Sjokkvideo om krigens lidelser i Kiev -derfor må hele verden stå opp for Kiev og Ukraina -Jackson Hinkle

Boris Johnson som nå blir erstattet av Liz Truss som statsminister er blant dem som har hamret inn budskapet om å lide for Ukraina

Befolkningen i Europa vil måtte lide for Ukraina. Dette budskapet har vi hørt lenge fra våre politiske ledere og fra det kontrollerte media. Europere hjernevaskes daglig med hvor forferdelig tilstanden er i Ukraina -og at vi må støtte Ukraina uansett. Selv om britiske familier må velge mellom å ha noe å spise eller betale regningen for strøm og gass. Det betyr tydeligvis ikke noe om våre sårbare eldre som ble 100 prosent skjermet under Corona-pandemien -må fryse seg gjennom vinteren fordi trygda eller pensjonen ikke strekker til for både mat og varme. Vi skal alle lide for Ukraina -og mange sauer her i Vesten er så hjernevasket av propagandaen -at de gladelig lider for Ukraina og Kiev.

«Europe will suffer this winter so Ukraine doesn’t have to! 🇺🇦,» skriver Jackson Hinkle på Twitter mandag. Sjokkerende bilder fra hvordan befolkningen i Kiev lider under alt den fæle «Putler» får seg til å gjøre i sin tørst etter makt og for å gjenopprette det gamle Sovjet og bli en ny tsar eller Stalin. Dette er i hvertfall det en god del her i Vesten tror. Dette til tross for at Putin ventet og ventet -og håpet på en diplomatisk og fredelig løsning med Vesten over Ukraina. Når familier blir satt på gata fordi de ikke klarer å betjene både husleie, økende renter, skyhøye priser på energi og en tosifret reell inflasjon på nær sagt alt man kjøper -så husk at du/dere/de lider for Ukraina. Når uføre og skrøpelige eldre fryser, blir sjuke og kanskje dør fordi de ikke har inntekt nok til å holde varmen i vinterkulden -så husk at de/vi lider for Ukraina.

Jackson Hinkle har fått mange reaksjoner på sin sjokkvideo fra Kievs lidelser i denne krigen og her er noen av dem:

I Europa er det økende folkelig motstand mot Vestens proxykrig mot Russland i Ukraina -og stadig flere tar til gatene i protest mot den økonomiske avgrunn europeiske politikere leder oss inn i.

Den tyske utenriksministeren Annalena Baerbock er tydelig på at hun vil stå sammen med Ukraina uansett hva hennes velgere måtte mene. Uansett om tyske velgere ikke har penger til å betjene de stadig stigende prisene på strøm og gass. Baerbock er helt åpenbart mer opptatt av Ukraina enn hun er for befolkningen i det landet som hun angivelig skal representere. Når tyskere virkelig begynner å lide i høst og vinter vil hun møte velgerenes vrede. I den tyske regjeringen er det ikke snakk om sette egen befolkning først, men Ukraina, …no matter what…

19 tanker om “Sjokkvideo om krigens lidelser i Kiev -derfor må hele verden stå opp for Kiev og Ukraina -Jackson Hinkle

  1. Slik kan du ikkje framstilla det, Kjell.
    Du prøver å framstilla det som om ukrainarane festar og har det moro og IKKJE LIDER.
    Samtidig har du innlegg der videoar viser nedslakta ukrainske soldatar.
    Putin er enkelt sagt ein stor djevel. I dag fekk ein journalist 22 års fengsel, som vanleg etter falske anklager. Tenk over kva tyranni Putin står for.
    Ikkje lov å kalla det «krig». Då riskikerer du 15 års fengsel. Fleire av hans tidlegare støttespelarar er likvidert sidan dei har kome med kritiske kommentarar. Det vert sjølvsagt bortforklart med alle slags løgner.
    Kva ville du sagt Kjell om Putin invaderte Norge. Skulle nordmennene stått og sett på. Kanskje heile Europa skulle gjort det?
    Korleis vart Hitler knust? Ved makt. Det var det einaste han forstod.
    Heilt til det siste ofra han sine eigne ungdomar. Han likte faktisk å sjå folk lida.
    Ein sjuk mann. Det er Putin og.
    Gorbatsov såg det. Ein kan ikkje eller skal ikkje halda folk i slaveri eller ufridom.

    5
    2
    • Torstein. jeg fremstiller saken slik den kommer til uttrykk i det som er skrevet på Twitter og delt av Jackson Hinkle.
      Men jeg advarer mot følgene av det Vesten nå bedriver av økonomisk og delvis militær krigføring mot Russland.
      Milliarder av dollar er kastet inn i våpen og militært utstyr til Ukraina.
      Hva om disse milliardene hadde blitt brukt av Vesten for å få på plass et kompromiss med Russland?
      Vi er kommet dit at Vesten betaler og finansierer denne krigen som helt klart er en proxykrig mellom Vesten og Russland hvor ukrainerne er redusert til brikker i et kynisk spill mellom Russland og Nato.
      Denne konflikten skulle vært løst med forhandlingsbordet og kompromiss.

