Norge fortsetter sin støtte til regimet i Kiev -russisk soldat torturert og brent levende av ukrainske nasjonalister

«Før sin død ble den russiske soldaten, martyren Peter, først kuttet av fingeren, deretter tatt ut på tunet, senket med bensin og satt fyr. Han kom seg ut levende. Så avsluttet de ham med å stikke ham i øyet. Jeg prøver ikke å forsterke de allerede forferdelige bildene, jeg prøver å nå ut til alle og forklare hvem Ukraina har fostret de siste ti til femten årene,» deler Ronald Heino på Facebook. Evangelist Gjermund Kvamme kommenterer det hele slik: «Nazismens grusomheter får fortsette med Norske myndigheters hjelp i Ukrainia. Våkn opp! Du må ikke sove! Du må ikke så inderlig vel tåle den urett som ikke rammer deg selv!,» skriver Kvamme som har delt videre historen om den russiske soldaten.

Jeg prøver ikke å forsterke de allerede forferdelige bildene, jeg prøver å nå ut til alle og forklare hvem Ukraina har fostret de siste ti til femten årene.
Dersom noen fortsetter å gjenta at det ikke finnes fascisme i dette landet, så er han medskyldig i disse forbrytelsene. Videoen fotoet er tatt fra er lagt ut på flere pro-russiske kontoer på Telegram som avslører nazismen i Ukraina. Dette bør sees av alle og vises til de som er imot Russlands handlinger i Ukraina. Ronald Heino er en del av «Living Water International ministry». Den ukrainske behandlingen av den nå avdøde russiske soldaten vitner om at krigsforbrytelser også blir begått av Ukraina. Selv ukrainske ungdommer er sterkt påvirket av den mørke ånd som preger Ukraina nå.

16 tanker om “Norge fortsetter sin støtte til regimet i Kiev -russisk soldat torturert og brent levende av ukrainske nasjonalister

  1. Skremmende at mange støtter Ukraina og nazistene. MSM har full kontroll og folk er helt hjernevasket. Russland trenger å avnazifisere Ukraina. Putin skulle ha gjort dette for sju år siden.
    Takk for at noen løfter frem den andre siden også.
    Er takknemlig for at det finnes kristne i Skandinavia som ikke er helt hjernevasket.
    Har fått stor sans for evangelist Gjermund Kvamme i de siste årene.
    En tydelig basun!
    Må Herren velsigne og gi ham styrke i tjenesten.

    9
    3
    • Enig! Det er godt at det finnes noen som hever frem sannheten – og som vi vet, alle som hever sannheten, blir ikke populær i dette landet – som ønsker at alle skal være politiske korrekte – dvs. totalt hjernevasket. Jeg leser stort sett aldri nyhetene i NRK, Aftenposten, VG, Dagbladet eller andre – det er bare løgnere som forteller løgner – de er mer opptatt av en som dør på ett skip, eid av Røkke – enn 1000 vis som dør av vaksiner – fremmet av våre egne «nazi» helsetopper som Ropstad og Co.

      5
      3
  2. Ekspert om Russlands kraftige anklager: Prøver å få fokus vekk fra egne overgrep
    ——————————————-
    Krigsfangar skal behandlast skikkeleg og dei som gjer krigs-ugjerningar må straffast på like linje med andre.
    Skurken er framleis Putin. Det er han som har sett i gang den krisa som me ser.
    FN har dokumentert utallige krigsforbrytelsar av dei russiske soldatane. Voldtekter av born som gamle.
    Om dei kristne skal be om rettferdighet, så må dei be om at Putin snart får si grav. Russarane er nokre store løgnarar, Skruppellause kjeltringar.

    6
    3
    • Ikke bare ruzzere som er noen store løgnere og skruppelløse kjeltringer. Bare se kommentaren over din Torstein. Utgir seg for å være et kvinnemenneske. Men minner mye mer om et grotesk monster som hyller putlers homosexuelle militærs framferd, med voldtekter av unge gutter og menn i Ukraina. Og inke minst hyller de pedofiles groteske voldtekter av spedbarn og smågutter og småjenter i Ukraina.

      1
      3
    • Til Torstein

      Nei – putin er ikke vår fiende – synden er det – også vi kristne, har synd, som er fiendeskap mot Gud. Vår sløvhet – at altfor få kristne har våket i bønn – og at de kristne har blitt mer opptatt med underholdning og light kristen tro – har gjort at fienden har kunnet ødelegge mentaliteten i dette landet – hvor Trans, pride og forførelsen av våre små barn – blir gjort daglig.

