Kraftig advarsel fra Christopher Greene om det som han tror ligger foran oss

Broder Christopher Greene i AMTV som er en gjenfødt kristen som har oversikt over det som skjer i tiden både fysisk og åndelig advarer nå sine mange følgere på sosiale plattformer. Greene som er en media-personlighet og investor i kryptovaluta er blant dem som nå blåser i basun og varsler krise. Vi er nå inne i de siste uker av Shemita-året og dramatiske ting kan skje, både i markedet og rundt om i verden. De siste uker av september og oktober har tradisjonelt sett vært knyttet opp mot børskrakk og fall i økonomien.

Verden er inne i den mest dramatiske perioden vi har vært inne i siden den andre verdenskrig. Apokalypsens ryttere er sluppet løs over verden. Vi har hatt Corona-død og vaksinedød. Vi har hatt lockdowns og nedstegninger og nå blåser krigens vinder over verden. Konflikt, krig, blodsutgytelse og drønn høres fra mange steder i verden. I tillegg til krig har vi massive tørker, flom, ødeleggende jordskjelv og forstyrrelser i forsyningskjedene. Vi har fått massiv inflasjon, økende rente, energi og strømkrise. Sanksjoner som kveler økonomiene spesielt i Europa og USA og som nå sender stadig flere mennesker ut i fattigdom. Samtidig har vi politiske ledere, media og saueflokken som i Pride hyller synden og den liberale livsstil folk i verden og menighetene har nytt. Frafallet har tatt over og fordi lovløsheten har tatt overhånd er kjærligheten blitt kald blandt de fleste. Guds folk opplever økende fiendtlighet fra de religiøse og spott og vantro hylles av mange som påroper seg Navnet. David Wilkerson skrev en gang at den verste forfølgelsen mot Jesu Kristi kirke ville komme fra en falsk Jesus-bevegelse. Han tenkte ikke på 1960 og 1970 tallets Jesusvekkelse, men på noe som vil skje når samfunnet og kirkene blir grepet av tidsånden. Dette skjer rett foran øynene våre og vi ser nå at brødre går mot brødre. At hat og forakt har erstattet kjærligheten. Kristne uten åpenbaring forstår ikke hva som skjer i vår tid.

Advarer om katastofe for Europa og verdens finansmarkeder

Christopher Greene mener at de neste dagene kan bli kritiske og forferdelige for Europa og USA. September er en «hot måned» en eksplosiv måned. Vi står kanskje foran en global nedsmeltning av økonomien. En global krig ligger foran oss. Christopher Greene ser for seg at den tredje verdenskrig ligger foran oss og at det bare et tidsspørsmål. Greene trekker linjene tilbake til tiden før andre verdenskrig brøt ut og mener at det startet med en økonomisk krig. I forkant av angrepet på Pearl Harbor hadde USA innført oljeblokade av Japan. Vi har i dag sett at Russland har erklært delvis mobilisering av de militære styrkene. Dette er siste skritt før full mobilisering av styrkene. Her er advarselen fra Christopher Greene:

 

 

n i Alternativ Media TV

3 tanker om “Kraftig advarsel fra Christopher Greene om det som han tror ligger foran oss

  1. Nærmer «Valdres profetien» seg snart oppfyllelse?
    Det betyr, løft hodene, forløsningen stunder til.. Maranata! Dagen er nær…

    1
    4
    • Når jeg i 70 – 80 tallet, var ut og snakket med mennesker om Jesus, så var det noen som spurte om jeg trodde djevelen fantes. Er du i tvil om det da, var min reaksjon. Ja, det var de, leser du ikke aviser, hører du ikke på radio, eller ser på TV. Da ser du veldig godt at djevelen finnes. Jeg fikk da ikke noe flere spørsmål av den typen, for alle forsto av nyhetene at djevelen finnes og er virksom. Det som undrer meg er at noen hevder at vi ikke er inne i fødselsveene, trengselstiden, med 4 ryttere. De som hevder det kan ikke ha hverken aviser, radio eller TV. Eller de må ha emigrert til Mars der er det som kjent ikke særlig mye av massemedia.

  2. Troende har også tidligere vært hellig overbevist om endetid og trengsler ifølge Jehovas apokalyptiske masterplan.

    For eksempel da store deler av London ble utslettet i brann høsten 1666 (!) og da 50 000 gudfryktige syndere omkom i jordskjelvet i Lisboa under feiringen av allehelgensdagen 1775.

    Første verdenskrig ble et bombesikkert endetidstegn for dommedagssekten Jehovas vitner. Og er det vel ennå.

    For ikke å snakke om den moralske panikken blant rasistiske kristennasjonalister og frikirkebablere i USA i 1980- og 1990-årene da rockemusikk og annen djevelsk styggedom var absolutte garantier for Jesu annet komme. Da satt Guds folk klare med foldete hender, kofferten ferdigpakket og landeiendommer avhendet. .

    Ja, i årtusener har den Allmektige Allvitende Omnipotens unnlatt å stoppe kriger, overgrep, katastrofer, nød og elendighet. Ingen meningsløs smerte for liten, ingen meningsløs smerte for stor for at Gud i det høyeste har lekt gjemsel med menneskeslekten som en totalt fraværende fader.

    Jehova Allah har kun svevd som et falskt håp, taus over vannene og dypt i fantasiens uransakelige irrganger.

    I sine utfordrende tilværelser og deilige drømmer har kristne klynget seg til oldtidens ørkenmytologi og livspoesi – og altså spådd opprykkelser, endetidsslag og lykkeriker som belønning for blind underkastelse under en selvopptatt guddom.

    Ja, i Amerika, de troendes frihavn i en gudløs og avgudsdyrkende syndes pøl, har Jahves sadistiske terror i de siste tider blitt utbasunert hver eneste måned siden 1700-tallet.

    Ja, ja, tro det den som vil. Bare ikke la det påvirke handlekraft i virkeligheten.

    God torsdag, dagen til ære for tordenguden!

    😚🥰😍🤪😇😂

    4
    1

Det er stengt for kommentarer.