      2
      4
  2. Jeg klarer ikke se at Kjell gir en gal fremstilling her , du Torstein har nok mye rett om Putin som person, men det betyr ikke at det som Kjell sier er feil.
    Europa og vesten børde og skulle ha gått i forhandlinger med Russland og akseptert Russland sitt Nato krav, lenge før situasjonen fikk utvikle seg til det den nå har gjort, i plassen kjører Europa seg selv konkurs og overlater makt hegemoniet til Kina og det blir ikke bra.
    Av og til må jeg spørre meg selv hvor dum og hjærne vasket er det mulig å bli for stor parten av den vestlige verden?

    3
    3
    • Fyrst Randi.

      Eg forstår ikkje kvifor du knyttar meg til desse «pridevidoane» . Det blir for dumt. Eg har eit heilt greitt standpunkt til homofili-praksis.
      Bibelen nemner mange motbydelege eller vemmeleg ting.
      Der inngår og spising av svinekjøt og mus.

      «For Herren skal holde dom med ild
      og med sverd mot alle mennesker;
      mange er de som drepes av Herren.

      17 De som gjør seg hellige og rene
      for å gå til hagene etter en som er der inne,
      de som spiser svinekjøtt, motbydelige ting og mus,
      de skal gå til grunne, alle sammen,
      sier Herren.» Esaias 66

      Det er for meg ubegripeleg at ein kan støtta Putin.
      Putin hadde sjansen til å la vera å gå inn i Ukraina. Han laug og benekta at dette skulle skje. Fleire statsmenn reiste for å snakka med han før det skjedde.

      I dag stengte Putin ned den siste kritiske avisa.

      «Russiske myndigheter har inndratt utgiverlisensen til den uavhengige avisen Novaja Gazeta. Det innebærer i praksis et forbud mot videre drift.»
      «Avisen har vært kritisk til Russlands invasjon i Ukraina. Med skjerpet sensur i kjølvannet av krisen, har Novaja Gazeta det siste halve året levd med trusselen om å bli tvangsstengt hengende over seg».

      Det er ikkje noko nytt at dette skjer. Slik oppfører tyrannar seg.
      Likvidering eller fengsling av meiningsmotstandarar er vel kjent.
      Heldigvis vert dei ofte stilt til ansvar for sine grusomme handlingar.
      Det får me håpa skjer med Putin og.
      ——
      Rune Lye.
      Då Hitler kom til makta var nabolanda sløve. Dei tok ikkje Hitler på alvor. Den feilen kan dei ikkje gjera ein gong til.
      Om Putin hadde t fredstankar så hadde han ikkje invadert Ukraina. Då kunne kanskje fredssamtalar ført til ei løysing på problema.

    • Om Putin ønsket å gjøre det samme som Hitler , så hadde han tatt helle Georgia , når han først startet en offensiv der , men det gjorde han ikke. Putin startet en konflikt med Georgia , fordi Georgia søkte om Nato medlemskap og Putin vet at Nato ikke kan ta opp nye medlemmer som har en pågående konflikt , dette er ett mønster som går igjen i alt Putin har gjort. Ja Putin er kanskje en morder og mafia boss , ( ja , jeg mener og tror han er den personen som er beskrevet i bibelen som Gog ) Men Putin er ikke dum, han er pragmatisk , han vet at han ikke hadde hatt sjanse til å holde okkupert ett eneste Nato land og han ser USA sine imperialistiske hensikter , og han vet og utnytte Russeres høyst reale frykt for det liberale og falne vesten.
      Det Putin aller mest ønsker er at Russland fritt skal styre over eget land og egne resurser uten å bli tvunget inn under dollar hegemoniet til USA og det er vel ikke for mye forlangt ?
      Det er faktisk Russland som kjemper for sin frihet og ikke Ukrania, som kun er ett bro hode for vestlig imperialisme.

      Men som det står i bibelen Gog skal få kroker festet i kjeven og bli dratt ut med helle sin hær en veg han ikke ønsker .

      USA kommer til å falle for russiske atombomber og bli helt utradert , Europa kommer til å måtte gi tapt mot Kina og Russland , da vil igjen Russland åpne sine olje og gass leveranser til Europa , men Europas nye ledere vil få hjelp av Kina til å holde kontroll på Kina , først nå vil sannsynlig få blod på tann og vonde tanker vil komme opp i hans hode , for nå er både USA og Europa satt ut av spill , og nå våkner erobreren i Putin , han vil sette seg føre og gå mot Midtøsten og Israel , sammen med sine allierte , for å røve og stjele energi resurser , teknologi osv.