      Gud vil bruke Putin som sitt domsredskap – akkurat som Gud brukte den onde Nebukadnessar – for å utføre dom over mange nasjoner – hvor mange døde.

      At Gud bruker Putin – er ikke fordi Gud er for Putin – men du må skjønne at Russland ikke har åpnet for å ødelegge kjernefamilien, som vi i Norge har – de aksepterer ikke Sodomas synder, som vi gjør. Derfor vil Gud bruke dem – men til sist vil også dommen innhente dem – og de selv vil bli dømt – akkurat som riket til Nebukadnessar måtte bli dømt til slutt – hvor riket opphørte å eksistere til fordel for ett annet rike – det Medio Persiske riket.

      Gud er bare for seg selv – aldri for noen riker! Gud er heller ikke for noen mennesker – bare de menneskene som gjør Hans vilje av hjertet – for Gud gjør aldri forskjell på noen – kun i Kristus, er man rettferdig, men aldri i seg selv eller fordi man tror man er flink eller snill – eller gjør mange gode gjerninger. Alle ytre kristne gjerninger som er menneskeskapte, – er som fiendeskap mot Ånden.

      Akkurat som Gud kan bruke hvem som helst – så vil han også bruke de som i våre øyne er onde. Fordi Hans tanker er ikke våre tanker – og Hans tanker er høyere enn våre tanker – Jesaja 55.

      5
      3
    • Disse «ekspertene» i Pride media synger alle det samme vers.
      «Eksperter» spyttet ut sine ferdigtyggede analyser om Trump.
      De spyttet ut sin ferdigtyggede «sannheter» om kvaksinen.
      Nå spytter de ut sine drøvtyggede «sannheter» om Russland mens de repeterer nazistisk propaganda på vegne av Kiev og Zelensky.
      Og de hjernevaskede nordmenn tar i mot spyet fra propagandaen og sluker det rått. -Og lar sine meninger og holdninger ble formet av spy. Tragisk. Virkelig tragisk.
      Propaganda har gjort mye med folks hjerne.
      Vi som er frelst må be om at skruppelløse kjeltringer som Biden, Stoltenberg, Klaus Schwab enten må vende om eller få sin grav.
      Vestlig propaganda er nokre store løgnare alle sammen.
      Må Gud fortsette å velsigne den russiske presidenten som så modig taler i mot Pride ånden som har kontroll på Vestens innbyggere og deres døde kirke og navnekristne.

      3
      2
  3. Nei, Kvamme er IKKE evangelist. Ikke tale om. Det eneste som ligger etter han, er død og fordervelse, løgn og bedrag. Kvamme har gjort seg til et talerør for djevelen og satan.

    • Det er dumt å anklage – fordi du sier ingenting om han du anklager, men veldig mye om deg selv. Så gratulerer – du har vist oss alle hva som bor i ditt hjerte – ett talsrør for djevelen og satan. Dine egne ord dømmer deg.

      2
      5
    • Jeg kjenner Kvamme. Et salvet kar for Herren som Gud bruker til sin vilje. Har hørt han flere ganger i vår menighet.
      Han og hans familie har trofast tjent Herren med de gaver Gud har gitt dem. En herlig kristen familie.
      Som søster Randi sier. En tydelig basun.
      En basun, en vokter på muren som så farene komme og blåste i basunen. Men han er også hatet av de ugudelige, Hanvoldkanalen og alt som støtter dødskreftene som virker.
      Og av deg selvfølgelig.
      Som Tore sier: ett talsrør for djevelen og satan. Dine egne ord dømmer deg.

      2
      6
    • Jeg lurer på hva som egentlig har skjedd med deg Birgir.
      Du var jo tidligere en forholdsvis bibelsk kristen med sunne og balanserte synspunkter. Men nå. En fanatist og mobber.
      Har aldri noe godt å si om noen. Ikke et godt ord om Jesus heller.
      Angriper og skjeller ut alt og alle. Fullstendig ubalansert.
      Virker ett hundre prosent hjernevasket av propaganda.
      Du har skapt deg et vitnesbyrd det lukter virkelig surt av.
      Godt jobbet Hermansen, godt jobbet.

