Torben Søndergaard fremdeles fengslet -ble pågrepet av FBIs Joint Terrorism Task Force

Den kontroversielle danske evangelisten og grunnleggeren av «Last Reformation» har nå sittet fengslet i mer enn fire måneder. Torben ble pågrepet av FBIs anti-terrorstyrke den 30 juni anklaget for våpensmugling. Denne anklagen ble droppet og rettsdokumenter offentliggjort av nettsiden «friendsOfTorben» viser at han nå er anklaget for å ha brutt betingelsene for visum og at han skal ha unnlatt å oppgi sine inntekter til den amerikanske staten. Søndergaard sitter fremdeles fengslet i Bakers Detention Center og er nektet å slippe ut mot kausjon.

Torben som grunnla den omstridte kristne bevegelsen «Last Reformation» ble den 30 juni pågrepet og fengslet, angivelig for «våpensmugling». Dette tiltalepunktet ble raskt droppet og den danske evangelisten sitter nå fengslet på et svært svakt grunnlag. Søndergaard som flyktet fra Danmark i januar 2019, angivelig på grunn av kristendomsforfølgelsen han opplevde i sitt fødeland søkte så asyl i USA hvor han gjenopptok sin religiøse virksomhet. Dette gikk tilsynelatende bra frem til 30 juni 2022 hvor predikanten ble pågrepet av FBI og fengslet. I følge Søndergaards støttespillere og advokater gir den amerikanske regjeringen falske og villedende informasjon om Søndergaard. I følge Søndergaards støttespillere er det som skjer mot Torben ren og skjær kristendomsforfølgelse og mange bidrar økonomisk for å få Torben løslatt fra fengsel.  Det er opprettet flere innsamlingsaksjoner for å hjelpe Torben Søndergaard med utgiftene til advokater. Først på Go Fund Me og nå på nettsiden «GiveSendGo

Møter kritikk

Torbens virksomhet har møtt mye kritikk og en av grunnene er klipp av gråtende barn og Torbens «da-da-da-da-da-da» bønner og utkastelse av onde ånder -også fra barn. Noen vil mene at dette er «misbruk av barn» og mentale overgrep og man burde selvfølgelig være veldig tilbakeholdne med å eksponere barn offentlig og på film etter slike hendelser. Slike videoer og også enkelte teologiske særtrekk med Torben Søndergaards bevegelse gjør at mange omtaler Torben Søndergaard som en religiøs kult. Det er helt klart mange ting å sette fingrene på med Torbens virksomhet.

https://www.youtube.com/watch?v=5j5oWJSdvB8

38 tanker om “Torben Søndergaard fremdeles fengslet -ble pågrepet av FBIs Joint Terrorism Task Force

  1. Vet ikke noe videre om hans virksomhet som evangelist, og kjenner ikke så mye til han, man pleier stort sett ikke bli forfulgt om man ikke gjør noe rett.

    3
    2
    • Han gjør mye rett. Han forkynner evangeliet. Døper mennesker, kaster ut onde ånder og gjør Jesu navn kjent.
      Han tar Jesu ord på alvor.
      Han er ikke tastatur fariseer som leter etter feil hos folk, men gjør det han mener er riktig for Guds rike.

      4
      4
  2. Jeg er så rasende! Det der – jeg tror, at den PERVO til TS lige overførte noget ondt til drengen, og jeg har læst en dansk kvinde kommentere og sige, at hun mener, hun blev dæmonbesat til en uddrivelse hos Torben. Dette er vældig alvorligt, og jeg håber, han er færdig med at prædike sin falske forkyndelse. Den er med garanti IKKE fra Gud. Tjek nytliv.dk og søg på Torben Søndergaard. En person ved navn MikkeVigilius har skrevet om Torbens omskrivninger af evangeliet.

    2
    2
    • Du vet vel at MikkeVigilius tok vaksinene?
      Han har mye Pfizer i blodet den mannen.

      3
      4
  3. Jeg skjønner ikke hva som er kontroversielt av å kaste ut onde ånder av barn – Jesus gjorde jo akkurat det samme:

    20 De førte gutten til ham, og da han så Jesus, begynte straks ånden å rive og slite i gutten så han falt til jorden, veltet seg og frådet.
    21 Og han spurte hans far: Hvor lang tid har det vært slik med ham? Han svarte: Fra barndommen av.
    22 Ofte har den kastet ham i ild og i vann for å gjøre ende på ham. Men om du kan gjøre noe, ha medynk med oss og hjelp oss.
    Mark 9:20-22

    Legg merke til at dette hadde han hatt siden barndommen. Fienden her er urene ånder – ikke den som driver åndene ut. Da jeg var liten gutt, hadde jeg konstant smerter i magen – jeg sa det til min mor, og hun tok med meg til lege – og de fant ingenting. Idag vet jeg at det var urene ånder – som har plaget meg stort sett hele livet. Nå er de alle drevet ut – vel og merke som voksen. Men tenk om jeg hadde blitt fri når jeg var barn – da hadde jeg sluppet mye av all den dritten jeg har måttet gå gjennom.

