Alvorlig mellom Storbritannia og Russland etter sprengningen av Nord Stream

Storbritannia og Russland er i krig eller i det minste på randen av konflikt. Dette etter at Russland har gitt den britiske ambassadøren i Moskva bevis på britisk involvering både i angrepet på Sevastopol og sprengningen av Nord Stream-rørledningen. Sammen med bevisene gav Moskva et ultimatum til Storbritannia og avslørte også at de samme bevis snart vil bli offentliggjort. I følge russiske kilder skal det ha vært en svært dårlig stemning i møtet mellom russisk UD og den britiske ambassadøren. Russland skal ha sagt at London vil komme til å måtte betale dyrt for det som skjedde, melder det greske nettstedet WarNews 24/7. Russerne vil bevise at den britiske regjeringen er skyldig i å bombe et annet lands kritiske infrastruktur. Det er ikke bare en internasjonal terrorhandling, men en krigshandling.

Stemningen mellom London og Moskva er svært anstrengt. Britene er i realiteten involvert i en krig med Russland og Moskva mener å ha bevis for britisk involvering i de to terrorhandlingene mot Russland.  Samtidig refererte sekretæren for Russlands sikkerhetsråd, Nikolay Patrushev, i sine uttalelser til det beryktede budskapet til Liz Truss til USAs utenriksminister A. Blinken. Derfor er det ikke bare et rykte, men faktisk gjorde Liz Truss historiens største tabbe med å sende meldingen «det er gjort» til USAs utenriksminister.

Det virker som britene er redde for at noe alvorlig er i ferd med å skje. La oss se hendelsesforløpet:

Først er sprengningen av Nord Stream-rørledningene
Følgende er den russiske missilhendelsen mot RAFs RC-135W Rivet Joint
Senere skynder det britiske utenriksdepartementet seg til USA, og nekter å bruke de konfidensielle kommunikasjonskanalene med Washington. Grunnen; De fryktet at russerne etter Liz Truss-hendelsen hadde hacket andre britiske kommunikasjonssystemer.

Det russiske utenriksdepartementets talskvinne Maria Zakharova sa til media:

«Det er ingen tvil om at britisk etterretning var involvert i terrorangrepet på Svartehavsflåtens base i Sevastopol 29. oktober og sabotasjehandlingen mot Nord Stream-rørledningen. Vi vil ikke stå uten en reaksjon. Dette har vi uttalt til Sikkerhetsrådet. Vi har snakket om dette offentlig… Den britiske ambassadøren har blitt tilkalt og gitt det relevante materialet… det samme materialet… vil også være tilgjengelig for allmennheten…,» gjengir WarNews 24/7 av de siste hendelser. Også den russiske nyhetsstedet RT bekrefter nyheten og den russiske ambassadøren til London forteller at bevisene på britisk involvering vil bli offentliggjort om få timer. «In an interview with Sky News, Kelin claimed that Moscow knows “about the participation of British specialists in training, preparation and execution of plans against the Russian infrastructure and the Russian fleet in Black Sea.” He also said that the “detailed” information about the attack, the main responsibility for which Moscow lays on Kiev, had been passed to Britain,» melder Russisk tv.

Les hele artikkelen her: https://warnews247.gr/ektakto-proeortia-syrraxis-vretanias-rosias-agrio-xylo-sto-rosiko-ypex-me-tin-vretanida-presvi-to-londino-tha-plirosei-gia-ton-vomvardismo-ton-agogon-nord-stream/

https://warnews247.gr/ektakto-proeortia-syrraxis-vretanias-rosias-agrio-xylo-sto-rosiko-ypex-me-tin-vretanida-presvi-to-londino-tha-plirosei-gia-ton-vomvardismo-ton-agogon-nord-stream/

4 tanker om “Alvorlig mellom Storbritannia og Russland etter sprengningen av Nord Stream

  1. Woke idiotene som styrer vesten og UK kommer til å betale en høy pris for sin krigshissing.

    4
    3
    • Enig! Men dette er også planlagt – alt er det. Demokratene i USA, anført av Obama – og hans marionett og senile Biden – har ett ønske om å ødelegge USA – og Europa. I Norge har man ikke noen fri vilje lengre – våre politikere bare følger «bølgen» – av følelser via media, WEF, EU, FN og USA/NATO – det finnes ingen integritet eller omtanke for eget folk – det er bare å se på Støre. Han ønsker jo bare å hisse opp til krig – det er hva handlingene hans tilsier.

    • Har du enda ikke skjønt hvordan løgnene florerer i Vesten? La oss rydde opp hos oss selv – før vi skal rydde opp hos andre.

      1
      2

Det er stengt for kommentarer.