Evangelist Gjermund Kvamme: «Hvitvasking av Ukrainiske Nazistiske militser skjer nå i høyt tempo»

«Er det fremdeles noen som klarer å innbille seg at Kiev regimets ikke er ett Nazistisk puppet regime for drømmen om det fjerde riket som the new world order og det globale diktatur?Etter krigen i 1945 flyttet dypstatens organisasjoner CIA og samarbeidspartnere høytstående Tyske Nazister i sikkerhet for å sofistikerte og videreutvikle både våpensystemer, tortur metoder og kontroll metoder av befolkningen. Hele Covid løgn- eventen metoder og segregering med kampanjer for å få flertallet til å mistro å hetse uvaksinerte og de som varsler er basert på prinsipper og metoder fra det tredje rikets arkitekter på slikt,» skriver evangelisten søndag.

En ukrainsk ny-nazist fra «Right sector» er stolt for å være nazist. Foto fra YouTube/BBC

-Det samme gjør dem med Ukrainia narrativet og fremmer hets mot Russere og de som nekter å hate våre naboer. Velkjente Goebbels metoder fra det tredje riket for at folket skal godta overgrep, krig og forfølgelse mot grupper i samfunnet, skriver evangelist Kvamme videre. Mange har reagert på at Norge stemte mot en russisk-resolusjonstekst til FNs hovedforsamling som tok til orde for bekjempelse av glorifisering av nazisme og nynazisme. De aller fleste land i verden stemte for resolusjonen, men Norge stemte i mot sammen med 52 andre land. Felles for disse landene er at de støtter Ukraina i krigen mot Russland. Frem til Russland aktivt gikk inn i krigen for å hjelpe sine brødre i de to tidligere folkerepublikkene Donetsk og Luhansk kjørte vestlige medier jevnlige oppslag om den økende nazismen i Ukraina. Imidlertid må man lete godt og lenge i søkemotorene etter informasjon da eldre artikler og oppslag blir utsatt for såkalt «Shadow banning» av de store søkemotorene. I vestlige medier har det pågått en omfattende hvitvasking av de ukrainske nazi-bevegelsene men eldre videoer som avdekker nazismen i sin ekleste form i Ukraina er ennå å finne.

 

 

3 tanker om “Evangelist Gjermund Kvamme: «Hvitvasking av Ukrainiske Nazistiske militser skjer nå i høyt tempo»

  1. Tydelig basun denne Kvamme.
    Avslører sannhet ingen hjernevaskede ønsker å høre eller vite noe om.
    I Norge går propagandaen for full maskin.

    6
    1
  2. Me får inntrykk av at Ukraina er eit land beståande av nazistar. Kor sløkt er ikkje dette?
    Zelenskyj har fortalt korleis fleire i slekta vart utrydda av nazistane under krigen.

    «In a joint 2020 speech with Israeli Prime Minister Benjamin Netanyahu, he described how three of his grandfather’s brothers were executed by the Germans. He said of his grandfather: “He survived World War II contributing to the victory over Nazism and hateful ideology. Two years after the war, his son was born. And his grandson was born 31 years after. 40 years later, his grandson became president. And today he stands before you.”
    Foreldra til bestefaren vart depne av nazistane.
    “His father and his mother were killed in a terrible fire. The Nazis set ablaze the entire village where they lived and where my grandfather was born,” he said
    Ukrainarane som eg no møter mange av på bussrutene er velmeinande, jordnære folk som ynskjer kun ein ting- å få leva i fred i landet sitt.
    NRK og TV2 har i mange reportasjar vist korleis sivilbefolkninga er ramma i Ukraina.
    Det er ei skam at kristne her på diskusjonssidene greier å støtta Putin.

Det er stengt for kommentarer.