    I boken «Bryt deg vei til Frihet» med familien Powell – en som drev med befrielses tjeneste – etter at han selv måtte bruke mange år for å finne ut hva som plaget han – ingen visste og ingen kunne hjelpe han -selv mektige evangelister og sterke Herrens tjenere. Men etter hvert fant han det ut ved Åpenbaring – og flere av åndene ble sluppet inn i løpet av livet av dårlige valg. Men som kristne, vet vi også at det er noe som heter slektsånder – dvs. det er krefter du arver fra fødsel – altså mens du ligger i mors liv – og blir formet.

    Powell forteller at han var hjemme hos en mor – som hadde en liten baby. Og da de ba – så merket han at noe lå over babyen – han tok autoritet over det – og babyen bare rapet, og ånden fôr ut – det var en ånd av forkastelse – som også moren hadde – altså babyen hadde arvet det samme.

    Og så lurer vi på hvorfor det ikke er vekkelse i Norge? En av grunnene, er at vi våger ikke å leve som de første kristne gjorde – men på den tiden var ikke samfunnet styrt av intelektuisme – folk var veldig klar om noen var plaget av urene ånder – det var derfor de stimlet sammen til Jesus – fordi de ble fri fra sine plager.

    På den tiden var ondskapen mer uskyldig, enn i dag. Hvor mange ånder kan ikke sitte i ett menneske? Jeg tror at vi må ha mye mer kraft – om vi kan vinne nordmenn for Jesus. Det hjelper ikke med religiøse ritualer eller kjedelige sjeliske møter – vi trenger noen som våger. Men de som våger – som Peter – går på vannet – de vil også bli forfulgt – først av bedagelige kristne, oftest lunkne eller bundet av åndskrefter selv – så av verden, som er totalt bundet av synden.

    4
    4
    • Tore. Det jeg finner som er kontroversielt er å legge ut videoer av hendelsene som involverer mindreårige barn.
      Det er en ting å be for barna, det har jeg sett skje i mange sammenhenger, noe annet er å legge ut film av det på YouTube.
      Skriften er tydelig på at det finnes onde ånder som kan ta bolig i mennesker. Skriften sier ingenting om at barna har en naturlig beskyttelse mot besettelse fordi de er barn.
      Etter min mening er det ikke klokt å legge ut videoer av slikt som inkluderer mindreårige, nettopp fordi det vil skape sterke reaksjoner og anklager om mishandling og overgrep.

      5
      2
    • DETTE er HVA som er farlig med Tore og likesinnede. Han hadde dessverre IKKE beskyttet barn/ungdom (og også voksne) fra Søndergård.

      Hold barna LANGT borte fra slikt.

      Tore elsker nok hva Heidi baker holder på med også…

      Se hva tore skriver i siste linjer. Dvs , altså hvis folk har noe imot det Søndergård driver med, så er man altså lunken, og så -der var det IGJEN; fulle av onde ånder, og TENK ; vi FORFØLGER (!) Søndergård. Er ikke måte på.

      Med tore så dreier seg for det meste om onde ånder. På tide å se sannheten Tore (m.fl.her) , ingen ond ånd KAN bo i meg.

      5
      5
    • La meg si det kort og direkte.
      De fleste kristne i Norge hadde fått SJOKK dersom de hadde vært i Jesu flokk for 2000 år siden når han gikk rundt og helbredet syke og kastet ut demoner av folk.
      Kristenfolket hadde følt dyp AVSKY for Jesus fordi de rett og slett ikke hadde tålt hans virksomhet.
      Mange hadde stått der og fordømt Jesus Kristus fordi det hadde blitt for mye støy, skrik og hyling når demonene forlot kroppene til voksne og barn.
      La meg si det så sterkt: Disse som kritiserer Torben fordi han kaster ut demoner av folk, hadde også kritisert Jesus og apostlene. De fordømmer og kritiserer nettopp fordi de ikke forstår hva ordene de leser i evangeliene i praksis innebar.
      Det gikk ikke pent og pyntelig for seg rundt Jesus når demonene kom ut med høye skrik og rev og slet i folks kropper.
      De fleste kristne som holder seg på sine lutherske bedehus vil ha det pent, tørt og tungt religiøst.
      Det Torben og Last reformation kunne spare seg var å legge ut videoer av det på nettet når det er barn involvert.

      5
      3
    • Det som er trist for deg Geir;

      At fortsatt er det svært lenge til enda (om du i det hele tatt noen gang kommer til å våkne da…) at du vil se at du ble lurt.
      Og du vil i fremtiden se at jeg advarte deg mot Torben, men vil måtte innse at du dessverre aldri var i nærheten av å vurdere å lytte på advarselen min engang. Og studere denne læren grundig opp mot Guds Ord.

      Tror dere virkelig den babblingen er noe annet enn babbel? Og Torben har aldri lest i Guds Ord om ro og orden?
      Har ikke han ansvar for at det han gjør og sier er i tråd med Guds Ord?

      Hva er det han hyler for?
      Er dere såå lette å lure trillrundt her inne.

      Hvor lenge må en slik mann sitte inne i fengsel før han studerer ordet og ydmyker seg og vender om? Tror dere ikke han har blitt advart?

      Veeeldig lenge må han sitte tror jeg.

