Prepper med advarsel: Kom dere ut av Europa før tredje verdenskrig bryter løs

Prepper Greg Harris i «Full Spectrum Survival» forteller i sin daglige oppdatering at han har snakket med amerikanske militære som er utplassert i Europa og at disse nå har begynt å sende sine familier hjem til USA i forkant av den tredje verdenskrig. «Kom dere ut av Europa,» er den alvorlig advarslen fra Greg Harris. Retorikken mellom Russland og NATO er betydelig trappet opp etter at Russland har anklaget NATO-landet Storbritannia fra å ha vært delaktig i sabotasjen mot Nord Stream rørledningen. I dag anklager Moskva Storbritannia for å ha medvirket til dagens ukrainske angrep mot Svartehavsflåten som befinner seg ved Sevastopol.

Russland har også kansellert den inngåtte «kornavtalen» med Ukraina om fritt leide av frakteskip som skulle frakte ukrainsk korn og gjødsel til verdensmarkedet. Den ukrainske lederen hevder at det er Russland selv som står bak dagens rakett og drone-angrep mot Svartehavsflåten ved Sevastopol. Forholdet mellom Europa og Russland er nå svært nær het krig for å si det slik. Folk flest syntes ikke å ta situasjonen alvorlig på tross av at mange lamper nå blinker rødt. Dette kanskje fordi krigen ikke utvikler seg så raskt som mange forventet. Uansett hva som skulle skje. Den ene dårlige nyheten følger nå den andre. Jesus advarte om denne tid og sa: «Det skal være krig og rykter om krig, Folk skal reise seg mot folk -og rike mot rike.» Men når I hører krig og rykter om krig, da la eder ikke skremme! for det må så skje, men enden er ikke enda. For folk skal reise sig mot folk, og rike mot rike; det skal være jordskjelv både her og der; det skal være hunger og oprør. Dette er begynnelsen til veene. (Mark 13,7-8) Men ta I eder i vare! Jeg har sagt eder alt forut. (v23) Luk 21,28 Men når dette begynner å skje, da rett eder op og løft eders hoder! for eders forløsning stunder til.

https://www.youtube.com/watch?v=R2mwyioKu8o

 

19 tanker om “Prepper med advarsel: Kom dere ut av Europa før tredje verdenskrig bryter løs

  1. Tulling… Forferdelig som han maser. Og hele Europa skulle dra hvor??

    Det kan smelle overalt💥 Og det forstår han ikke🤣

    Det er bare fantastiske tider vi lever i nå😊
    Spennende👍

    4
    3
    • Prepper fra USA eller såkalte «profeter» er ikke det vi satser på. Stort sett bomskudd. Jeg venter på Jesus/bortrykkelsen i nær framtid

      4
      2
    • Synes ikke vi lever i fantastiske tider, der imot i forferdelige tider. Selv om bibelen taler om at de frelste skal løfte sine hoder for forløsningen er nær, endrer det ikke på at det er forferdelige tider vi er inne i. Selv Daniel ble så dårlig av det han fikk se, at han falt sammen og det var ingen kraft i ham. Nei, Hannah, dette er ikke spennende tider der man gleder seg over at elendigheten og nøden øker, og frafallet er forferdelig. Jeg lurer på om mange kristne virkelig tror at det skal komme noen og si de skal bare sette et merke på høyre hånd eller i pannen? For da vet de at det er dyrets merke…tror ikke djevelen er så dum at han kommer på den måten kristne forestiller seg i eget hode, da hadde jo ingen greid å bli forført av dette.

      4
      2
    • Jeg har aldri gledet meg over elendigheten og og nøden! For å holde ut må jeg mange ganger la være klikke på saker, jeg har bært på mye, verden er jævlig og jævligere skal den bli) og det har den vært lenge. Jeg har ingen problem med å forstå Daniel (men uten sammenligning forøvrig) , har lest dette mange ganger. Men med blikket festet på Jesus hver dag kjenner jeg på gleden midt sorgen og smerten.
      Han holder meg fast midt i stormen.
      Hva kan vel JEG gjøre med krigen??

