Fra kl 22: No ONE is ready for what’s coming in 14 days, it’s going to be bad | Redacted with Clayton Morris

Kveldens Redacted tegner til å bli uhyre interessant. Fra klokken 22. Sendingen kan også ses senere

 

6 tanker om “Fra kl 22: No ONE is ready for what’s coming in 14 days, it’s going to be bad | Redacted with Clayton Morris

  1. Verdens alle snåsamenn, sjamaner, sannsigersker, endetidsprofeter og svovelpredikanter spyr daglig ut tusenvis av nye «profetier». Før eller siden vil noen av dem slå til. Slik er tilfeldighetenes statistikk.

    Synes den angivelig allmektige guddommen er svært dårlig på å formidle budskapet klart og tydelig.

    Gud i det høyeste dømmer levende og døde. Og regelverket i hans store skaperplan blir overlatt til teologer, konspirasjonsteoretikere, sinnsforvirrede og bedragere. Istedenfor enkle budskap i et forståelig språk og belegg og bevis, trenger den skrøpelige Jehova mystikere, misjonærer, megalomaner, misantroper og masochister. Hans bibelbaroner og bønnebarn produserer en tsunami av kvalifiserte gjetninger, høyttenkning, dagdrømmer, visjoner og spådommer. Og det føres krangler og kriger om vrang og rett lære.

    Jo, Herrens veier er i sannhet uransakelige. Men en ting er sikkert: han prioriterer ikke god formidling og klar tale.

    🤣😂😇

    5
    2
    • Aril , du blir mer og mer komisk og går etter hvert komiske Ali en høy gang .

      1
      5
    • Rune Lye!

      Kristne har to tusen års trening i å bortforklare meningsløse dogmer og ulogisk teologi. Dessuten inneholder deres hellige skrift motstridende påstander om nær sagt alle emner – og omtrentlige beskrivelser i et poetisk billedspråk som kan forstås og misforstås just presis slik yppersteprester, pinsepastorer og protestpredikanter selv synes passer.

      Derfor er det lett å avvise annerledes tenkende – og fordømme, hate, straffe og forvise alle som ikke er enige i «opplagte tolkninger av den eneste rette tro». Greit nok. Everything goes.

      Det er til og med slik at jo mer intelligent og forlest apologetene er, jo flinkere er de til å begrunne sine egne selvbedrag. Alle synspunkter kan begrunnes i bibeltekster, også to motsatte syn.

      Ok. Som sagt.

      Men altså: Selv ikke en beåndet Levi Jensen, Rune Lye eller Pave Frans kan benekte den ekstreme uenigheten mellom ulike samfunn og sekter i Guds enorme følgerskare. Det er like mange personlige oppfatninger om hellige spissfindigheter som det er troende. Samtlige teologiske krangler og kriger om Guds ord og den evige sannhet skyldes uklar formidling i skriften. Blant annet. Det ser vel til og med de selvrettferdige endetidssvermerne?

      😄😂🤪

      4
      1
    • PS. Det er forresten et privilegium å være komisk! Vil mye heller være lystig og latterlig i mine linjer enn himmelstormende hatefull og drepende destruktiv i min overtro. DS.

      4
      1

Det er stengt for kommentarer.