      Det er synd på deg Geir. Virkelig.
      Du og Tore får fortsette å skrike sammen med Søndergård, til dere går sønder alle sammen. Dere vil ikke se noe vekkelse. Men HOLD DERE unna barna og ungdommen!

      Hva sier Bibelen om dette spetakkelet Geir? Ikke DU eller Tor eller Torben, men GUD?? Jeg VET hva som står og du behøver ikke vri å vrenge på det.
      Best at du og Tore følger hva Guds ord sier kanskje??

      All «tungetale» og «budskap» som har kommet med «tydning» om vekkelse i 40 år…?? HVOR er vekkelsen? Det stemmer ikke, SER dere ikke det? Har det kommet kanskje babbel tro…. Jeg sier ikke mer.

      Her inne kjenner jeg LITE til søskenkjærlighet. Først om fremst er det mye falskhet MOT Gud, men også svært dårlig gjort mot Kjell som driver siden , og alltid har vært vennlig høflig, og det virker faktisk som han bryr seg om hver eneste person her inne. Med dere andre det gjelder er det totalt motsatt. Dete bør ydmyke dere, eller bare forsvinne synes jeg. Dere ØDELEGGER her inne for at budskapet om Gud som elsket ALLE SÅ høyt at Han gav Jesus til soning for våre synder.

      Det er riktig ufyselig blant mange «kristne» her. Jeg vil hver dag kutte av her, men jeg har ikke kunnet til nå.

      6
      3
    • Mange som bekjenner seg til den kristne tro går rundt i den villfarelse at de ikke kan bli inntatt av demoner.
      Under dekke av «den rette lære» kritiserer de dem som er lydige mot Guds Ord.
      Jeg tror at omtrent halvparten av de som kaller seg kristne har demoner i seg og trenger utfrielse.
      Det du skriver Hannah høres så «fromt» og bibelsk ut.
      Men du aner ikke og hadde stukket med halen mellom beina dersom du hadde vært tilstede når Jesus og apostlene drev ut onde ånder. Jeg tror ikke du forstår hva du leser i Bibelen.
      Det er vist bare teori for deg alt sammen.
      Men vi kaster ut demoner av mennesker. Vi går i mot demonene i Jesu navn.
      Dette er noe som skjer ofte. Kanskje ikke hver dag, men mange ganger i uken må vi som kristne gå i kamp med demoner som bor i folk. Du må ikke tro at demonene spør om du kaller deg kristen før den trenger inn i deg.
      Den leter etter en åpen dør og finner det feid og ferdig, -og flytter rett inn.
      https://www.youtube.com/shorts/A4uUMPgrQiM
      Selv barn kan ha demoner
      https://www.youtube.com/shorts/BN6MXcA5VeE
      https://www.youtube.com/shorts/iXsrKhG64B0

      1
      4
    • Jesus og Paulus ville ha blitt kontroversielle dersom de vandret rundt i dag. Kristenheten er blitt så frafallen fra Ordets kristendom at det eneste de sitter tilbake med er døde religiøse tradisjoner og sjelisk føleri. Torben er vist svært farlig for de religiøse åndsmaktene som kontrollerer mange navnekristne.
      Disse oppfører seg som om Guds menighet er avkoblet fra det man leser om i Skriften.
      Jeg tror mange kristne hadde vært direkte fordømmende overfor Jesus og apostlene fordi de ikke oppførte seg «bedehus-religiøst».
      Dagens frafallskristne er fullstendig avkoblet hva Bibelen lærer. Derfor fordømmer de Torben Søndergaard.
      Jesus sa: La de små barna komme til meg og hindre dem ikke.»
      Hvorfor skal så barn og unge beskyttes fra Torben?
      Barn trenger forbønn og utfrielse som alle andre.
      Noen skvetter vann på hodet fra en prest eller prestinne betyr intet.
      Det er ikke kristen dåp i det hele tatt.
      Det er bare et religiøst ritual frafallskirken har kommet med som en erstatning for den bibelske dåpen.
      Den er rett og slett et bedrag.
      Det er langt verre og forføre barna med en falsk barnedåp enn å be for dem og kaste ut onde ånder av dem.
      Hannah. Det ser ut som om du mener at demonutdrivelse av besatte er galt. Vil du at demoner skal plage barna gjennom hele livet? Hvorfor er du så redd for Guds kraft? Hvorfor forkaster du Åndens gaver som er tungetale?
      For meg ser det ut som om du forkaster Den Hellige Ånd og det gjør at du er med på å hindre at mennesker som er bundet blir fri.

      Den Jesus jeg kjenner kaster ut demoner av mennesker. Bibelverset broder Tore henviste til er et bevis på det.
      Men jeg antar at du ville ha tatt anstøt av Jesu virke og handlinger.
      Vi trenger ingen lære om dette fordi Jesus selv viste oss hva som er Hans lære.

