april og i følge nyhetssiden ble to helikoptre skutt ned av russiske styrker.

Ombord i disse helikoptrene var det utenlandske borgere, og deriblant to franske offisererer som russerne nå har offentliggjort identiteten til sammen med bilder av deres personlige eiendeler, melder nettstedet. Nyheten om dette kommer samtidig som det i kveld ble kjent at Tyskland utviser 40 russiske diplomater fra landet. De førti må forlate Tyskland innen fem dager. Det er ventet at Russland vil besvare de tyske utvisningene ut fra øye for øye og tann for tann prinsippet. Dermed må 40 tyske diplomater forberede seg på å måtte dra fra Russland innen kort tid. De diplomatiske relasjonene mellom Russland og Europa fortsetter å tynnes ut, og tidligere i dag ble det kjent at Litauen og Latvia kaster ut de russiske ambassadørene fra de to baltiske land. Forholdene mellom den vestlige verden og Russland blir bare mer og mer kjølig som en følge av den russisk/ukrainske krigen. For kort tid siden ble det kjent at også Frankrike utviser et foreløpig ikke oppgitt antall russiske diplomater fra landet. Mandag varslet Biden nye økonomiske sanksjoner mot Russland mens Tyskland sier at de ikke er rede til å stanse russisk gasseksport ennå.

2 tanker om “To franske offiserer blant de drepte da russiske styrker skjøt ned to helikoptre i Mariupol

  1. Jeg tillater meg å » filosofere » litt om de tider vi har fremfor oss. Profeten Esekiel beskriver GOG – som nok er en mann – trolig Putin. Bibelen skriver om Ros – som nok er Russland.
    Da Yeshua ble spurt om de siste dager : Henviste HAN oss til Profeten Daniel – og han bad oss om å forstå det vi leser der. Altså : Nøkkelen ligger hos profeten Daniel til å forstå Trengselstiden.
    Profeten Daniel beskriver : Det stadige offer blir avskaffet – og den ødeleggende styggedom ( vederstyggelighet ) blir stilt opp. Kan hende ble det stadige offer avskaffet da covid-19 gjorde sitt inntog på jorden – i slutten på 2019 ( Yeshua forteller om bl. a. pest i de siste dager ) . Profeten Daniel beskriver 1290 dager og netter frem til » ødeleggelsens vederstyggelighet » trer frem ( det skrives dager og netter fordi vi skal skjønne at dette er jordiske døgn ) Salige er de som når frem til 1335 dager / netter. Salig er du først når du er kommet inn i Guds Rike. 1290 døgn er kring 3 1/2 år. Ødeleggelsens vederstyggelighet er nok atomvåpen.
    Således : Satser vi på at det stadige offer ble avskaffet siste del av 2019 : Så vil det bli brukt atomvåpen etter 1290 døgn. Da er vi kommet frem til våren 2023. Videre tror jeg at de utvalgte som skal opprykkes ; må leve med atomkrig i 45 dager – før opprykkelsen finner sted. Om ovenstående er rett ; så er det ikke langt tid før disse bibelske hendelser vil finne sted !

Det er stengt for kommentarer.