      Du kan mene hva du vil, men det nærmer seg at jeg snart er sammen med Jesus , face to face, og da er det FOR MEG fantastiske tider. Folk vil ikke ha med Gud å gjøre. De har fått sin sjanse. Jeg orker ikke bære nøden for mine kjære lenger. Det er gjernings-religion -at bare ber jeg nok for dem… så… Jeg har lagt dem frem for Jesus, og jeg ber når jeg makter. Gud har kontroll. Og jeg kjenner Han er der hver en dag og natt.

      Folk må mene hva de vil, men jeg er mildt sagt drittlei av å høre om denne vaksinen. Og merket, vi vil aldri oppleve det. Mén hva du vil, jeg har ikke noe imot det.

      Jeg har grått for ukrainerne, jeg har grått for russerne, og er ferdig med det. Det tapper meg. Jeg har lagt dem i Jesu’ hender. Og ber når jeg har styrke. Gud ser dem HVER og én.
      Hadde de virkelig forstått DET, så hadde de valgt Ham.

      Det er helt klart at MERKET , NÅR det kommer, da vil folk VITE at man sier JA til antikrist og NEI til Jesus. Det blir mange latt tilbake her, som står her og tar et valg om Ja til Jesus, vél vitende om at nå blir det galgen.

      Ja det er grusomme tider når du hører om alt, (ikke krig i Norge ennå) men i tidligere tider har de selvfølgelig hatt det mye mer grusomt i Norge enn nå.

      Trengselstiden er ikke for de kristne. Den starter når vi forsvinner herfra.

      6
      4
    • Sier ikke at DU gleder deg over elendighet og nød! Jeg skriver «der man gleder seg over elendighet og nød. Jeg er også d…lei av «vaksinen», men jeg er d..lei av hva den har påført av død og elendighet som kommer til å skje mot mange flere enn de drepte i Ukraina. Det er ikke sagt at de som blir drept og lemlestet på begge sider av denne krigen ikke har det forferdelig med død og fordervelse de også, men det er jaggu ikke bare bomber og krutt som dreper, så får du ta det som du vil. Denne sprøytens virkninger er og blir for alltid så alvorlig at de fleste ikke forstår det.

      2
      2
    • Ser det nå -at det står «der man gleder seg», beklager.

      Det som ALLIKEVEL var viktig for meg ER og vil fortsatt BLI, at JO, vi lever som kristne i en fantastisk spennende tid. (Forferdelig på jord har det vært i alle tider) Så må de som er uenige med meg bare være det. Det rokker ikke meg.

      Disiplene og Paulus levde som om de skulle oppleve opprykkelsen. De gjorde ikke -men jeg tror VI vil .

      Nå er det ikke opprykkelsen jeg er opptatt av først og fremst, men at Gud skal få ha sin vilje med meg hver en dag, at jeg skal tjene Ham og leve til ære for Ham.

      Om -og når, vi blir hentet hjem (naturlig død 90-100 år gammel eller bli rykket bort) er ikke det viktigste. Men at man er KLAR alltid.

      Og å leve slik -noe som Paulus og disiplene også gjorde, der de ventet på at Jesus kunne komme i deres tid, gir oss en fantastisk hvile i alt. Og ENDA mer våkne for mennesker rundt oss og alvoret med Jesus i livet vårt.

