Canadisk undersøkelse viser at Covid-vaksinerte er mer for å støtte Ukraina i krigen enn det ikkevaksinerte er

En canadisk undersøkelse viser at Covid-19 vaksinerte canadiere er mer villig til å risikere en tredje verdenskrig over konflikten i Ukraina, enn det ikkevaksinerte er. Mens et stort flertall av vaksinerte er villig til å risikerer en tredje verdenskrig for å støtte Ukraina, mener uvaksinerte at det bør finnes en fredlig løsning på konflikten. Jo mer vaksinert eller provaksine et menneske er, desto mer lydig og føyelig overfor det vestlige propaganda-apparetet og krigshissingen. Etter å ha sett undersøkelsen kan man jo begynne å lure på om vaksinene mot Covid også har gjort noe med individenes evne til kritisk tenkning. Eller det er kanskje slik at dem som har tatt vaksinene er mer lydige overfor systemet og mer konforme med alt som måtte stå på agendaen til de krefter som bringer frem Dyrets system og den nye antikristelige verdensorden.

Mange har lagt merke til det. De mennesker som preget sine profilbilder på Facebook som «fullvaksinerte» eller «jeg vil ta vaksinen» under Covid er ofte de samme mennesker som preger sine profiler med det ukrainske flagget, regnbuefargene eller et eller annet «Pride symbol.» En canadisk undersøkelse viser at det er en stor forskjell på hvilket synspunkt vaksinerte kontra uvaksinerte har på konflikten i Ukraina. De forskjellige vestlige regimer i samarbeid med massemedia manipulerte massene til å hate Donald Trump da han satt som USAs president. Under Covid manipulerte, skremte, presset eller tvang de samme kreftene folk til å ta et hastverksutviklet medikament med tvilsomt innehold og mange bivirkninger. De samme regimer og medier har manipulert Vestens mennesker til å vifte med regnbueflagg i hyllesten av FRIs agenda og seksuelt mangfold -og de siste månedene har de gjennom propaganda manipulert massene til å støtte Ukraina og den globalistiske elites krig mot Moskva og president Putin. En canadisk undersøkelse hvor spørsmålet var «hvordan skal Canada reagerer på invasjonen i Ukraina» -viser at den fullvaksinerte befolkningen er mer krigslystne enn de som ikke har tatt vaksinene. Spørsmålene i undersøkelsen som kan ses under viser at fullvaksinerte er mer villig til å risikere en krig med Russland enn det uvaksinerte er. Tallenes tale er tydelig og i videoen under saken kommenterer Paul Joseph Watson temaet: «I SUPPORT THE CURRENT THING!»

 

9 tanker om “Canadisk undersøkelse viser at Covid-vaksinerte er mer for å støtte Ukraina i krigen enn det ikkevaksinerte er

  1. Kjell.
    Eg er ikkje vaksinert og støttar sjølvsagt Ukraina. Despoten Putin må bekjempast med alle midlar. Han er på linje med Hitler.
    I dag viste Dagsrevyen desse stakkars ukrainske flyktningane som hadde fått vera på sommarleir. Dei ville sjølvsagt helst vore heime og leva eit fredeleg liv.
    Putin har planar om å gjera det enno meir jævlig for ukrainarane,Og han vil sjølvsagt kosa seg storleg om me andre europearar vil frysa til vinteren, Han foraktar heller ikkje om nokon vil oppleva matmangel.

    Eg støttar sjølvsagt ikkje Pridebevegelsen. Bibelen er heilt klar på kva dommen over homofili vert.

    4
    3
    • Sanne kristne støtter ikke noen av denne verdens krigende menneskeslaktere. Bibelen er krystallklar:

      «Døm ikke verden, for verden skal Gud dømme»

      4
      1
    • Det finnes nok mennesker som ikke har tatt disse vaksinene som ønsker å provosere frem atomkrig mellom Russland og USA/Europa. Det kan selvfølgelig komme til å skje.
      I Bibelens endetidspresentasjon er alle hendelser knyttet opp om Midtøsten og de omkringliggende land.
      Gog vil komme fra Tyrkia og Antikrist fra et 10-statsforbund av de muslimske land i regionen. USA og det moderne Vesten er helt ute av det bibelske endetidsbildet. Kanskje fordi disse landene har gjensidig utslettet hverandre med atomvåpen i den tredje verdenskrig.

      Du støtter av en merkverdig grunn denne krigen mot Russland. De fleste uvaksinerte ønsker fred og mener at en forhandlingsløsning hadde vært bedre enn krig og blodbad.

      Men som kristne vet vi at dette skjer fordi det er Guds vilje og en del av Guds plan med å dømme et ugudelig Vesten.

      2
      1
  2. alle fornuftige, kloke og oppegående mennesker lytter til fagpersoner, lar seg vaksinere både for engen del og i solidaritet til sine medmennesker. de som har denne egenskapen har også avslørt Putins agenda: Utradering av Ukraina.
    De først nevnte mennesker vil også kjempe for sitt land og støtte andre til å kjempe for sin frihet slik at de kan leve sine liv som de ønsker.