      Derfor Torstein , skulle vestlige ledere gått i forhandlinger med Putin og stopet Nato utvidelsen ( Jern kroken)
      Men det er Gud som setter jern kroken i Gogs kjeve .
      Så Torstein , når USA og resten av vesten kjemper mot Gog , så kjemper de mot Guds redskap for å felle dom over verden , derfor gjør Kjell hos Søkelys helt rett i og be at vestlige ledere må ta til vettet og gå i forhandlinger med Putin, men det kommer de ikke til å gjøre , men både folk og ledere er advart.

    • Alt du skriver Torstein er tidsriktig og korrekt og du sier det samme som disse som stiller i pride tog.
      Tror rett og slett at du ikke kjenner tiden vi lever i.
      Du er liksom alltid på linje med hva Verdens mennesker mener og du bør passe deg så ikke du går i mot det som er Guds vilje for denne endetid. Hvor mange av de mediene du får din informasjon fra er eu uavhegig avis. Uavhengig fra hva? Her sitter jo avisene ikke frie og uavhengige. Her blir jo avisene foret av penger fra staten gjennom pressestøtte. Det samme blir NRK og TV2.
      Jeg klarer ikke å se noe mindre frihet i russiske medier enn det vi har i Norge. I Russlands krig mot Nato og proxyene i Ukraina er det nødvendig å stoppe fienden på innsiden.
      Jeg mener ikke å si at du direkte flyr rundt med regnbueflagg -men i saken om Ukraina fanebærer du de samme holdningene og synspunktene vi ser fra Pride bevegelsen.
      Du har et irrasjonelt hat både mot Putin og Trump. Begge disse to bidrar til å stå i mot Antikrist systemet og den nye verdensorden.
      Når du først er endel av propaganda-systemet for vestlige verdier, er det neppe svært lenge før du kaster deg på regnbuen og Pride, Gjennom ditt hat åpner du det for krefter som ikke er av Gud.
      Det er langt bedre om du spiser mus enn at du fremmer dette hatet mot en myndighet Gud har innsatt.

      2
      5
    • Og jeg vil legge til at mobberen Birgir Hermansen er på samme nivå som deg. Han er heller ikke Bibelsk frelst.

    • Stakkar. Nå har GUTTUNGEN «randi» fått juling av pappaen sin igjen. Tenker det svir godt i ræva. Kanskje andre plasser og.

      1
      1
  3. Jan Sverre Andersen snakker om kompromisser.

    Det var mange som ville ha kompromisser med Hitler også. Et kompromiss som ville ha kostet en mer eller mindre full utryddelse av jødene, Tsjekkia og Slovakia.
    Jan Sverre Andersen mener at Ukraina burde avstå store deler av Ukraina til Russland samt at Ukrainia hadde blitt et lydrike under Russland.
    Hadde Hitler stoppet erobringskrigen med dette kompromisset ? Selvsagt ikke og det samme gjelder Putin. Putin ville ha invadert de baltiske stater samt gjort Finland til et lydrike hvis Jan Sverre Andersen hadde fått dette kompromisset sitt. Og det vet alle i Ukraina og her i vest. Statsledere såvel som menn, kvinner og barn i gatene fra Gibraltar til Vadsø.

    Jan Sverre Andersen er direkte uærlig med sitt kompromiss eller han er for dum til å forstå at historien gjentar seg selv. Man leker ikke med Hitler og Putin. Gi dem lillefingeren og de glefser i seg armen.
    Det har historien vist.

    • Først av alt Hitler er død, så han er det ikke mulig å leke med , for det andre USA og vesten er alt for svake til å kunne hevde sin posisjon mot Russland og Kina , dette handler om å se fakta i øynene også har vi atom våpen som lurer i bakgrunnen, dette er forhold som ikke eksiterte under 2 verdens krig, en 3 ting om Putin var så imperialistisk som i du Anton Ym i din hjerne vaskede paranoia tror , så hadde Putin gått mye hardere til verk for lenge siden , Putin er først og fremst interessert i å forhindre utvidelsen av Nato, som i neste omgang vil gi spesielt USA bedre forhandlings kort og styrke petro dollaren på bekostning av det russiske folk , i tillegg til å presse på Russland vestlig sodomi .
      Det er Gud selv som bruker Putin som sitt redskap for å tukte vesten , vesten bør vende om , for de kan ikke vinne mot Russland og Kina uten Gud er med dem og Gud er ikke USA ( Babylon ) sin side , tvert om .