      Jeg vet hver dag at i morgen (!) – eller om 5 år, kan jeg SE Ham😊

      4
      2
    • Jeg tror også at opprykkelsen av de kristne er nært forestående, og tiden er kort, men jeg kan ikke si noe om hva de kristne må oppleve før det skjer, heller ikke noe årstall som noen regner seg frem til. Det er riktig som du skriver, det viktigste er å være klar. Jeg skrev litt for noen år siden da ting var tungt på en annen måte enn nå, og det var litt om det å være klar og at mitt navn var skrevet i livets bok. Da var jeg ikke i tvil om at Jesus var med meg, vissheten var der og samstemte med min ånd. Som det står: « Ånden selv vitner sammen med vår ånd at vi er Guds barn. Det er den vissheten en kristen har. Det står man skal glede seg i Herren alltid, og det blir gjentatt. I Jakob 4 kap, står det «klag/sørg og gråt» «La latteren vendes til sorg og gleden til bedrøvelse». Dette er selvsagt noe du helt sikkert har lest mange ganger du også, og er en del av en mer alvorlig tale til troende. Kapittelet starter med ufred og strid blant kristne, og hvor den kommer fra. Jeg tenker at et frafall starter med å vende seg bort fra den sunne lære, og slå inn på avveier, der man slutter å forkynne alvoret i evangeliet, så folk sovner. Eller man følger tidens trender og tar det inn i menigheten, så det skaper forvirring og strid, som igjen fører til at mennesker faller ut av sin faste stand. Og mulig det har ført til at mange ikke ser flere av de andre lemmene som da lider, og hadde trengt både kjærlighet/formaning og trøst, da mange alltid har vært omgitt av et stort kristent nettverk, så det ikke blir plass til en del lemmer som det da kalles, og da kan det bli ganske ensomt for mange, og til slutt blir det til at mange har sluttet å gå i en forsamling. Det bør være plass til både gråt og sorg blant søstre og brødre i en forsamling på lik linje med glede og latter. Tilgivelse og bekjennelse som også Jakobs brev taler om.

      3
      2
    • Alvorlige ting det du er innom her…
      (Husker i farten bedre kap 5 nå, jeg vil gjerne lese det senere) Nei mange menigheter har feilet. Mange har forlatt både menighet og tro. Rart du var innom det, så nettopp Nickolai på 21 år i Dagen idag som sa noe viktig om noe.

      Alle helbredelses/lykkepredikanter / visjon Norge m.m har også bidratt til at folk er redd de blir sett på som svake , ikke «åndelige nok» eller ikke «får det til» hvis de sliter med noe, ikke blir helbredet osv. Folk som f.eks. sitter i rullestol har måttet stå frem i avisen og forsvare seg mot folk som «stadig skal ha dem helbredet». Og fortelle resten av kristen-Norge at jeg HAR det OK selv om jeg sitter i stol. De som ikke er lamme, sliter kanskje mer…

      Så er det jo også mange som har forlatt pga menigheten er ute å kjøre med læren sin m.m.

      2
      2
  2. Når så alle amerikanere er hjemme i usa, så kan Kina lave et EMP angreb på usa. Jeg er helt ligeglad efterhånden, og jeg lytter ikke til alle de preppere.

    2
    2
  3. Det er ein bodskap i Åp 18 om å reisa frå Babylon før straffa kjem.

    «Fra himmelen hørte jeg en annen røst:
    «Dra bort fra henne, mitt folk,
    så dere ikke tar del i hennes synder
    og ikke rammes av hennes plager.»

    Dei som ikkje reiser frå plassen vert ramma av Guds straffedom.

    «Derfor skal plagene hennes komme
    på én og samme dag:
    død og sorg og hungersnød,
    og hun skal brennes opp med ild.
    For mektig er Herren Gud som dømmer henne.»
    9 Jordens konger, de som har levd med henne i hor og luksus, de skal gråte og bryte ut i klagerop over henne når de ser røyken stige opp der hun brenner.»

    Det er verdas handelsstormakt som går under. USA med New York som senter.

    «Ve, ve du store by,
    Babylon, du mektige by!
    På en eneste time kom dommen over deg.»
    11 Kjøpmennene på jorden skal gråte og sørge over henne fordi ingen kjøper skipslastene deres lenger: 12 skipslaster av gull og sølv …»

    «Kjøpmennene som handler med slike varer, og som har tjent seg rike på henne, skal stå langt borte, skremt av lidelsene hennes. De skal gråte og sørge…På en eneste time er all denne rikdommen lagt øde».

    Europa står det ingen tin om at me skal røma.

    1
    2
  4. Det er en uhellig allianse – jeg jobber med en artikkel på det, kommer nok ut i løpet av dagen – mellom Russland, Kina, Tyskland og demokratene i USA – målet er å ødelegge USA. Og vi vet jo om mange profetier fra Lebesbymannen til Emmanuel Minos, at Russerne vil komme til krig mot Norge – og Sverige.