      Mark 16,15-20 Og han sa til dem: Gå ut i all verden og forkynn evangeliet for all skapningen! Den som tror og blir døpt, skal bli frelst; men den som ikke tror, skal bli fordømt. Og disse tegn skal følge dem som tror: I mitt navn skal de drive ut onde ånder, de skal tale med tunger, de skal ta slanger i hendene, og om de drikker noget giftig, skal det ikke skade dem; på syke skal de legge sine hender, og de skal bli helbredet. Så blev den Herre Jesus, efterat han hadde talt til dem, optatt til himmelen, og satte sig ved Guds høire hånd. Men de gikk ut og forkynte ordet allesteds, og Herren virket med og stadfestet ordet ved de tegn som fulgte med.

      At du ikke praktiserer dette er ditt problem. Vi som praktiserer det og driver ut onde ånder -slik Torben gjør -har ikke problemer med Jesus. Du mangler åpenbaring Hannah.
      I vår menighet legger vi hendene på barn og voksne og kaster ut onde ånder. Vi legger hendene på barna og ber om at de skal bli åndsdøpt. Vi taler i tunger -som du foraktelig kaller «babbel».
      Vi kaster ut vaksinedemoner av folk, sykdomsdemoner og religiøse demoner. Vi gleder og fryder oss når folk blir fridd ut.
      Du ser ut til å ta anstøt og jeg tror også at du ville ta anstøt av Jesus Kristus. Det er jo han som har befalt sin menighet å kaste ut demoner av folk.

      3
      3
    • Søkelys! Klart vi skal være viselig – derfor har vi heller ingen vekkelse.

      Vi skal beskytte barna – og likevel så blir de utnyttet i skolen barnehagene you name it. Vi beskytter ikke barna – vi utsetter de for ett voldsomt hjernevask og alt annet. Og man lar barna åpnet opp for urene ånder, ved alt det okkulte som fines i de filmene de ser på.

      Og vi blir redde – full av frykt – for å ikke være uviselig – ingen bilder. Når jeg var i Israel i 2018 – du kunne ta bilder av hvem du ville – ingen reagerte! Men ikke i Norge – som har blitt en av verdens mest firkantede land.

      Jeg ser litt på emmanuel TV – ikke det at jeg er enig i alt hva de gjør – men der blir alt filmet – jeg så eks. en kvinne, som hadde en uren ånd, og sin lille datter ved sin side – og så talte ånden gjennom henne, med hennes vanlige stemme – og forkastet sin egen lille datter – hun kanskje rund 10 år – og så kastet han ånden ut, så ble hun helt annerledes. Og kunne vitne om en helt annen frihet i hjemmet.

      Jeg tenker at – den afrikanske kulturen kan være voldsom for oss europeere – men på den annen side, der skjer det iallefall noe. Og de viser ting som det er.

      Er det ikke viktigste at gutten ble fri – eller er vi så redd for å bli hengt ut i det offisielle. Skal vi ha så mye visdom – at folk går med sine byrder dag ut og dag inn? Og skal vi bare gjøre det i hemmelighet – når ingen ser oss – aldri på offisielle møter? Jesus brydde seg tross alt ikke om det!

      Men har du sånne møter, av befrielse – så bør du jo ikke filme. Følg du din egen overbevisning – men vær forsiktig med å dømme andre.

      Jeg lengter etter den dagen da Guds kraft kommer – og bare åndene kan manifestere seg – uten at noen legger hendene på de i det hele tatt. Det er min lengsel. Fordi det finnes nesten ingen steder i verden, hvor mennesker er mer bundet enn i Norge – i vår intellektuelle tanker – hvor vi bare aksepterer det vi ser – helst ikke det usynlige.

      Jo mer fri jeg selv blir – jo mer merker jeg krefter ganske så mange steder – hos mange kristne – hos naboer. Jeg dømmer de ikke for de – men jeg ser hvordan kreftene får de til å gjøre mye merkelig.

      Det er vanskelig å finne åpne trossøsken – det finnes det dessverre ikke så mange av. Eller som skjønner de åndelige dybdene.

      1
      2
    • Det er spesielt eksponeringen av barn på videoer under dette som er betenkelig.
      Det er ikke noe galt med å be for barna men det er lite klokt å legge ut videoer av barna uten at de er anonymisert og med filter over ansiktet.
      Fienden av alt som har med Guds rike å gjøre bruker alt. Eksempelvis har kretsen rundt Hanvold kanalen politianmeldt Levi Jensen fordi han filmer mindreårige. Han skal også ha fått beskjed fra politiet om å ikke filme barna slik at de blir gjenkjennelige, med vekslende hell.
      En del mennesker i Norge og også andre land mener at slik bønn er skadelig for barna og vil kalle det et overgrep og psykisk mishandling.
      Veien er da ikke så lang til en tipstelefon til barnevern og den offentlige sulamitten.
      Det var vel slike klipp av Torbens virksomhet sendt på dansk tv som gjorde at Torben fikk «hele Danmark» i mot seg og som tvang ham til å flykte til USA. Hensikten med bønn er jo at barnas behov skal bli møtt, ikke at det skal spres på YouTube hvor både troende, vantro og Gudsrikets fiender skal kunne nyte det å få noe å få noe og anklage oss for.
      Derfor mener jeg at mindreårige burde vært skånt for at videoer av forbønn og åndsdåp/befrielser blir lagt ut offentlig.
      Det har jo skjedd store vekkelser opp gjennom årene uten at det har blitt lagt ut filmer av småbarn som blir bedt for i en atmosfære folk ikke forstår eller kjenner seg igjen i.