      Men Anton Ym, dere er forblindet av denne verdens propaganda og ser ikke hva som er i ferd med å skje !

    • I 1940 sto Storbritannia igjen som en bokstavelig talt ensom øy i motstanden mot Hitler-Tyskland i Europa. Sovjetunionen var da en alliert av Tyskland, Frankrike var falt osv. Mange i Storbritannia ønsket en fredsavtale med Tyskland. Tyskland kunne få dominere kontinentet mot at Storbritannia fikk herredømmet på havene. Hitler ønsket også en fredsavtale med Storbritannia. Heldigvis, kan vi si i ettertid, fikk Storbritannia en leder i Winston Churchill, som valgte å stå opp mot fascismen selv om det kostet blod, svette og tårer.

      2
      1
    • Om det ikke var for Russland og deres offer under 2 verdens krig Tetius, så hadde ikke England hatt en sjanse , men første del av 2 verdens krig , så hadde Hitler og Stalin en freds avtale seg i mellom, som Hitler valgte å bryte , hadde ikke dette skjedd , så er realiteten at England hadde omtrent blitt utdatert som land og ikke en eneste våpen konvoi fra USA ville sluppet igjennom, det er jo lov å håpe at Putin skal åpne en front mot Kina , men som sagt Putin er kanskje en morder, men han er også pragmatisk og ikke stormans gal , på den måten Hitler var, mulig han blir det engang i fremtiden, men da er det Israel, Guds øyensten han går etter , men det er i såfall etter Babylon ( USA) sitt fall og ett Europa som har kapitulert og fått innsatt Qusling ledere , som benytter seg av Kina sin militære makt til å holde kontroll på Europa, da vil også russiske gass kraner bli åpnet igjen , så Europa får energi til å gå på.

    • Ja, det er riktig Rune, at Sovjetunionen tok mesteparten av byrden med å slå Nazi-Tyskland. Det skjedde kun etter at de selv var blitt angrepet i 1941. Men merk at det ikke var bare Russland som du skriver, som tok opp kampen, men hele Sovjetunionen. Det vil si også Ukraina, faktisk var det ukrainere som led mest under krigen.

      Ellers kan naturligvis ikke myndighetene basere sin politikk på sekteriske fortolkninger av Skriftene, som fremstår som gjettverk.

    • Antom Ym , myndigheten bør basere seg på den virkelig som eksisterer , og det er at USA og vesten har klart å alliere Russland å Kina mot seg , og dette er ikke noen puslete militær makter og de kommer ikke til å bøye av for verken Europa, Japan, Australia eller USA . Enten gir vesten etter eller så blir det stor krig , med stor sjanse for atom våpen blir brukt og at vesten sannsynlig kommer tapene ut . At dette er ett meget reelt scenario, bør selv en hardbarka naiv humanist / ateist klare å forstå utfra spennings nivået som eksiterer i verden.

      Du har helt rett i at Ukraina og andre land , kjempet sammen med Russland i den Sovjetiske arme, mot nazi Tyskland under andre verdenes krig, men det gjorde ikke ett stort å mektig Kina .
      En allianse mellom Kina og Russland er noe mye mektigere en det Sovjet unionen noen gang var.
      Så må jeg jo si det er påfallende hvor nøyaktig profetiene i Johannes Åpenbaring er , sikker til stor ergrelse for en naiv humanist eller ateist eller ett eller annet som deg Anton Ym .

    • Nå har endetids profeter hvert år annonsert den snarlige endetiden siden år 700. Og det er 1300 år siden og titusener av endetids profeter.

      Og vi er her fremdeles, tro det eller ei. Når Rune Lye og andre går opp for saklige argumenter, noe de alltid gjør, og snakker om endetid og Babylon for å gi sitt hat mot alt og alle et alibi, er det alltid verdt å huske på at de aldri har rett.

      Bibelen er mer enn hat og vrede, noe som i Rune Lye sin verden er kjærlighet.

    • Anton Ym , du lukter Torodd Fuglesang lang veg av deg .
      Gjør deg selv en tjeneste Torodd, søk mental hjelp.

    • Kjennetegnet til en venn av Russlands og eller Sovjetunionens kommunister er at de alltid vil innlegge deres politiske motstandere i sinnssyk asyler. Noe Sovjetunionen gjorde i sin tid.

      Når slike venner av Putin sitt Russland diktatur som Rune Lye ikke har noen argumenter og ikke har evne til å saklig diskutere, kommer de alltid opp med mental syk diagnosen.

      Dette er diagnoser som vi som respekterer Ukraina sitt krav på å leve i fred for Russlands diktator Putin ikke ville komme med ovenfor våre politiske motstandere da vi har både selvrespekt og respekt for andre.

Det er stengt for kommentarer.