    Det kan virke som alt smeller nå – og USA må ta like stort ansvar, sammen med England – for å hisse opp denne situasjonen – sammen med Europeisk MSM.

    Ofte føles det ut som det er ett sjakkspill – hvor eliten uten å nøle, er villige til å ofre folket – vi er bare bøndene på sjakkbrettet. Samtidig har Gud full kontroll – vi som søker Herren – har Salme 91 – vi som er forberedt, vil få det lettere, enn de som har brukt tiden med å ikke søke Herren – mange kristne er mer opptatt av hva NRK og mediene sier, enn hva Herren sier. Og det kan bli til ulykke for mange.

    Det var vel rundt 1998, da jeg bodde i Sverige, på ett sted hvor de utdannet piloter – vi hadde kontor i kjelleren, ett tilfluktsrom. Da en pilot kom forbi – så spurte han om hvorfor det var så tykke dører – jeg svarte «In case of war» . Da jeg kom inn på kontoret – falt Ånden over meg – og Han talte om at det kom en krig mot Norge og Sverige – fordi ellers ville folk i sin kortsiktige lykke, begjær og overflod, gå fortapt – men at en sånn ulykke ville vekke folk, for å søke de evige verdiene.

    Vi er negative til alt som smaker lidelser, men bibelen lover lidelser – om du da skal i det hele tatt klare å komme inn i himmelen.

    «Ånden selv vitner sammen med vår ånd at vi er Guds barn.
    Men er vi barn, da er vi også arvinger. Vi er Guds arvinger og Kristi medarvinger, så sant vi lider med ham, for at vi også skal herliggjøres med ham.
    Rom 8:16-17

    Mange kristne kompromisser på sin tro – for med en gang ting koster noe, så føyer man seg heller – enn å stå opp for det som er rett – som også Jesus sier:

    «Den som skammer seg over meg og mine ord i denne utro og syndige slekt, ham skal også Menneskesønnen skamme seg ved når han kommer i sin Fars herlighet med de hellige engler.»
    Mark 8:38

    Vi trenger å stå opp for Herren og det som er sant vedrørende Guds rike – og kaste av oss alle byrder – også kompromissets byrder – og stå for det som er sant, uansett om folk liker det eller ikke. Det betyr ikke at man ikke skal være vis – men ikke så vis at man aldri står for noe – åpner munnen – og sier sannheten når det kreves.

    Så ikke bare verden vil søke Kristus i trengsel – ved krig, eller når man ikke eks. får kjøpt livsnødvendigheter som mat med letthet – men også Kristi Kropp vil bli slipt – til å gjøre seg klar til å møte Herren i skyen – en ren omvendelse – hvor Herren lar oss få se våre egne skitne selvrettferdige gjerninger – og synden som henger så fast ved oss – sånn at vi kan kvitte oss med det, og komme i brann for Jesus. Les Hebreerbrevet 12 – om det å kaste av oss byrdene.

    5
    3
    • Jeg fikk ett syn i slutten av februar 1999 , der jeg så en stor lysende stjerne over Varhaug misjonshus , det var mørkt ute og jeg så silhuettene av mange folk på veg inn i misjonshuset –
      Stjernen tror jeg illustrerte Jesus , mørket tror jeg illustrerte en vond og vanskelig tid , en dyrtid , mulig krig og okkupasjon, silhuettene tror jeg illustrerer mennesker som søker inn i Guds hus i sin nød.

      Jeg har kjøpt inn 100 kg ferdige brødlandinger , i 1 kilos porsjoner , med en pakke tør gjær til hver 1 kilos brød blanding og lagt på lager , planen er at ved nøds tid vil jeg gi disse 100 kiloene med brødblanding til Varhaug Misjonshus , for at de skal dele dem ut til folk som er i nød .
      Hver 1 kilos brød blanding gir 2 brød-

      3
      3
  5. Kjenner en familie som har kjøpt inn et «hav» med toalettpapir. De regner med å få tilført mat og uttømt det avfall som følger med.» Når enden er god er alt godt»

    2
    1
  6. En krig mellom russland og nato vil begynne i Norge. Før russerne kan gå inn i en slik krig må de sikre forsvarskomplekset rett på andre siden av norskegrensen. For å kunne det må de innvadere Nord Norge. Det vil kunne skje på et øyeblikk siden det norske forsvaret i praksis er avviklet.

