Pastor Steve Cioccolanti: «The RED HORSE of the Apocalypse | 5 LIES About Ukraine & Russia that bring us on the brink of WW3!»

Den pågående krigen i Europa er tema for pastor Steve Cioccolanti preken i oneline kirken. I denne krigen fastholder russofobene mange løgner om Russland. Svært mange kristne deler samme synspunkt på krigen som onde mennesker som Hillary Clinton, George Soros, Klaus Schwab, Joe Biden, Justin Trudeu, kong Charles III, World Economic Forum og den onde Hollywood-elite som har forpestet millioner av sinn med smuss, hor og bedrag. «Ikke hver så rask med å forandre dine profiler med gult og hvitt.

Pastor Steve Cioccolanti går i rette med de fem løgner som preger millioner av sinn i Vesten. I denne krigen har Ukraina begått mange krigsforbrytelser -og dersom vi ser på hva NATO og USA har bedrevet opp gjennom årene, er det ikke tvil om at Vesten har begått krigsforbrytelser i de kriger Vesten har utkjempet i en rekke land. «Det ser ut som om Vesten pusher på for tredje verdenskrig,» sier pastor Cioccolanti videre. Det er derfor en fredelig kompromissløsning ikke er tema i Europa. Her pusher man i blind Pride på for mer våpen, flere bomber og raketter. USA og NATO er i ferd med å sanksjonere seg inn i en økonomisk depresjon for det mest korrupte regimet i Europa. Men Vesten ønsker ikke fred og kompromiss. Deres mål er fullstendig ydmykelse av Russland -om så befolkningen i Europa må gå inn i øknomisk depresjon, strømrasjonering og fattigdom.  Hør pastor Steve Cioccolanti aktuelle budskap

32 tanker om “Pastor Steve Cioccolanti: «The RED HORSE of the Apocalypse | 5 LIES About Ukraine & Russia that bring us on the brink of WW3!»

  1. En storkrig passer godt for vestens woke ledere. Da kan de få gjennomført The Great Reset. Jeg tror Biden regimet og det onde antikristelige woke regimet i vesten faktisk ønsker krig. Men dårene skjønner ikke at en atomkrig kan utvikle seg. Da vinner ikke vesten og USA. Washington, Det Hvite hus og kongressen vil bli lagt i aske.

    5
    5
    • Selvgode troende har i årtusener jamret og frest om vederstyggelige feil ved sine medmennesker. Og svovelpredikanter og dommedagsprofeter har hylt opp om omvendelse og rettferdig straff for synd og lovbrudd mot gudene. De har hevdet at den allmektige og allvitende guddommen i hellig vrede og guddommelig rettferdighet har dømt sitt ulydige skaperverk til død og fordervelse. Menneskene har fått som fortjent i Jehovas sadistiske terrorplan.

      Men nei, åndsmakter og ørkenmagi har ingen ting med denne krigen å gjøre.

      Religiøs fanatisme har kun ført til korstog, religionskriger, hatkriminalitet og srlvmordsbombere.

      Vi trenger sekulær meningsutveksling, politiske analyser, gode råd, medmenneskelighet og handlekraft i virkelighetens verden, ikke religiøse ønskedrømmer, teologisk galskap, faktafornektende konspirasjonsteorier, nasjonalkonservativt hysteri og enøyd alarmisme.

      Det har til alle tider vært brutale kriger og meningsløse katastrofer. Men enden har aldri vært nær. Bortsett fra i våre egne korte liv.

      Forstår at enkelte koko-kristne tror kjærlighet og menneskelig samarbeid som ikke passer deres egne smak, fører til sivilisasjonens kollaps. Men virkeligheten er nok mer komplisert enn et eventyr.

      5
      7
  2. Det er ingen tvil om at vi er i det bibelen kaller «de siste tider», det står om dette flere steder og jeg vil oppfordre til å lese selv. For ikke å lage et for lang innlegg, skal jeg her bare vise til ett sted (Paulus 2. brev til Timoteus, 3:1-5):

    «Du skal vite at i de siste dager skal det komme vanskelige tider. For da skal menneskene være selvopptatte og pengegriske, brautende, hovmodige og spottende, ulydige mot foreldre, utakknemlige og uten respekt for det hellige, ukjærlige og uforsonlige, baktalende, ubeherskede, rå og ondsinnede, svikefulle, oppfarende og innbilske. De elsker nytelser høyere enn de elsker Gud. I det ytre har de gudsfrykt, men de fornekter gudsfryktens kraft. Vend deg bort fra slike folk!»