      1
      1
    • Hannah – jeg elsker hva Jesus elsker.

      Heidi Baker har jeg skrevet ett lengre artikkel om – og alle de som hengir seg til den katolske kirken eller nærmer seg de i :

      https://www.korsfestet.com/446171227

      Altså den forførende lettvinte kirken. Men det er ikke bare de som hengir seg til katolsk lære og tro – eller vil samarbeide, det er alle som elsker ett dobbelt liv, ett liv med Jesus – ett liv med verden – har ett bein her og ett bein der. Hvordan kan de tro at de behager Gud?

      Jeg behøver ikke bevise noe – for det er Ånd på det jeg sier – jeg tar ting opp fra mitt indre – fra der Herren bor – ved det gudslivet jeg har – og det vil de Hellige kjenne igjen, men de frafalne, religiøse, lunkne, dobbeltsidige kristne – som leker med synden, vil ikke like det. Det er bare sånn det er.

      Jeg vet hvordan det er å være bundet av synd – og da får jeg en rar sans av virkeligheten – og når jeg omvender meg, så blir mine åndelige øyne mer skjerpet. Om man lever i synd – ulydighet – bundenhet, frykt, misunnelse, hat, utilgivelse, baksnakkelse, sladder, anklagelse, mindreverdighet, forkastelse, okkultisme mm. – så vil sånne ting hindre deg i å være fri – man kan være kristen å ha forkastelse og mindreverdighet – men også det kan være ting som får deg bort fra Korset, om man ikke gjør opp med det.

      Jeg har en mor – hvor forkastelsen drev hun bort fra nåden – fordi hun klarte ikke å tro at Jesus elsker henne, og så har hun havnet inn i bitterhet. Tenk det – og hun som fikk ett syn av Jesus i all sin herlighet – men hun skjønte ikke at synet nok var til fordi hun skulle gi forkastelsen og andre byrder til Jesus – til slutt knekte byrdene hennes – og idag er hun mørk og trist – og bitter.

      Tenk på hva Ordet sier:

      1 Så la oss derfor, da vi har en så stor sky av vitner omkring oss, legge av alt som tynger, og synden som henger så fast ved oss, og løpe med tålmodighet i den kampen vi har foran oss,
      2 med blikket festet på Jesus, han som er troens opphavsmann og fullender. For å oppnå den gleden som ventet ham, led han tålmodig korset, uten å akte vanæren, og har nå satt seg på høyre side av Guds trone.
      3 Ja, gi akt på ham som utholdt en slik motstand fra syndere, for at dere ikke skal gå trett i deres sjeler og bli motløse.
      4 Ennå har dere ikke gjort motstand like til blodet i deres kamp mot synden.
      5 Og dere har glemt den formaningen som taler til dere som til barn: Min sønn! forakt ikke Herrens tukt, og mist ikke motet når du blir refset av ham.
      6 For den Herren elsker, den tukter han, og han hudstryker hver sønn som han tar seg av.
      7 Det er for tuktens skyld dere tåler lidelser. Gud handler med dere som med sønner. For hvem er vel den sønn som hans far ikke tukter?
      8 Men hvis dere er uten tukt, som alle har fått sin del av, da er dere uekte barn, og ikke sønner.
      Heb 12:1-8

      4
      2
    • Er enig i at man ikke bør legge ut videoer av barn, de bør skjermes fra å bli offentlig vist for allverden. Det var ikke video på Jesu tid, og man trenger ikke filme alt. Det var mange besatte på Jesu tid, og Jesus drev ut mange onde ånder, også apostlene drev ut onde ånder og var veldig glade da de kom tilbake og fortalte det. Jesus selv var tydelig på at de ikke skulle glede seg over at åndene var dem lydig, men at deres navn var skrevet i livets bok. Har selv møtt på en konkret hendelse i min tidlige vandring med Jesus, som virkelig undret meg.

    • Veldig bra artikkel fra linken du la ut, har muligens lest den tidligere, men den viser mye av hva jeg selv har reagert på. Så takk for den.

    • Jeg vil du skal bare tenke over det jeg skriver Betina, du trenger ikke svare.
      Man kommer ingen vei her inne. Og det gir meg intet å være her mere.
      Orker ikke skrive mer nå.

      Vær forsiktig med hvem du omgås Betina. For Tore så er du elsket og respektert KUN fordi du er enig med ham, setter tomler opp og ser på ham som vis ok klok og «åndelig». Han er ikke vis for tiden. (Håper han kommer dit)

      Han er FOR Torben Søndergaard. Bare DET viser HVOR langt ute å kjøre han er. Han er lurt trill rundt, har ikke clue om det selv, er ikke åndelig våken i det hele tatt.

      Sier du fra om EN eneste ting til ham som du ser ER galt utifra Guds Ord så får du bibelvers om herrens tukt, kamp om synden, lidelser, underord dere!, uekte barn, bundet av urenhet, bundet av frykt og m.m. Dette gjelder også ufri pinsevenn, Geir , lye , Randi m.fl.