    Siden vil de sannsynligvis innføre en full blokade av hele Norge.

    Men jeg tviler på at dette vil skje med det første. For trolig vil de vestlige politikernes energipolitikk fremprovosere et økonomisk sammenbrudd som blir verre enn krakket på Wall Street 1929. I tillegg vil Kina innlede en krig mot Taiwan og kanskje Iran en krig mot Israel. Da vil alle få mer enn nok med seg selv og Norge kan antalgelig bli stående helt alene.

    For mange virker nok dette utrolig men det har skjedd før. Så hvorfor skulle det ikke kunne skje igjen? Epedemier, sult, krig og massedød er ikke noe nytt.

    De som har lest Bibelen vet hva slags straff Israel fikk. Og spørsmålet er om vestlige land nå kan få oppleve det samme.

    Og en ting er sikkert. Det blir ingen opprykkelse før oppstandelsen fra de døde. Sier man det benekter man det som står i Bibelen. Og oppstandelsen vil komme etter tusenårsriket.

    Ideen om en «hemmlig opprykkelse» før oppstandelsen ble i sin tid lansert av en «kvinnelig profet» av samme type som de som florerer på nettet. Siden ble ideen plukket opp av evangelister som ville ha litt ekstra oppmerksomhet.

    Og i USA har denne ideen blitt til en kjempebusiness. Noen har tjent seg styrtrike på «left behind-bøker» og filmer. Det har tatt av i den grad at det å vente på opprykelsen har blitt en egen religionvariant. Og dessverre har dette spredt seg, særlig gjennom pinsebevegelsen, til resten av verden.

    1
    2
  7. Zelenskyj: Massivt russisk angrep mot Ukrainas energianlegg
    ————-
    Putin held fram med djevelskapen sin. Tenk at han ynskjer at folk skal frysa og dø i vinter. Berre det å ha ei slik innstilling viser kva monster me har med å gjera.
    Det spørst kor lenge Vesten kan sjå på denne systematiske øydelegginga av Ukraina.

    3
    1
    • Russland: Massivt ukrainsk/britisk angrep mot sivile fartøy utenfor Krim og Russland trekker seg fra kornavtalen

      Zelensky og Nato held frem med djevelskapen sin. Tenk at de ønsker at folk skal både sulte og fryse i vinter. Berre det å ha slike instillinger som NATO og djevel-puppeten Zelensky har viser at vi har med monster å gjør.
      Me får håpe at Vesten ikke finner opp ytterligere ondskap slik at vi ender i en altomfattende og ødeleggende atomkrig.

      1
      4
  8. Skal det ble fred igjen i Europa så må nokon ta ut både Biden, Stoltenberg, nazi-jøden Zelensky, Støre, Olav Scholtz og Macron.
    Me får håpe at disse snart blir sendt i grava.
    Da kan fredselskende europere og russere puste lettet ut.
    Under Covid-19 tyranniet så vi hvor autoritære og diktatoriske disse lederne var.
    Man ble bøtelagt for å ha besøk i egne hjem. Helt utrolig.

    1
    4
    • Kommentar til Arnt A.:

      Trist og skremmende når tilhengere av kristendommen, «fredens religion», ønsker livet av meningsmotstandere.

      Hatet og konspirasjonsteoriene kjenner ingen grenser. Putin og de nasjonalkonservative kristenfundamentalistene vil drepe politiske motstadere og folk som elsker.

      Kristne er besatt av overtro, sex og død.

      6
      1
    • Satanisten Arnt A Nazi fortsetter å ønske mennesker døden. Det står skrevet, at de onde du ønsker over andre, vil Gud la komme over ditt eget hode.

Det er stengt for kommentarer.