    Så inn på det denne tråden går på – atomkrig. Atomkrig kan definitivt være en mulighet ja. Mer enn nok slike våpen, og politikere som er villige til å bruke dem om de føler seg presset (jfr. Putin, Truss, m.fl.). Med tanke på at atomvåpen utvikler en intens hete som brenner opp alt, så er det definitivt sannsynlig at det er atomkrig som beskrives som en del av endetiden i bibelen (jfr Peters andre brev, 3:10-12):

    «Men Herrens dag skal komme som en tyv. Da skal himmelen forgå med et rungende drønn, elementene skal komme i brann og bli fortært, og jorden og alle gjerninger som er gjort på jorden, skal komme fram i lyset. Når alt skal gå i oppløsning på denne måten, hvor hellig og gudfryktig bør dere ikke da leve mens dere venter på at Guds dag skal komme, og fremskynder den. Da skal himlene bli fortært av ild, og elementene skal brenne og smelte.»

    Så det kan være en tanke å revurdere hvor man står, dersom man ikke står med Jesus (oppfordrer til å lese Johannes evangelium 3:16).

    6
    4
    • Troende har også tidligere vært hellig overbevist om endetid og trengsler ifølge Jehovas apokalyptiske masterplan.

      For eksempel da store deler av London ble utslettet i brann høsten 1666 (!) og da 50 000 gudfryktige syndere omkom i jordskjelvet i Lisboa under feiringen av allehelgensdagen 1775.

      Første verdenskrig ble et bombesikkert endetidstegn for dommedagssekten Jehovas vitner. Og er det vel ennå.

      For ikke å snakke om den moralske panikken blant rasistiske kristennasjonalister og frikirkebablere i USA i 1980- og 1990-årene da rockemusikk og annen djevelsk styggedom var absolutte garantier for Jesu annet komme. Da satt Guds folk klare med foldete hender, kofferten ferdigpakket og landeiendommer avhendet. .

      Ja, i årtusener har den Allmektige Allvitende Omnipotens unnlatt å stoppe kriger, overgrep, katastrofer, nød og elendighet. Ingen meningsløs smerte for liten, ingen meningsløs smerte for stor for at Gud i det høyeste har lekt gjemsel med menneskeslekten som en totalt fraværende fader.

      Jehova Allah har kun svevd som et falskt håp, taus over vannene og dypt i fantasiens uransakelige irrganger.

      I sine utfordrende tilværelser og deilige drømmer har kristne klynget seg til oldtidens ørkenmytologi og livspoesi – og altså spådd opprykkelser, endetidsslag og lykkeriker som belønning for blind underkastelse under en selvopptatt guddom.

      Ja, i Amerika, de troendes frihavn i en gudløs og avgudsdyrkende syndes pøl, har Jahves sadistiske terror i de siste tider blitt utbasunert hver eneste måned siden 1700-tallet.

      Ja, ja, tro det den som vil. Bare ikke la det påvirke handlekraft i virkeligheten.

      God torsdag, dagen til ære for tordenguden!

      😚🥰😍🤪😇😂

      4
      5
    • Kraftig varmestråling er en av virkningene av en A-bombe. Så kommer meget sterk vind fra bombens nullpunkt. Videre kommer en like sterk vind den motsatte veien. Så kommer den radioaktive strålingen.
      Alt som kaster skygge : Vil verne deg mot en A-bombe. Best er tunge stoff som jord og leire – selvsagt også bly. Det er laget tabeller som viser » halveringstykkelse » : Hvor mye man må ha av det enkelte stoff for å redusere strålingen til halvparten.
      Fra en A-bombe detoneres ; har du 1 sekund på deg før varmestrålingen kommer.
      Tenk gjennom hvor en A-bombe kan bli detonert : Søk da til laveste etasje og mot den delen av bygningen som gir best dekning : Betong og jord.
      Kommer det radioaktivt nedfall der du bor : Så vil myndighetene gi opplysninger om dette. Hold deg da inne i hus så lenge du kan og steng alle lufte-ventiler. Det er vindretning og nedbør som avgjør hvor mye radioaktivt nedfall som kommer. Slikt nedfall vil føre til at terrenget avgir radioaktiv stråling – såkalt sekundær-stråling.