      Jeg har skrevet fint til Tore flere ganger. Og da er alt veldig ok.

      Tore skriver til meg han elsker det Jesus elsker. Nei Betina. Han og de andre elsker ikke sin neste her inne engang. De elsker kun Betina fordi hun er ENIG med dem. Våkne opp. Kutt dem ut. SER du ikke hvordan han skriver? De TROR på Søndergaards. Er d mulig?? Åndelige, vise, kloke, voksne mannfolk avslører slikt FAKE.

      Når jeg sier fra om Søndergaard så starter Tore en preken til meg om å ha ett ben i verden og ett med Jesus. Seriøst? Dette gjør han hele tiden😊 Prekenen passer alltid på ham selv, men han klarer ikke se det.

      Tror du virkelig de har åndelig åpenbaring (som de prater om hele tiden) i det hele tatt til å SE hvordan HANNAH har det med Jesus?? DE som har det her inne om meg, er kun noen få.

      Dette om Heidi baker og de andre er eldgammelt nå😊 Tore m.fl. har selv ikke kommet helt bort fra det ennå, men de forstår det ikke selv. Jeg har i årevis advart mot Baker, arnott og uttallige andre.

      Tore prater om lengsel etter MER kraft? Seriøst?? Er det INGEN bjeller som ringer i deg? Vi har ALT i Jesus, Betina. Og mens Tore og de andre her inne tror de er disipler og skal rundt å denge onde vesener ut av folk, så er det LYS de først og fremst skal være. Jeg merker INTET lys. Jeg merker ikke noe kjærlighet fra dem. Galaterne5:22 gjelder ikke for dem. Om Birgir er stygg i munnen så er det viktigst for dem å prate verre tilbake. ALT er lov for dem. De EIER denne siden. De er de høye herrer. Og «RØR IKKE DISSE GUDS SALVEDE» for ALL del. Hørt DEN før? De setter seg langt over alle andre og mener de har åndelig åpenbaring. De har kanskje nesa i ordet avogtil, men er øynene der? Bruker bibelvers til å slå i hodet på kristne, mens versene først og fremst er til dem selv.

      INGEN her tok til motmæle da lye skrev jeg elsker deg Hannah. Selvfølgelig gjør han ikke det🥱 Han taler med to tunger. (Jeg gadd jo heller ikke svare, hva skulle det vært vits for)

      Mye dobbeltmoral her inne gjør meg kvalm.

      Tore utleverer sin mor her. Ufyselig. SER du det ikke?? Jeg har grått for henne. Ikke bra for henne hvis hun blir tutet ørene fulle av dette fra Tore. Ifølge Tore så vet han alt hva som er galt med henne. Seg SELV har han ingen ÅNDELIG ÅPENBARING om. Jeg skulle vært med henne og gledet henne, og bare vært glad i henne og tatt henne som hun er. Snakket om gode vidunderlige Jesus men like mye om annet. Hva vet vel Tore om hva Gud ville henne med opplevelsen? Kanskje fikk hun ting langt opp i halsen pga en viss ting…🤔

      Tore sier til meg at han tar ting fra sitt indre, der Herren bor… (Åja…?) deretter går det i ett til meg om frafallenhet, lunkenhet, religiøsitet, kriistne som leker med synden (og at vi liker det), hvem prater han til? Seg selv?

      Han sier liksom så YDMYKT at han vet hvordan det er å være bundet av synd (altså hint, hint Hannah😀) og at han får en RAR sans av virkeligheten.🤔
      Ja , akkurat DET er det han har. Skjønner?

      Og Tore skriver at det HINDRER ham i å være fri.
      Akkurat ja.
      Han er ikke fri.
      Heller ikke de andre jeg nevnte. Håper det ordner seg for dem. Da er det kun en ting å gjøre: Ydmyke og omvende seg , gjøre opp med Gud og mennesker, og øynene ned i ordet

      Bjørn skriver også om mye rart til meg. Belæring om barnedåp (What?) og kasting av vaksinedemoner (!) ut av folk. Han prater også om slanger i hendene, dødelig drikk, at han legger hender på syke. De som drikker klorin må på sykehus, vet han ikke det? Slanger i hendene har vi sett flere ganger. Folk som tror de er disipler! Hvordan gikk det? Var det kanskje mennesker som måtte trå til og redde dem? Holder han lenge nok på og maser og ber om barn skal få tungetale, så babler de til slutt. For å få fred. For å gjøre dem til lags. Og foreldrene. Vi vet om mange slike barn stakkar.

      1
      3
    • Hannah. Du skriver mye om andre.
      Folk som praktiserer Guds Ord slik det står.
      Du snakker ikke som en åndelig kvinne, men som et høyst sjelisk individ styrt av dine følelser og din menneskelige forstand.
      Du ser på det ytre, tenker menneskelig -som de gjør på Hanvoldkanalen. Jeg siterte Jesu ord i Markus 16 som er Mesterens befaling om å forkynne evangeliet for all skapning.
      Den som tror og blir døpt, skal bli frelst; men den som ikke tror, skal bli fordømt. Og disse tegn skal følge dem som tror: I mitt navn skal de drive ut onde ånder, de skal tale med tunger, de skal ta slanger i hendene, og om de drikker noget giftig, skal det ikke skade dem; på syke skal de legge sine hender, og de skal bli helbredet. Så blev den Herre Jesus, efterat han hadde talt til dem, optatt til himmelen, og satte sig ved Guds høire hånd. Men de gikk ut og forkynte ordet allesteds, og Herren virket med og stadfestet ordet ved de tegn som fulgte med.

