Ren krigshandling mot Russland: Liz Truss spikret den britiske operasjonen for å sprenge Nord Stream-rørledningene

Liz Truss, som gav ordren om å sprenge de russiske Nord Stream-rørledningene tidligere i høst ble Storbritannias mest kortsittende statsministre noensinne. Etter at Nord Stream var ødelagt sendte hun  en melding med ordet «Done» til USAs utenriksminister Anthony Blinken. Nå utvides krigen i Ukraina ettersom det er sikkert at russerne vil svare på denne klare krigshandlingen fra Storbritannia, skriver WarNews 24/7 tirsdag kveld. USA og Storbritannia lykkes med å sprenge gassrørledningen, men feilet fullstendig med å fjerne indikasjoner og spor på at de stod bak.

Og WarNews fortsetter: Britene og amerikanerne antok, og ganske riktig, at Tyskland ville bøye seg for folkelig press og gjøre sin egen avtale om å kjøpe russisk gass. Så de la ut en plan ved å sprenge Nord Stream-rørledningene. Operasjonen ble utført av britene. Da Nord Stream-rørledningene begynte å eksplodere, utløste sensorer i det russiske gasselskapet GAZPROMs rørledning alarmer som indikerte at trykket hadde falt massivt og plutselig. GAZPROM visste da at rørene var ødelagt. GAZPROM-datamaskinene som registrerte minuttene/sekunderne da sensoralarmene ble utløst, bruker alle Coordinated Universal Time (UTC) for tidsstempler. Nøyaktig ett minutt etter at alarmen gikk på GAZPROM, viser iCloud-opptak av statsminister Liz Truss sin iPhone at hun brukte iPhonen sin til å sende en tekstmelding til A. Blinken, USAs utenriksminister. Meldingen lød: «Ferdig». iCloud-datamaskiner bruker også Coordinated Universal Time for tidsstempler for meldinger. Til tross for at Russland og Storbritannia er i forskjellige tidssoner, beviser UTC at det var bokstavelig talt ett minutt etter GAZPROM-rørledningseksplosjonen at Liz Truss sendte tekstmeldingen til Blinken. Ingen andre visste at rørledningene var sprengt. GAZPROM visste at det var et problem, men visste ikke hva eller hvorfor. Liz Truss visste det. For det var den britiske regjeringen som utførte sabotasjen, slår War News 24/7 fast.

Grunnlegger av Megaupload og Mega fildelingsplattform Kim Schmitz, også kjent som Kim Dotcom, tvitret at Truss sendte Blinken «det er over»-meldingen et minutt etter Nord Stream-eksplosjonene. «Hvordan vet russerne at Storbritannia sprengte North Stream-rørledningene i samarbeid med USA? Fordi @trussliz brukte iPhonen sin til å sende tekstmeldinger «Job done» til @SecBlinken et minutt etter at rørledningen sprengte.» «Det er ikke bare Five Eyes som har tilgang til alle Big Techs databaser. Russland og Kina har også sofistikerte cyberenheter. Det morsomme er at myndighetspersoner med de høyeste sikkerhetsklareringene fortsatt foretrekker krypterte iPhones fremfor de som er utstedt av NSA og GCHQ.» Selv om vestlige medier til det kjedsommelige gjentar og gjentar beskyldningene om at Russland selv sprengte rørledningen, skjønner nok de fleste oppdaterte mennesker at sprengningen var Europas verk -og i dette tilfelle et samarbeid mellom Storbritannia og USA.

For noen dager siden ga Moskva den britiske marinen skylden for 26. september-angrepene. Det russiske utenriksdepartementets pressesekretær Maria Zakharova reagerte på dot-com-tweets og skrev på Telegram: «Jeg er interessert i Londons svar på følgende spørsmål: Har Storbritannias statsminister Liz Truss en tekstmelding til USAs utenriksminister Anthony Blinken og sa «Ferdig» rett etter at Nord Stream-rørledningen ble sprengt?» «Millioner av mennesker rundt om i verden venter på Londons svar ,» sa Zakharova. Den 29. oktober rapporterte britiske Daily Mail at Liz Truss’ private telefon var blitt hacket i løpet av sommeren, gjengir WarNews 24/7. Dette kanskje for å antyde at den britiske statsministeren ikke sendte meldingen selv. Imidlertid var Liz Truss tabbe nok til å få henne byttet ut. Men selvfølgelig. I Vesten blir alle disse påstander «løgner og pro-russisk propaganda.

https://warnews247.gr/kathari-praxi-polemou-kata-rosias-i-liz-tras-karfose-tin-vretaniki-epicheirisi-anatinaxis-ton-agogon-nord-stream-idou-giati-tin-paraitisan/

3 tanker om “Ren krigshandling mot Russland: Liz Truss spikret den britiske operasjonen for å sprenge Nord Stream-rørledningene

  1. Ja, dette var litt rart.
    Så ein skal ikkje sjå bort frå at dette var USA sitt prosjekt.

  2. Er ikke overrasket! England og USA er de verste krigshisserne – men det kan komme hardt tilbake på dem selv – og det vil gjøre det. Man kan faktisk bruke en såkalt Tsunami bombe – eller torpedo, som Russland har – for å få samme oppfyllelse som Lebesbymannen beskriver i sine profetier. Hvor London blir totalt ødelagt – men også Skottland. Men også Norge vil bli berørt.

    Husk at Gud har sak med England – for aller deres synder, og på måten de behandler jødene på 20 tallet – og frem til vår tid – og har smisket med Islam i alle det år – for å få olje. Det er ingen som helt vet hvor dype synder det landet sitter i – og Gud har sak med England – som Han har med Norge, Sverige og andre nasjoner. Gud ser ikke lett på vår Prid og trans opphøyelse – om Gud ikke dømmer oss – må han be Sodoma og Gomorra om unnskyldning.

    2
    4
    • Takk Tore. Som vanlig treffer du spikeren på hodet og har den åpenbaring som trengs i vår tid.
      Vestlige medier er en eneste stor propaganda-maskin for Pride agendaen og den nye verdensorden Putin har reist seg mot.
      Man skal være rimelig tanketom dersom man tror at Russland angrep seg selv.

      1
      2

Det er stengt for kommentarer.