      3
      2
    • Viktige og alvorlige ord her fra Lesehesten og fra Guds Ord🤔😢

      Må si jeg har virkelig nød for mange mennesker her inne. Og jeg klarer ikke legge dem fra meg….😢 De er fulle av hat mot meg. Da lider de.

      2
      3
    • La oss anta: at en A-bombe går av i sentrum av min by, jeg oppholder meg i utkanten av byen i 5-etg. Så har jeg 1.sek på å bevege meg til kjelleren som er laveste punktet i huset. Hvordan skal det gå til? Er det ikke bedre å være ærlig å si at går en slik bombe av i byen din så er du død, den beste forberedelsen er vel å sørge for at man har tatt imot frelsen fra Jesus. Hvis det først skal brukes atomvåpen mot min by, er det vel naivt å tro at det blir brukt fisjonsbombe, for størst mulig effekt så vil det vel bli brukt fusjonsbombe. På den andre side så kan det tenkes at en eventuell angriper ikke er interessert i å ødelegge min vakre by, men å ødelegge all motstand, de vil de bruke nøytronbomben, som dreper alt liv, men skåner bygninger og infrastruktur. Uansett hva nå som eventuelt blir brukt så er man død.

      2
      3
    • Det spørs hvor kraftig bomben er – og hvor stor utstrekning din by har. Om du får en A-sprengning rett over hodet ditt ; så vil du omkomme. Jeg bor kring 20 km fra Haakonsvern som er marinens hovedbase. Om jeg oppholder meg i vårt hus og får et lite tegn om at A-våpen blir sendt mot vårt land : Så vil jeg gå i sørøstre del av kjelleren og oppholde meg der. Der vil både fjell og jord beskytte meg. Om huset ikke tar fyr eller blir blåst bort av vinden : Så vil jeg oppholde meg der så lenge jeg kan. Drikkevann har jeg lagret – over 200 liter. Mat har vi for flere uker.
      Det er viktig at vi tenker gjennom slik beredskap før en atomkrig brått er over oss. Jeg har vært gjennom flere atom-øvelser i den tiden jeg var yrkesoffiser i Hæren.

      2
      2
    • Du vil gå, og har 1 sekund på deg, hvor mange skritt rekker du på 1. sekund?

      1
      3
    • A-bombe :
      Du bør lese hva jeg skriver : – Hvis jeg får et forhåndsvarsel…
      Er du ute i terrenget når en A-bombe settes av i nærheten : Så vil du få et uhyre sterkt lys mot deg. Fra du ser dette lysglimtet fra A-bomben ; så har du kun 1 sekund på deg til å søke dekning – om det så bare er et tre. Da kommer kraftig varmestråling – der til og med bildekk tar fyr.
      Om det blir brukt et såkalt taktisk A-våpen over Haakonsvern : Så har jeg alle muligheter til å overleve med minimale strålings-skader om jeg følger de retningslinjer som jeg har skissert.

      1
      2
    • Vel, varmen følger lyset. Det er kjent fysikk, oppleves hver dag. Ved sollyset som bringer varme til jorden. Lyshastighet er også en kjent sak, det går vel 7 – 8 ganger rundt jorden på 1 sekund. Du får ikke noe forhånds varsel når det gjelder varmen, det skjer momentant.

      2
      2
    • A-bombe
      Du skjønner ikke hva jeg skriver – eller så driver du bare med kverulering. Hvis jeg får en anelse om at A-bomber kan ramme Norge : Så vil jeg oppholde meg på mest mulig sikkert sted. Jeg har forklart hva som er mest mulig sikkert sted. Min diskusjon med deg er herved over.

    • Det kan vel hende at jeg skjønner en mer fysikk en det du tror du kan, lært av militæret som innbiller sine offiserer og soldater at de vil overleve en atombombe hvis de følger deres retningslinjer. Faktum er at er du nær en atombombe når den går av, da er du død. Det vil ikke militæret lære bort, for at soldatene skal fortsatt krige, men døde soldater kriger ikke. Nå er det slik at lyset avtar ved kvadratet av avstanden, og dermed varmen. Er du flere mil unna en slik hendelse, så kan det gå bra. Det beste er i ikke være til stede. Men alle bor nå der vi bor, og kan derfor ikke stikke av, ingen tid til forberedelser. Ser du lyset fra en slik bombe, så er det for seint. Da her allerede varmen truffet deg, sammen med lyset. Død mann.