      Når jeg leser ditt svar forstår jeg at Jesu utfordring er problematisk for deg. Du liker rett og slett ikke den praksis han introduserer for den kristne kirke. -Når vi kristne praktiserer dette, velger du å ikke forholde deg til det. Alle som praktiserer det som står blir vranglærere. Dette fordi du ikke opplever det i ditt liv.
      Vi opplever å tro som det står, gjøre som det står og da vil Gud stadfeste med tegn og under.

      Mange kristne har demoner i sitt kjød, det vil si i det naturlige viljelivet. Disse kontrollerer tankelivet, handlinger og ord og binder mennesker. Men det er mulig å bli fri! Jesu navn er mektig til å frigjøre -og han har satt sitt folk til å praktisere hva Han sier.

      For meg ser det ut som om du avskriver alt det Skriften forteller om når det gjelder demoner og urene ånder. Du forkaster det, kaller dem som praktiserer det for farlige.

      Men ditt største problem er likevel ikke dette. Ditt største problem er at du fastholder ditt nag til andre.
      Du vil ikke gi slipp. Dit nag er blitt ditt skjulested -og så forkler du det med fromme fraser og ord.
      Du vil ikke reise deg å gå videre. Du graver deg ned i denne bitterheten og det flommer fra ditt indre.
      Du må begrave det hos Jesus og gå videre, for slik det er nå holder du fast på ditt nag og bitterhet mot mange -og det vil bare være deg selv som lider.
      Mange av oss har erfart det Tore har og er glade, lykkelige og frie i Jesus. Du klandrer Tore fordi han sier litt om sin mor.
      Det må være trist for ham å vite at moren sitter fast.
      Det er nå slik at en gang er nådetiden slutt for et menneske.
      Det kan skje både før dette livet er slutt og definitivt når mennesker dør og går fortapt.
      Jeg har selv familie som har forkastet nåden -og avvist Kristus og kallet de fikk. Noen av dem er nå døde og fortapte.
      I oppstandelsen vil de være glemt -for da skal Jesus være alt i alle.

      4
      2
    • Hva er det du prater om ??😀
      Er alt bra med deg begynner jeg å lure på? Du kan aldri ha lest noen gang hva jeg har delt her inne.
      Men det bryr meg mindre nå – etter hvordan jeg ser hva dere er i stand til.
      Helt til du får orden på alt…Da kan vi kanskje snakkes😊
      Du trenger ikke bry deg mere om meg heretter😀
      Enhver voksen har ansvar for seg selv.
      Guds Ord har svar på alt.

  4. Biden regimet står ikke tilbake for Stasi eller gestapo i Hitler Tyskland . Viss ikke folket får bort demokratene nå 8 nov, og Biden i 2024, er USA fortapt.

    2
    3
  5. Randi – Hva har det m noe å gjøre? Intet. Tror du, de vaccinerede havner i helvede pga vaccinen, da tager du fejl. Han skrevartiklen for nogle år siden.
    Og gutten der i videoen er jo ikke besat, men det har TS kanskje gjort ham! Beskrivelsen af de besatte barn i NT er ganske voldsom, og disse børn kunne ikke stå rolig og smile over for en hellig mand.
    Iøvrigt er døbte børn ret beskyttede ift dæmonbesættelse, og det siger en kendt eksorcist ved navn Derek Prince fx.

    3
    2
    • Det at Mikke Vigelius har tatt vaksinen gjør at hans blod er forurenset og urent. Han stoler mer på propaganda enn på Guds Ord og løfter.
      Og hvor står det i Bibelen at «døpte barn» er beskyttet mot demonbesettelse..?
      Og hva slags dåp snakker du om? Tre dråper vann i kirken på et spebarns hode eller den bibelske dåpen med full neddykkelse på menneskets tro og bekjennelse?

      1
      5
    • Randi: Lærer Bibelen noe om å gjøre sitt blod forurenset og urent? Hvis ikke bør ikke du heller legge til en slik lære.
      (I såfall, hva med all maten vi spiser som inneholder mye giftige stoffer, det går jo også i blodet..)
      Jesus sier klart og tydelig at det er det som går UT av mennesket som gjør oss uren, en lære du også bør forholde deg til om du er enig med hva Jesus sier.

      1
      2
    • Dette går rett til helvete

      Satan har tatt over matsystemet og mennesker spiser Satan-laget mst

      Teknologi og alt er fra Satan

      Alt er åndelig. Alle styres av en ånd

      Noen fikk en ånd som fikk dem til å vinne i lotto, andre ble verdens beste fotballspiller

      Snart skal vi troende få Ahayahs ånd for 1000 år før Satan Gadreel slippes ut mot slutten for å villede nasjonene en siste gang

      Og så kommer siste opprør mot Ahayah før alle opprørerne dør når Ahayah puster flammer på dem, og så får vi den nye himmel og den nye jord

      Alt i verden er en løgn, villedning

      1
      3
    • Jeg snakker ikke om urent blod i kultisk forbindelse. Men om blod som er gjort urent og som gjør at folk får blodpropper og andre sykdommer. Selvfølgelig kan menneskers blod ble fysisk urent i den grad at kroppen ikke klarer å rense ut urenheten.

