Gregory Mannarino advarer om likviditetskrise -sørg for å ha kontanter for hånden

Det amerikanske obligasjonsmarkedet er fortiden ustabilt og investor og grunnlegger av Traders Choice advarer om at vi kan stå foran en likviditetskrise som vil føre til fullstendig frys av likviditet som vi så under finanskrisen i 2008. I følge Gregory Mannarino er situasjonen kritisk da likviditeten hurtig tørker opp. Det amerikanske bond-markedet eller obligasjonsmarkedet ringer nå full alarm og dersom ikke sentralbanken griper inn med dramatiske tiltak, risikerer vi en ny finanskrise som truer hele det globale finansielle systemet.

Gå og ta ut kontanter av banken, det kan gå mot fullstendig frys i økonomien. En nedsmelting av det finansielle systemet og full kredittstopp. Dersom ikke sentralbanken tar seriøse grep nå, vil systemet kollapse. Allerede nå er det et «sell of» i obligasjonsmarkedet og aksjemarkedet virker også å være i «sell of» mode. USA er inne i en gigantisk krise hvor vi ser at den ene elendige nyheten etterfølger den andre. Boligboblen er i ferd med å kollapse og det er økt risiko i markedet. Det er ytterst sjeldent av Gregory Mannarino er så tydelig om en krise som kan ramme markedet raskt dersom ikke sentralbanken setter i gang sin redningsprosess. «Dersom ikke sentralbanken griper inn er det over, jeg snakker ikke om aksjemarkedet, men om fullstendig stopp. Ta ut penger av banken snarest -advarer Mannarino som tror at dette kan være «the big one». Alt kan kollapse i løpet av et nanosekund, sier Mannarino som oppfordrer folk til å ta ut kontanter av banken i tilfelle en full systemfrys. Det høres dramatisk ut og et systemsvikt i finansmarkedet vil bli merket globalt.

2 tanker om “Gregory Mannarino advarer om likviditetskrise -sørg for å ha kontanter for hånden

    • «De skal kaste sitt sølv og sitt gull på gatene» Det er mat og drikke som holder legemet oppe. Og til sist vil ikke dette være tilgjengelig for alle uansett hvor mye cash og «verdier» du har. Det er Jehovahs velsignelse gjennom Kristus som gir evig liv.

      2
      1

Det er stengt for kommentarer.