Vil Elon Musk gjenopprette ytringsfriheten på Twitter? Elon Musk tar over

Tesla-grunder Elon Musk tar nå over Twitter og de liberale og venstrevridde som har styrt plattformen er i panikk. I en symbolsk inntreden i Twitters hovedkvarter bar Elon Musk en utslagsvask som indikerer at han planlegger å renske opp i sensur og wokeness blant plattformens ansatte. Mange håper at Elon Musk med dette vil gjenopprette Twitter som en plattform som verdsetter ytringsfrihet blant brukere. Twitter har vært en av de plattformer som svært strengt har praktisert informasjonskontroll -og et stort antall konservative og kristne har fått sine kontoer «fryst» eller slettet av Twitters strenge sensurister. Nå vil Elon Musk forhåpenligvis gi disse fyken og gjeninnføre ytringsfrihet for brukere.

The Christian Post har ikke kunnet poste noe på Twitter siden kontoen deres ble «låst» i mars 2022.

Donald Trump er den mest kjente personligheten som har fått kjenne på Twitters sensur. Hans konto ble regelrett stengt og selv ennå var USAs president da det skjedde, valgte Twitter å bannlyse Donald Trump. En rekke konservative og kristne røster og organisasjoner er blitt bannlyst eller utestengt fra Twitter. Et av de kristne medier som fremdeles er «fryst» fra å kunne poste noe på Twitter er den kristne stor-avisen «The Christian Post som ble «låst ute» etter at de omtalte en mannlig transperson som deltok i en svømmekonkuranse for kvinner som mann.» Etter det har Christian Post ikke kunne poste noe som helst på Twitter. Når Elon Musk nå overtar som eier av Twitter håper vi at plattformen igjen blir et sted for ytringsfrihet hvor folk kan ytre seg uten å risikerer bannlysning og utestengelse.

6 tanker om “Vil Elon Musk gjenopprette ytringsfriheten på Twitter? Elon Musk tar over

  1. Litt på siden, men Snåsamannen , profeterte at Donald Trump kom til å bli skutt , det har jo ikke skjedd enda , men det kan jo skje .
    Jeg tror selv at mulig er Donald Trump antikrist , kan dette være ulivs såret , som blir leget ?
    Donald Trump gjorde utvilsomt en god jobb om president , han sørget for rekord lav arbeidsledighet , anerkjenne Jerusalem som Israels hovedstad og mye mer , det var også klare indisier på at det var valg juks som gjorde at han tapte .

    Uansett det er noe skummelt med Donald Trump .

    1
    2
  2. Etter å ha lest søkelys så har jeg funnet ut hva som kjennetegner de ekte,Sanne og konservative kristne . For det første så må du være uenig i 90 prosent av alle andre mennesker.
    En må selvfølgelig aldri tro på leger forskere journalister eller mennesker med utdanning. Slike mennesker er opplært i å lyve, Det hjelper ikke med mastergrad i journalistikk eller medisin.
    Og skulle en være så uheldig å havne på sykehuset, så må en takke Gud for at en ble frisk, ikke leger og sykepleiere. En må aldri tro på at vaksiner og medisiner hjelper.
    Videre må en aldri stole på en dame når hun sier hun vil være prest, sier hun at hun er kalt av Gud til å være prest, er det nok satan sin stemme Hun har hørt. Hun kan som mor naturligvis lære sine barn om gud, men når barna setter seg på kirkebenken da må en mann overta undervisningen.
    Kommer dine meningsmotstandere med fornuftige argumenter eller tilsvar, det beste svaret å gi at de er Satan sine tjenere ,de er fulle av demoner og påvirket av tidsånden.
    Sanne kristne kan heller aldri godta at homofile forteller at de er født slik og ikke kan forandre legning,
    Sist men ikke minst, diktatorer som sier at de er innsatt av Gud skal man ikke kødde med. Og skulle de vise seg i en kirke av og til så er det bevis på at de har Gud på sin side. Om de heter Hitler eller Putin betyr ingenting så lenge de har Gud på sin side.

    5
    1
  3. Les Bibelen Rune. Altså Bibelen Guds Ord. Ikke bibelen Rune Lye’s ord.

Det er stengt for kommentarer.