Vaksine og munnbind-maset øker: Finnes det Virkelig Noen igjen som «Går på» dette Våset.. igjen??..

Corona, influensa, svineinfluensa, vaksiner og munnbind er igjen i ferd med å bli et tema. Torsdag tok Astrid Meland i VG opp tematikken med munnbind i en kommentar som het «Det kan bli munnbind i vinter». «Det skrives Mye om «Corona og Vaksine» for tiden.. Finnes det Virkelig Noen igjen som «Går på» dette Våset.. igjen??.. 👎👿🥴🤮🥴👿👎,» spør Haakon E Riksfjord på Facebook. Skremmingen er alt i gang igjen og den eneste vei til «frelse» er vaksiner og når du blir smittet etter vaksinasjonen er løsningen Paxlovid som er et medikament med innholdsstoffer som brukes for å behandle HIV infeksjon og AIDS.

«Sauer er ålreite dyr», hevdet unge Liv Finstad fra Rød Valgallianse i Oslo foran et kommunevalg i 1983. Årene 2020-2023 har i hvertfall vist oss at mange mennesker i dette landet har en «sauementalitet» når det gjelder hvordan informasjon fra msm og myndigheter blir oppfattet. «Et budskap, en røst,» var teknikken alle tok i bruk, og det virket. Nå, startes propaganda-maskineriet opp igjen -og sauene lar seg igjen dirigere. «Finnes det virkelig noen igjen som går på dette våset? spurte Riksfjord og hans følgere svarer dette: «Jada…. I massevis….» skrev Jan PomJao Vøyvik. Kjetil Catillus slår fast: «Å ja 😪», mens Vidar Nærby slår fast dette: «Ikke undervurder mennesker når det kommer til dumhet, på det området er menneskene i særklasse på kloden 😃» Vivi-Ann Bråthen skriver: «Ja det tror jeg 😛 Dem sliter med Brainfog som en av bivirkningene. Og dem mister sunn fornuft.» og hun fortsetter: «Syntes mange også mister folkeskikk, empati, forståelse, nestekjærlighet og omsorg. Mange bivirkninger etter denne «vaksina». Jeg kikket på FB-gruppa «Hva norske antivaksere sier»….og der gjør dem narr av folk som forteller om bivirkningene som dem sliter med etter denne eksprimentelle «vaksina».» Vivi-Ann har forstått noe mange allerede har oppdaget: Vaksinen gjør noe med mennesker rent mentalt og psykisk. Også propagandaen og angsten vaksinehysteriet har skapt har gjort noe med folk mentalt. Bare se klippet under

Sau også der

Men også i kommentarfeltet hos Haakon E Riksfjord finner vi «sau». «Er du redd for å ta vaksinen,» spør Tom J litt spydig. Kristin Al svarer: «ja. Om man vil ha liv og helse i behold må man holde seg langt unna bigpharma.» og blir møtt med latter fra Tom Just: Kristin svarer kontant: «ja sikkert. De er meget opptatte av din helse. Fortsett å sprøyte deg full og se hva som skjer med helsa etter hvert! 😊 det har ikke manglet på advarsler- krefteksplosjon er forventet, ALS, nevrologiske og autoimmune sykdommer, og Montagnier som advarte om vaksineindusert HIV. Og obs! hva ser vi nå? Dobling ift fjoråret… Et SJOKK der altså 😅.» Jan Tore Nygård følger opp: «Nyttige idioter trenger Big Pharma. Takk for at du stiller opp. Snart kommer kombi vsxen. Den skal prøves ut nå. Fint om du blir med på dette eksperimentet også.» Haakon E Riksfjord selv forundres: «😮 😃 Hvordan i Alle dager har DU klart å Havne på min liste??.. Jeg Liker Ikke Fe-huer, Tanke-tomme Naut og SAUER som Dilter etter «Makta» og som Tror på Løgn og Bedrag.. Men man Vet jo ikke hva slags Tom-skaller man roter seg bort i her.. UT med deg! 😕 FJOLS! 🥴🥴🤮» Sylvia Lyssand Selmi følger også opp:  «Ja de som har tatt vaksinene og tror på narrativet 😱🧬 fortsetter med ☠️»  Sascha Liberté skriver også: «Uff, ja, møter støtt og stadig på dem. Hører fra fortvilte venner som fortsatt har familie og venner som er dypt inne i fryktpornoen fremdeles. Vi må ut med informasjon til folket, for det sensureres over en lav sko. Aksjon for Frihet!»

