Kiev regimet bombet i stykker avtalen som skulle sikre ukrainsk korneksport til verdensmarkedet

Fra i morgen er det full stans i eksport av ukrainsk korn til verdensmarkedet. Dette melder bekrefter både Tyrkia, FN og Ukraina. Etter at Russland trakk seg fra avtalen som en følge av at Ukraina lørdag iverksatte et større angrep mot Svartehavsflåten som blant annet skulle beskytte frakteskip som skulle frakte korn og gjødsel gjennom en trygg korridor. Etter det ukrainske angrepet sa Russland fra om at de ikke lenger kunne garantere sikkerhet for frakteskip i de avtale korridorene, og nå melder både Tyrkia, FN og Kiev at transporten av korn stanser fra 2. november.

Regimet i Kiev ønsker åpenbart at folk både skal fryse og sulte gjennom vinteren. Den såkalte «kornavtalen» som ble fremforhandlet med hjelp av Tyrkia og godtatt av begge partene i krigen er nå effektivt torpedert. Siden avtalen ble implementert har ukrainsk korn blitt sendt til en rekke land i Vest-Europa og fint lite har gått til de fattige land. Nå har Ukraina effektivt sabotert den avtalen også, men i MSM er det selvfølgelig Putin som får skylden.

6 tanker om “Kiev regimet bombet i stykker avtalen som skulle sikre ukrainsk korneksport til verdensmarkedet

  1. Igjen Kjell, feil fokus.
    Trur du det er ukraiarane som saboterer og vil hindra at kornet deira vert frakta til mange land?
    Kanskje det er ukrainarane sjølve som øydelegg elektrisitetsforsyninga?
    Eller øydelegg vassforsyninga.
    Det er ein som har vist at han ynskjer at ukrainarane skal frysa til vinteren og mangla mat om han greier det. Namnet er PUTIN.

    4
    1
    • USA har satt ett broder folk opp imot en annen , i realiteten hadde ikke Putin noe valg , med det sier jeg ikke at Putin er en god man , men han er ett redskap Gud bruker , like mye som du kritiserer Putin , bør du kritisere USA for å ha skapt denne konflikten ut fra eget parasittisk og egoistisk motiv , du burde kritisert USA med Joe Biden i spisen for å eksportere våpen til Ukraina og dermed bidra til å gjøre vondt være.
      Glem ikke Cuba krisen ! hvem var det som viste tilbakeholden het der ? Det var ikke Kennedy , det var Krustsjov som valgte å snu båtene med atomvåpen utstyr . Sett med Russiske øyne så er situasjonen med Ukraina den samme , som på Cuba , så når du sier Putin er en djevel opp i dette , hva er ikke Biden og Jens Stoltenberg da ? de dreper i hope tall for å oppnå sit imperialistiske mål og de har tydeligvis ingen kvaler med det overhodet.
      Denne krigen kommer Russland til å vinne og Babylon vil falle.
      Jeg tror Putin er god , altså ingen god mann , men Gud fester jernkroker i kjeften på ham og drar han ut mot sin vilje
      ( Jern krokene er all våpen forsyningen Ukraina får ), det er på grunn av dette han må mobilisere hæren sin .

      1
      2
    • Ukraina burde derfor ikke gjøre noe som truet den avtalen. Men de angrep og ofret denne avtalen. Zelensky er bare en «puppet» for disse kreftene som vil ha sitt «Great Reset» og «grønne skifte» og en ny verdensorden.
      Hadde Zelensky vært opptatt av det ukrainske folk -hadde han funnet et kompromiss med Russland -men han valgte krigens vei -på vegne av NATO og globalistene.

      1
      2
    • Hva er da rett fokus Langesæter? VGs versjon?
      Tror du virkelig at Russland ødela sin egen gassrørledning som de har brukt enorme summer og krefter på å bygge?
      Tror du virkelig at russerne angriper de atomkraftverk de har kontrollen over eller Krim brua?
      Ukraina er helt desperate. De vet at de er i ferd med å tape krigen og miste store områder til Russland. Om kort tid kommer frosten og Ukraina er ikke klare for en vinterkrig med Russland som under andre verdenskrig slo tilbake nazistene nettopp om vinteren.
      Zelensky burde ringe Biden og Stoltenberg og be om tillatelse til å inngå fredsforhandlinger med Russland.
      Zelensky burde gjøre det eneste riktige for å redde sitt folk og spare mange liv.

      1
      2
    • Alle oppadgående som har studert offentlig tilgjengelig innfo om Russisk konvensjonelle slagkraft og misile systemer vet at dem ikke trenger å bruke atomvåpen om det kreves total krig med Ukrainia eller andre naboland.
      De bruker nå kun en bitte liten del av sitt arsenal og vil heller aldri sprenge atomvåpen i sine nærområder.
      Eneste som kan finne på å sende atombombe i våre nærområder er dyp stat puppeten den senile Biden.
      Det er England, Frankrike og USA og Kanskje Tyskland som vil få atomangrep om Nato godkjenner eller bruker Atombombe mot Russiske mål.
      Så jeg er nok langt mer «redd» for hva USA ksn finne på. Dem er tross alt eneste landet som har utslettet 2 byer med kun sivile og dem brukte skitne bomber med radioaktivitet mot sivile mål i Libya.

      1
      2

Det er stengt for kommentarer.