      2
      2
    • Ture, ikke uventet startet du straks med å bruke ordet «kverulering» (??) da du møtte på noen som også kunne litt om emnet, OG fortsetter med:

      «herved er diskusjonen over». Trist for deg selv dette. Men ingen skam å snu.

      Det samme har du også gjort med meg. Helt ok for meg -det er du som går glipp av noe jeg hadde å fortelle. Men hvis det skulle interessere deg, så er det en uting.

      2
      1
    • Må kanskje legge til at noen steder i Nagasaki og Hiroshima, er det bevart skyggen av mennesker på asfalten eller murveggen der de sto, og som ble brent i hjel på stedet. De rakk ikke å falle til bakken en gang. At det i heletatt er bevart skyggen av dem viser at de var et godt stykke unna nullpunktet.

    • Ikke si noe negativt om Ture han er min frelste venn og bror, og jeg holder av ham.

    • Kommentaren min gjelder om han er din bestevenn eller bare litt venn og frelst🤠
      For øvrig så er Tiure også min bror👍

      Så da er jeg din søster😊
      Du skal slippe å si noe negativt om ham du. Jeg har bare gjort ham obs på noe jeg, ikke verre. Som jeg håper han ser. Selv hadde jeg blitt takknemlig.

    • En ting til, hvis de bomber min lille vakre by, så vil de også ha bombet alle store byer, ikke bare en liten by som min. Av hver slik bombe så følger det med en EMP. Elektromagnetisk puls som vil slå ut all elektronikk innenfor rekkevidde, da vil ikke myndighetene klare å opplyse noe som helst. Vi blir da overlatt til oss selv, og må overleve som best vi kan, med de ting vi måtte ha lagret og ha for hånden. Kraftverkene blir også satt ut av drift, med alle de problemene som følger med det.

    • Beklager til stakkars deg som irriterte deg over at jeg tipset EH om en fersk video på en meget bra YouTubekanal som hadde med hans kommentar å gjøre😉

      Putin just DESTROYED the NATO plan for a global great reset

      Anbefaler kanalen. Nordmenn har begynt å fatte interesse for den….

    • Hannah. Var det redaktet du siktet til?
      Har sett noe fra den. Men jeg følger flere aktuelle kanaler.

    • Jepp. Redacted.

      Takker for siste sak om Russland sent sent på kveld, merkelig…Rakk Åp. 4 og 5 nettopp nå før jeg nå la merke til det…

      Man hører siste nytt, men rekker ikke studere ferdig saker før nye rier kommer nå. Det går som Bibelen sier. Hyppigere og kraftigere.
      Så, BOFF💥
      Er vi borte🌑 Endelig👑

      Søkelys også📖

  3. Grunnen til at me kan vera heilt sikre på at enden er komen
    ligg fast i dei 6000 åra.
    Etter 6000 år kjem 1000-årsriket. Desse 6000 åra sluttar år 2028.
    https://www.youtube.com/watch?v=JlxBsaHi1qM
    https://www.youtube.com/watch?v=t5zLNk-Gdy8&t=9s

    2000 år eller 40 jubileum er tida frå Adam til Abrahams kall. Det skjedde då han var 52 år. Han var fødd 1948 etter Adam.
    Frå Abrahams kall er det 2000 år fram til Jesus las frå jubileumsprofetien i Esaias 61.
    Den siste 2000 års bolken eller 40 jubileum er frå Jesus las og til Han kjem tilbake. Jesus las frå Esaias 61 i år 28. slik Lukas 3 og 4 viser.
    Dei siste 3,5 åra vil Antkrist ha makta.
    https://www.youtube.com/watch?v=SQN7y5I9poc&t=55s
    For dei som ventar på gjenoppbygginga av tempelet i Jerusalem er eit av kjenneteikna no oppfyllt.
    https://www.youtube.com/watch?v=q47Fng4Ags8

  4. Ser at du er oppdatert på tidene, Torstein. Men kan du si hvilket årstall enden kommer?

    • Han skriv «den siste 2000årsbolken»

      Altså fra år 28 da Han las + 2000 år
      = 2028 kommer Jesus på Oljeberget.