    2
    5
    • Om ein er vaksinert eller ikkje, så har det ingen betydning i vurderinga av Putin..
      Ein skal kjenna folk på fruktene.
      Putin har ved invasjonen av Ukraina fullstendig avslørt kor brutal og stygg han er.

      4
      4
    • Covid-sprøytene er IKKE vaksiner. Vaksiner er halvdøde mikrober – virus/bakterier – som tilføres kroppen og som på grunn av sin reduserte tilstand lett nedkjempes av kroppens immunapparat. Neste gang kroppen angripes av liknende mikrober er den raskt ute for å slå angriperne tilbake.

      Covidsprøytene er noe helt annet enn vaksiner. Dette er hasteutviklede, eksperimentelle forsøk på å genstyrke kroppens Dna/mRna med håp om at dette skal øke den generelle motstandsstyrken.

      Produsentene har forlangt at betingelsene for bruk er at ingen kan saksøke dem om dette eksperimentelle hasteforsøket mislykkes. Norge og andre land har av denne grunn skjult alt av «medisinens» egentlige innhold seksti år fremover. Bare dette burde få alarmklokkene til å ljome.

      For min del er valget klart. Covidsprøytene er baserte på bruken av menneskelig arvemateriale. Eksempelvis fra aborterte fostre. Og jeg spiser ikke folk. Jeg er ikke verken barnemorder eller kannibal.

      12
      1
  3. Torsten, du er vildledt af de syge norske massemedier! Ukraine er blandt verdens mest korrupte lande, og Zelenskij er gedigen ond! Et virkeligt afskyeligt menneske, som har forhindret, at mænd under 60 kunne forlade Ukraine, da russerne gik ind. Han bruger befolkningen som kanonføde, og nu vil også kvinder blive indkaldt.
    Et land som Ukraine, der under første og anden verdenskrig har myrdet millioner af mennesker, vil du kalde det land ‘uskyldigt’?
    Hitler brugte medierne – radio – til at få tyskerne til at hade jøderne. Det er Zelenskij, som ligner Hitler, ikke Putin!
    Iøvrigt vil jeg sige, at når jeg læser kommentarer på jpost.com (Jerusalem Post) og på fx Mark Dice eller på Gonzalo Lira YouTube kanalen, så er der så enorm en forskel på de kommentarer og dem herinde! Regn selv ud, hvad jeg sigter til.

    2
    2
  4. Een til: Torstein – er det ikke brutalt, at Ukraine har bombet og myrdet løs mod russere i Donbas regionen siden 2014? Over13000 russere, heriblandt kvinder og børn, massakreret??!! Hvis nu folk i det svenske norrland var gået ind og havde myrdet løs i Nordnorge i nogen år, fx sendt snipers til at skyde mod en skole fuld af børn (jeg har set et ældre interview m en professionel ukrainsk sniper, som blev beordret til at gøre det mod en fuld skole i Donbas), ville Norge så være ond og brutal, dersom det gik ind og bankede svenskerne på plads?!? Hvis du ser Ukraines historie, så har forfædrenes onde synder indhentet tredje og fjerde generation. .

    1
    2
    • Lennie.
      Kva skjedde?
      Sovjetunionen vart oppløyst. KRIM tilhøyrde Ukraina.
      https://no.wikipedia.org/wiki/Russlands_anneksjon_av_Krim_i_2014
      Ein kan kritisera ukrainarane sine handlingar etter at Russland tok kontroll over Krim, men saka er at russarane stal tilbake Krim.

      «Fra russisk perspektivet handler det om gjenforening av Krim med Russland, at Krim hadde vært del av Russland i flere hundre år og korreksjon av tabben det var å oveføre Krim til Ukraina i 1954»

      Eg er for dialog og fred.
      Det Putin gjorde ved invasjonen av Ukraina var ikkje berre knytta til dei områda nær Krim, men han bomba Kiev. Han sa fyrst at Russland ikkje skulle invadera Ukraina. Han laug. Putin held framleis på med terrorbombing. Stakkars ukrainarar. Eg møter desse damene med ungar kvar dag som bussjåfør. Dei lengtar tilbake til fridom og fred. Å framstilla det som ukrainarane er den angripane parten og russarane/Putin som den skada parten vert for dumt.
      Det som skjedde under 2.verdskrig var stygt gjort av «ukrainarane».

      Zelenskij har fortalt om sine forfedre.
      “His father and his mother were killed in a terrible fire. The Nazis set ablaze the entire village where they lived and where my grandfather was born,” he said.

      Det for blir for dumt å framstilla han som nazist.

      «Zelensky also did not mention the Holocaust or the fact that his grandparents were Jewish, even as Zakaria asked him to comment on Russian President Vladimir Putin’s “denazification” agenda as “somebody who is of Jewish descent.” Instead, he talked about “the war.”

      “When Russians are telling about neo-Nazis and they turn to me,” he said, “I just reply that I have lost my entire family in the war because all of them were exterminated during World War II.”

      https://www.jta.org/2022/03/22/global/zelensky-offers-new-details-about-his-familys-holocaust-history-igniting-debate-over-ukrainian-holocaust-memory

      ,

Det er stengt for kommentarer.