      2
      2
    • Enda en LØGN fra GUTTUNGEN «rand». Dette har HAN med OVERBEVISNING (i alle fall for seg selv):
      «03/01/2022, kl. 19:09 sa Randi:

      Er uenig med Rune og andre som sier at de som har tatt vaksinen kan vende om å komme til Jesus. Sannheten er at
      de som har tatt vaksinen er døde for Gud. De er bortkastet tid.»

    • Birgir.
      I ditt viljeliv har du alt tatt vaksinene. Du forsvarer disse som fremmet vaksinen og er således en satans tjener.
      Du er uansett død for Gud og det bærer ditt liv og dine ord preg av.

    • Randi. Demp deg. Det blir bare fiendskap av slikt. Det blir bare å provosere og det river mer ned enn det bygger opp.

    • Stakkar lille GUTTUNGEN. Er det ikke FORFERDELIG når SANNHETEN svir så grassat? Rens ut urenheten av hjertet ditt. Så vil du ERKJENNE at SANNHETEN setter deg i frihet. Sov søtt på GUTTEROMMET.

  6. Det er helt forfærdelige tanker, og fordømmende, du har, Randi.
    Vaccinen er stadig IKKE dyrets mærke, og det er jo muligt, at sande troende måske er beskyttet i forhold til vaccineskader? Vi ved det ikke endnu.
    Du kan selv undersøge de ting mht barn og besættelse! Ikke forvent alting servert. Du kan fx læse noe av den berømte exorcist, Kurt Koch, som hjalp i titusindvis af mennesker.
    Gud har givet børn en særlig status, fordi de er så uskyldige, og det siger Jesus jo også, når Han siger: “Lad de små børn komme til mig, dem må i ikke hindre, thi Guds Rige hører sådanne til”.
    Når de samtidigt er døbt, da har de naturligvis en større beskyttelse. Drengen med månesyge var ikke besat pga noget, han selv havde gjort, men sandsynligvis pga noget, som forældrene eller tidligere generationer havde gjort.
    Idag er det vældigt farligt, for mange børn bliver ikke døbt, og samtidigt har de perverse, små-satanske forældre, der lever papirløst, har tatoveringer (stor indgang for dæmoner!), og de lader børnene se okkulte film, fx Frozen, Harry Potter, Ringenes Herre, etc. JA! Den sidste ER okkult, men der er så meget, som skandinaver ikke kender til, og det ved man bare, hvis man følger med i ting fra USA. Fx afslører Spencer Smith på sin YouTube kanal mange satanister.
    Det er ekstremt farligt at se ting på film, og da man i Danmark for mange år siden viste dokumentaren “åndernes magt”, da fik mange danskere dæmoner i deres hjem! Poltergeists. Betlehemskirken i København fik så travlt, at de udarbejdede skriftlige ritualer til folk, for de havde flere henvendelser pr uge.

    3
    2
    • Vaksinen gjør blodet urent og har skadet millioner av mennesker.
      Vaksinen har åpnet en portal fra åndeverden inn i folk som har tatt vaksinen. De har fått i seg noe urent og er under fremmede ånders makt. Bare se hva villighet til å ta vaksinen gjorde med Birgir Hermansen.. Han er ikke til å kjenne igjen.

      2
      2
    • Slik har Randi holdt på så lenge jeg kan huske. Stadig vranglære og påstander kun for å provosere.
      Hvor er kjærligheten??
      Om folk har tatt vaksine eller ei, skulle det ha noe å si? De fleste HAR tatt. Hvem som ikke har tatt vet stakkars Randi intet om😊 Det er hysterisk morsomt her inne hvor mye de verker etter å vite…😂
      Hvis alt stemmer som Randi sier om de som har tatt vaksinen så kjenner jeg kun to tre kristne på jord som da ikke er fulle av demoner, går til helvete eller kollapser i neste uke😀

      Kom dere ned på jorden snart «kristne» folk….

      3
      2
    • Hannah. «Kom dere ned på jorden «kristne folk». Du identifiserer deg tydeligvis ikke i den foraktelige kategorien «kristne folk.» Du må nok påregne å forbli på denne jord selv etter brudens bortrykkelse.
      Du forakter jo Herrens enkle vandringsmenn og klager stadig over «kristne folk».
      Himmelen er for de utvalgte og foraktelige «kristne» som har stått sin prøve gjennom trengselstiden og er lutret og renset for himmelen.
      Vi er midt i denne lutringstiden nå og verre skal det også bli.
      Til bruden sier jeg: Hold ut. Snart er vandringstiden over og vi drar hjem -og blir fri fra disse klandrere og hyklere som plager bruden med hån og spott.

Det er stengt for kommentarer.