      MEN det er feil fordi etter bortrykkelsen av de kristne går det 7 grusomme år på jord før Jesus kommer på Oljeberget.

      Skjer bortrykkelsen i 2022 så kommer ikke Jesus til Oljeberget før 2029.

    • (Rom.5:9)
      «Når vi nå er blitt rettferdige ved Kristi blod, hvor mye mer skal vi ikke da gjennom ham bli frelst FRA vreden!»

      (1.tess 5:9)
      «For Gud har ikke bestemt oss til vrede»

      Jeg, Hannah, har nok av lidelser, trengsler, prøvelser. Dette er allikevel bare trengsLER. Ikke TRENGSELEN.
      FORDI :

      (Matt.24:21)
      For DA skal det komme en trengselstid så stor som det ALDRI FØR har vært fra verdens begynnelse og til nå, og som det heller aldri skal bli».

      Da er de kristne bortrykket.

      Dette 21.verset står i forbindelse med at antikrist står på det hellige sted (vers15) Han har vært her i 3,5 år, og nå blir de neste 3,5 grusomme. Som vers 21 sier. Disse 7 år er ikke kristne her.

      (1.tess 4:18)
      «Trøst da hverandre med disse ord!»

    • Ja, dei 6000 åra sluttar hausten 2028.
      Yom Kippur er dommens dag.

    • Hannah med H. Bibelsk. Symmetrisk -og opprinnelse i det hebraiske navnet Channah.

      Hannah kommer ikke med vranglære.
      Du -og flere her gjør.

      Trøst og glede kjennetegner håpet Guds barn har. Merker det aldri fra deg og mange andre her.

      Kunne sendt deg mange kapitler og vers, men det tar jeg meg ikke tid til. Du er allikevel fastlåst i din lære og jeg tror du vil forbli sta. Dessverre. Også opphengt i en type videoer som skurrer. Opphengt i 2028. Ta ansvar selv og studér det andre synet ydmykt.

      «Fordi du har tatt vare på mitt ord om tålmodighet, vil jeg og fri deg UT FRA den prøvelsens stund som skal komme over hele verden, for å prøve dem som bor på jorden» Åp. 3:10

      Andre har oversatt feil (Gi deg styrke til å gå GJENNOM trengselen) Det står ikke gjennom.

      Ordene «ut fra» er oversettelse av det greske ordet Ek. Ordet er brukt mer enn 800 ganger i det nye testamentet. Eneste gang ordet Ek ikke er oversatt med ordene «ut av» er galaterne 3:8. Her er det oversatt «ved tro» og det står i en annen sammenheng.

      Det greske ordet for «fri» er ordet RUOMAI. Det betyr å fri eller redde noen fra en fryktelig situasjon hvor vedkommende er hjelpeløs. Med andre ord vil opprykkelsen være en unnsetningaksjon fra Gud.

      Driver du ikke å vitner og proklamerer Jesus nå, hvordan tror du at du skal klare det i trengselstiden?? Hvilken hensikt skulle Gud ha oss her for? Hodene skal rulle. Tortur skal skje. Hvorfor skulle Gud ønske og planlegge slikt for sin brud?

      Det står tydelig om HVORDAN evangeliet skal forkynnes. Ikke av deg og meg. Men av de 144.000 og de to vitnene.

      Joh 14:1-3
      1 tess 4:13-18
      Lik 21:34-36
      1.kor 15:51-54
      1 redd 1:10
      Rom 5:9 osv osv
      Jeg har 20 til . Det får holde.

      Og ikke glem. Et vers er et vers. Mange kan tolkes til sin fordel.
      MEN : SUMMEN av Guds Ord gjelder.

      (Joh 14:1-3)
      «La ikke hjertet bli grepet av angst. Tro på Gud og tro på meg! 2 I min Fars hus er det mange rom. Var det ikke slik, hadde jeg da sagt dere at jeg går og vil gjøre i stand et sted for dere? 3 Og når jeg har gått og gjort i stand et sted for dere, vil jeg komme tilbake og ta dere til meg, så dere skal være der jeg er».

      Så, BOFF💥
      Snart forsvinner jeg.

      Søkelys også.
      Og den frelste bestemoren som alltid ba.

Det er stengt for kommentarer.