      1
      3
    • Det er vanskelig å si hva som har skjedd med Birgir, men det han skriver er et uttrykk for hva som bor i hans indre. Når man ser tilbake så skjedde det noe når vaksinen ble presset på som verst. På den tiden så var det flere her som forandret oppførsel. Man kan vel da antageligvis slutte den konklusjonen, at forandringen kom ved å ta imot vaksinen. Hva det har å si for det indre menneske vet jeg ikke, men det ser ikke bra ut. Kanskje Tore har rett i at det er noe åndelig med vaksinen? Ett av problemene er at de som har tatt vaksinen ser det ikke selv, og forsvarer sitt valg. Det igjen kan tyde på at vaksinen tilfører et menneske mere stolthet enn det naturlig hadde fra før. Da blir det vanskelig å ydmykes seg for omvendelse på alle områder i livet. Er dette noe vi ser ellers i Samfundet av de som har tatt vaksinen?

      2
      2
    • Jeg registrerte at mange fikk personlighetsforandringer etter at vaksinen ble presset på folk. Jeg har merket det også i menigheten.
      Det er kommet en hardhet, forherdelse over flere som løp og tok vaksinene.
      Nå vet ikke jeg om Birgir har tatt vaksinen. Men det massive press som har vært på mennesker gjennom to år nå, har hatt sin åndelige og mentale virkning. Personer som før var varme åndelige kristne er blitt som forhekset. De er kjølige, kyniske og har mistet kjærligheten.
      Jeg er enig med Tore. Det er en åndelig dimensjon med vaksinen.
      Det har sin konsekvens og ville følge «dyret». Dvs det onde system som har presset på menneskeheten dette onde som vaksinen er.
      Skriften sier at vi skal følge Herren vår Gud. Er det virkelig noen som tror at Jesus hadde løpt og tatt vaksinen i frykt?
      Han hadde garantert ikke besmittet sitt rene og hellige blod med denne urenhet vaksinen gir.
      Det vi kan fastslå er at det er et før og ett etter når det gjelder vaksinepresset. Før oppfattet jeg Birgir Hermansen som sunn i troen men nå hagler sjikanen, mobbing, anklager og skjellsord mot alle han ikke er enig med.
      Konklusjon: Det er enten vaksinen eller propaganda-hjernevasken som har virket.

      3
      1
    • Og det tror du at du kan avgjøre Birgir.
      Kvamme er en Herrens tjener enten du aksepterer det eller ikke.
      En mann etter Guds hjerte som ikke er woke og feig.

      1
      1
    • Jeg velsigner, og beskytter ofte mennesker, og meg selv med Jesu blod. Det hadde ikke vært mulig hvis Jesus hadde vaksineinfisert blod. Synd kan bare tilgis ved at blod blir utøst (Heb 9.22), og ved urent og infisert blod kan ikke synd bli tilgitt. Hellig, Hellig er Herren Sebaot. Dere skal være Hellig som jeg er Hellig er Sebaots utsagn. Så hvordan kan vi være Hellig for Jesus med urent vaksineinfisert blod i årene. For Jesus er vårt blod og gener uten forurensning av noe slag, svært viktig for Ham for vi bærer Hans bilde. Og kom ikke med noe tull om tarmsystemet og fordøyelsen nå. Det er blodet som er viktig, både Hans og vårt. Hvis vårt indre menneske blir påvirket av vaksinen, som Randi antyder, så er det bare en vei og gå, for de som har tatt vaksinen. Den går igjennom Jesu blod, for Hans blod er mektigere en alt annet som veden kan produsere. Men det må skje igjennom dyp anger og ydmykelse, så renser Jesu blod deg. Men det blir vanskelig hvis du er blitt tilført mer stolthet en du hadde fra før. Hvordan kan et ekstra stolt menneske ydmyke seg?

    • Etter dette med denne sprøyten kalt vaksine, stoler jeg ikke på noe angående vaksiner lengre. Hvorfor skulle jeg det når det er de samme menneskene som utvikler de? Vi er indoktrinert fra barnsben angående ordet vaksine, og har ført dette videre til våre barn, og lydig fulgt systemet, for det er det det er, et system som forventes at man følger. Frykten er den grunnleggende drivkraften til at man i det hele tatt tar disse sprøytene. Den eneste følelsen jeg har hatt angående vaksiner, alltid, er min dårlige magefølelse som burde vært fulgt. Kunnskap er derfor uhyre viktig, men den har vi dessverre ikke hatt angående dette, før de siste årene.

  4. Angående krigsforbrytelser, I denne krigen er det mye propaganda og løgner på begge sider. Russerne og Ukraina, utfører mange grufulle ting mot hverandre, hvem som er verst, vil framtiden fortelle. Det er forferdelig at 2. naboer herjer med hverandre på denne måten

Det er stengt for kommentarer.