6 tanker om “Vaksine og munnbind-maset øker: Finnes det Virkelig Noen igjen som «Går på» dette Våset.. igjen??..

  1. Det får vera opp til den enkelte å bestemma.
    Eg skal IKKJE ha vaksinen.
    Ikkje treng eg ha dårleg samvit av den grunn.
    Det er «big business» i alt dette legeindustrien ber oss bruka.
    Gud skapte oss og det viktigaste er å fylgja dei helselovene Han laga til.
    Ved skapelsen for 5994 år sidan fekk mennesket denne beskjeden.

    » Gud skapte mennesket i sitt bilde, i Guds bilde skapte han det, til mann og kvinne skapte han dem. 28 Gud velsignet dem og sa til dem: «Vær fruktbare og bli mange, fyll jorden og legg den …9 Og Gud sa: «Se, jeg gir dere ALLE PLANTER som setter frø, så mange som det finnes på hele jorden, og alle trær som bærer frukt med frø i. De skal være til føde for dere.»

    Etter syndefloda 2317 år f Kr kom denne beskjeden:

    «Alt som lever og rører seg, skal være til føde for dere. Likesom jeg gav dere de grønne plantene, gir jeg dere nå alt dette. 4 Men kjøtt med blod i, det som livet er knyttet til, skal dere ikke spise. » 1 Mosebok 9

    Reine dyr kan me eta. I 3 Mosebok 11 står det detaljert.

  2. Bra artikel, Kjell, og jeg kan virkeligt godt lide billedet af fåret (sauen) med mundble og Ukraine flaget 😂😂
    Jeg kender nu flere, som efter 2 eller 3 vaccine nægter at tage flere, så kanskje der er håb.

    1
    1
  3. Vaksinen mot Corona har helt klart gjort noe med folk rent fysisk og åndelig.
    Folk som tidligere var milde, ydmyke, omsorgsfulle og hjertelige er blitt harde, stolte, har kjærlighet kun til seg selv og er kyniske.
    Selv langt inn i menighetene merkes denne kalde ånd.
    En pastor og hyrde skriver: «Dessverre har noen sluttet å støtte misjonen, men allikevel har iveren og givergleden blant de trofaste vært så stor at de nødvendige midler har kommet inn.»
    Etter at troende tok vaksinen har misjon og forkynnelsen av Guds Ord blitt uviktig og mange har sluttet å gi til Guds sak fordi de er blitt harde inne i seg.
    Valget folk tok om vaksinen viser jo hva og hvem de stoler på.
    Gud er Herren vår lege og når kristne tok vaksinen vitnet det om at de er vantro mot Guds løfter. Konsekvensen av vantro er et hardt og stolt hjerte og en spottende munn. Men det er håp! Ved bønn og faste kan vaksinens åndelige skadevirkninger ble drevet ut av et menneske.
    Vi så sterke demoniske makter i funksjon under Korona-bedraget -og mange ble skremt. Har du tatt vaksinen og slik falt i synd, gå til Jesus og be om tilgivelse og helbredelse. Han kan løse og rense ditt urene blod i lammets blod.

    5
    3
    • Jeg kjenner endel fullvaksinerte, men ingen har forandret seg den ene eller andre veien. Her i huset er ingen vaksinert mot Corona, virker som myndighetene har bløffet om fordelen

    • Påminnelse:
      Du som forsvarer MRNA injeksjoner og pusher den er medskyldig i drap og massemord!

      1
      1

Det er stengt for kommentarer.