President Putin gratulerer sine styrker med seieren i Mariupol

Russiske styrker skal nå ha full kontroll over hele Mariupol og president Putin skal ha gratulert generalstaben og de militære styrkene med seieren. Ennå holder noen få tusen Azov-styrker og vestlige leiesoldater seg inne på industriområdet til Azovstal stålverket. Disse er nå fullstendig omringet og blokkert av russiske soldater og president Putin beordrer nå at det er lite hensiktsmessig å storme stålverket for å ta dem ut.  2Stormingen av industrisonen i Mariupol er uhensiktsmessig, territoriet må blokkeres «slik at flua ikke flyr», sa Vladimir Putin på et møte med forsvarsminister Sergei Shoigu. «Jeg anser den foreslåtte stormingen av industrisonen som upassende. Jeg beordrer den kansellert,» sa presidenten videre.

De omtrent to tusen som ennå holder seg gjemt inne på stålverket sitter nå fullstendig blokkert og omringet og får ikke inn verken våpen, ammunisjon og forsyninger. I følge det russiske forsvaret vil det ha krevd 3 eller 4 dager til med kamper for å ta ut de omlag 2000 soldatene som sitter omringet i stålverket. I følge president Putin er det unødvendig å ofre flere soldater for å jage disse rundt i kjellere i stålverket. Uten tilgang til mat, vann, ammunisjon og våpen er det lite skade disse kan gjøre. De russiske styrkene som omringer stålverket har dermed til oppgave å forhindre at styrkene rømmer og har ordre om å hindre at noen slipper unna -uten å overgi seg til de russiske styrkene. «Det er ikke nødvendig å klatre inn i disse katakombene og krype under jorden gjennom disse industrifasilitetene. Blokker av denne industrisonen slik at flua ikke flyr gjennom. <…> Foreslå nok en gang til alle som ennå ikke har lagt ned våpnene sine. Russisk Partiet garanterer deres liv og anstendig behandling i samsvar med relevante internasjonale rettsakter,» la Putin til. Tanken er at etterhvert som Azov styrkene og utenlandske leiesoldater går tom for alt, vil de frivillig komme ut og overgi seg til de russiske styrkene.

3 tanker om “President Putin gratulerer sine styrker med seieren i Mariupol

  1. Bare en strategisk tanke , sett med russiske øyne også for å sette ting i ett perspektiv over hvor farlig det er , det som vesten og Nato landene nå gjør.

    Det sannsynligvis smarteste Putin kan gjøre nå , er og bomber baser i Polen og andre land som blir brukt som mottak for å levere våpen videre til Ukraina, også ta sjansen på at Nato ikke tør gjengjelde, pga atom trussel.
    På denne måten får han gitt ett tydelig signal til vesten at nok er nok , i tillegg forhindrer han støre tap av egne styrker .

    Dersom Putin ikke våger å bombe disse Nato bassene, vil Nato bare fortsette å pøse på med våpen og Nato soldater som går under dekke som frivillig leie soldater, dette er helle formålet med opprettelsen av den Ukrainske fremmedlegionen , den er oppdrettet med kun med ett formål og det er i det skjult kunne føre inn trenet Nato soldater, da blir et en utmattende krig , som Putin er dømt til å tape.

    Så det mest strategisk riktig av Putin å gjøre nå , er å slå til med en omfattende stort sjokk angrep mot alle Nato baser , som blir brukt som mottak for våpen, som skal videre til Ukraina., rett og slett gi Nato en kraftig smekk på fingrene for deres innblanding og ta sjansen på at Nato ikle tør å svare .

    Dette må ikke forståes som om jeg tar parti med verken Putin ( Gog) eller USA ( Babylon) for de representerer begge denne verdens makter og myndigheter, som kristen så lever jeg i denne verden, men er ikke av denne verden, for jeg tilhører Jesus.

    3
    3
    • Var jeg Putin og dersom jeg ønsket å redusere USAs innflytelse hadde jeg slått ut alle USAs hangarskip.
      Da senker man ikke bare selve skipene men også det store antall jagerfly USA har på disse flytende festningene.
      Slå ut alle i løpet av kort tid med hypersoninske raketter og deretter slå ut NATO baser i Polen og nærliggende Nato land.
      Det vil effektivt redusere USAs slagkraft globalt.
      Jeg ville også ha kuttet all gass til Europa slik at industrien ble rammet . Deretter ville jeg ha slått ut de gigantiske amerikanske tankfly som kan gi andre fly drivstoff i luften.
      Dette ville ha redusert NATOs flyvåpen betraktelig.
      Det ville raskt ha blitt tredje verdenskrig, men det er kanskje like greit å hoppe inn i den fremfor å langsomt bli dradd inn i verdenskrigen.

      1
      3
    • Ja , det du nevner her tror jeg kommer, men det er nok ikke bare den konvensjonelle trussel fra USA mot Russland som da vil bli slått ut , men alt av slag kraft som USA har også atomvåpen, fordi det du beskriver vil være ett så stort slag for USA, at det eneste de sitter igjen og kan forsvare seg med er atomvåpen og da blir de livsfarlige for Russland og Putin, dette vet Putin godt.
      Derfor tror jeg , som Valdres profetien beskriver, at 3 verdens krig blir en kort krig og at den blir avsluttet med atomvåpen.
      Dette passer også med beskrivelse av Babylons fall, som beskrevet i Johannes åpenbaring.

      1
      3

Det er stengt for kommentarer.