Sjokkvideo: Kysten er full av lik – Ny landingsoperasjon av ukrainerne med 42 hurtigbåter i Energodar ble slått ut av russerne

Ukrainsk parlamentsmedlem: Et kupp mot Zelensky kommer – Eliten av styrkene våre har gått tapt. Ukrainske tropper forsøkte en ny landsetting i Energodar-regionen fra Kakhovka-siden med sikte på å ta over atomkraftverket Zaporizhzhya. Klokken 23:29 Moskva-tid og i to timer var det minst «fire store eksplosjoner» i området nær atomkraftverket. Klokken 23:58 Moskva-tid var det informasjon om bevegelsen av 24 høyhastighetsbåter med et stort antall styrker i Dnepr fra Kanevsky- og Lysogorka-områdene. Senere økte dette antallet.

-Tre timer senere, etter at bevegelsen av fartøyer i Vasilyevka-, Dneprorudny- og Energodar-områdene ble bekreftet, aktiverte den russiske føderasjonens væpnede styrker luftvåpenet. Samtidig ble en video av resultatet av den første landingen av ukrainerne på Energodar sluppet. Videoen viser døde ukrainske soldater på stranden der landingsforsøket fant sted. Ifølge det russiske forsvarsdepartementet mistet ukrainerne under den nye mislykkede landingsoperasjonen 47 soldater, inkludert tolv leiesoldater, mens 23 soldater ble såret. Den ukrainske tragedien fortsetter. Unge liv kastes bort i stort antall i en konflikt som burde vært løst med forhandlinger og kompromiss. En sta og stolt ukrainsk ledere fortsetter å ofre hundrevis av unge liv for å forsvare seg mot den russiske overmakten. Kanskje den ukrainske lederen skulle ha tinget om fred allerede tidlig i februar da det ble klart at Russland kom til å angripe? Videoen er fra WarNews 24/7.

https://warnews247.gr/vinteo-sok-gemise-ptomata-i-akti-nea-epicheirisi-apovasis-ton-oukranon-me-42-tachyploa-sto-energodar-tous-therisan-su-34-ka-52-kai-2s7-pion/

 

Lærdom fra profeten Jeremias

For omtrent 2610 år siden stod Juda og Jerusalem i lignende situasjon.  Landet hadde vendt Guds bud ryggen -og Gud lot kong Nebukudnesar og det babylonske storriket tukte Sør-riket i Israel. Jehova Gud hadde sin profet som hadde varslet dom og undergang. En dom og undergang som kom i 587 før Kristus. Profeten Jeremias budskap til sitt eget folk var da: «Overgi dere, og dere skal spare livet: «Den som blir i denne by, (Jerusalem) skal dø ved sverd og ved hunger og ved pest; men den som drar ut og går over til kaldeerne, som har kringsatt eder, skal bli i live, og han skal få sitt liv til krigsbytte. (Jer 21,9) Og Jermias som i vår tid hadde blitt stemplet som overløper eller «Putler -sympatisør» sa også: «Så sier Herren: Den som blir i denne by, skal dø ved sverd, ved hunger og ved pest; men den som går ut til kaldeerne, skal bli i live, han skal få sitt liv til krigsbytte og leve. Så sier Herren: Denne by skal visselig gis i hendene på Babels konges hær, og han skal innta den.» Jer 38,2-3 -Og dette likte ikke datidens politiske ledelse: «Da sa høvdingene til kongen: La denne mann drepe, fordi han får de stridsmenn som er blitt tilbake i denne by, og alt folket til å la hendene synke ved at han taler slike ord til dem! For denne mann søker ikke folkets vel, han søker dets ulykke.» (Jer 38,4)

Én tanke om “Sjokkvideo: Kysten er full av lik – Ny landingsoperasjon av ukrainerne med 42 hurtigbåter i Energodar ble slått ut av russerne

  1. Jeg ser likene og tenker kun på det meningsløse de har blitt med på. Usigelig trist. Barn er uten en pappa nå, enker sitter tilbake, foreldre har mistet sin sønn, sitt barnebarn, storebror. Til og med lillebror.

    Må soldatene som ikke var frelst ha ropt på Jesus slik at de etterlatte en gang vil få se soldaten igjen i himmelen. Det er alt jeg kan tenke på….Meningsløst.

    Interessant det Søkelys skriver om Jeremia.

    Noen snakker om vekkelse. Så at en som kommenterte en plass sa det er megavekkelse i et land. Jeg tviler.

    Ja, noen få blir frelst. Men det må -for de fleste rundt meg, dessverre, uhelbredelig kreft, alvorlig ulykke, el annet til før de kommer til Jesus. Og skal 1/5 av Norge bli frelst, så hjelper det ikke med bomber eller jordskjelv. Det må noe mer til. Kanskje hjelper det om bomben og jordskjelvet er nær dem og rammer alvorlig. Hvis ikke, nei….

    Folk setter sin lit til myndigheter. Trenger ikke Gud. Myndigheter hjelper med strømstøtte, vaksiner og alt så….

    Myndighetene tar rotta på deg en dag. Da er jeg borte. I himmelen. Der hvor vi hører hjemme. Takk Gud.

    1
    2

Det er stengt for kommentarer.