Regimet i Kiev fortsetter å raide kristne kirker i Ukraina

Volodomyr Zelensky`s regime fortsetter sin undertrykkelse av kristne kirker i landet. Lørdag slo det ukrainske sikkerhetspolitiet til mot 14 kirkelige institusjoner i Kharkiv området. Ukrainas egen «Gestapo-styrke» er spesielt på jakt etter ortodokse kirker og kristne. For øyeblikket respekterer ikke det ukrainske regimet elementere rettigheter som religionsfrihet og kirkerommets ukrenkelighet. Zelensky-regimet har det siste året trappet opp kampen mot alt som smaker av russisk innflytelse i landet og forbudt opposisjon og en fri og uavhengig presse. Opposisjonelle blir arrestert og fengslet uten lov og dom, og regimet har tilsidesatt borgernes demokratiske rettigheter.

Skjermfoto fra RTs oppslag om Kiev myndighetens kamp mot den ortodokse kirke

Zelensky-regimet fortsetter kampanjen med å slå ned på den ortodokse kirke i Ukraina. Bare i dag har regime-tro sikkerhetsstyrker raidet mer enn ett dusin kirker og religiøse institusjoner. Også i Kherson regionen i Russland gjennomfører regimets sikkerhetspoliti raid mot kristne kirker. Kherson regionen vest for elven Dnipro er fortiden okkupert av ukrainske styrker, men russiske ledere har lovet at de skal befri områdene igjen etter en taktisk tilbaketrekking i begynnelsen av november. Det var den ukrainske presidenten som tidligere i høst besluttet å slå ned på ortodoks virksomhet i områder kontrollert av Ukraina. I russiske medier vekker nyhetene om hvordan Kiev er begynt å undertrykke kirken bestyrtelse. Signaturen Peter Piper skriver: «Correct me if i am wrong, but isn’t this what Nazi Germany did back in day?» George Kosich skriver: «Jewish Nazis, Catholics and atheists working together to divide and destroy the Orthodox Church.» Han sikter her til Zelensky som er jøde. «It’s what Ukrainian Nazis and their western backers do! No Surprises there!,» skriver en annen signatur i kommentarfeltet til RT. Signaturen Stop over skriver: «Yankee west wants sodomy gay infected church….comedian zew will degrade everything.»

5 tanker om “Regimet i Kiev fortsetter å raide kristne kirker i Ukraina

  1. Igjen og igjen og igjen viser Kjell Zverre Anderzen sitt sataniske ansikt.

    • Så hvorfor er du her, Birger – om ikke er her for å forstyrre. Bare satan holder på sånt. Synd ikke Kjell fjerner visse folk fra å skrive – det var nettopp det Paulus gjorde – han skilte geitene fra fårene.

      «Han gikk så inn i synagogen og talte frimodig i tre måneder. Han førte samtaler med dem og overbeviste dem om det som hører Guds rike til.
      Men noen forherdet seg og ville ikke tro. De talte ille om Veien så mengden hørte det. Da brøt han lag med dem og skilte disiplene fra dem, og holdt daglige samtaler i Tyrannus’ skole.
      Dette varte i to år, så alle som bodde i Asia fikk høre Herrens ord, både jøder og grekere.
      Apg 19:8-10

      Så Herrens Ord hadde fremgang – men først etter å ha kvittet seg med de uærlige, falske kristne og de som bare var interessert i å kverulere og bråke – Enhet bygges ikke mellom alle kristne, bare de oppriktige som elsker Jesus, Guds Ord og hverandre.

      Kjødelige kristne følger denne verdens fyrste – og det finnes en del av de som skriver her inne. Og krefter har sendt de for å forstyrre – sånn at folk får avsmak av å være her inne, eller å lese.

      Men det er også en del av den åndelige striden – mennesker som tror de er guds talsrør – men taler i enhet med sitt kjød, og virker i en demonisk ånd. Det er ikke så veldig uvanlig – det skjer hele tiden – overalt. Ettersom verden blir ondere – så vil halvhjertede kristne gi hjertet til denne verdens ting – og bli ett redskap for den fyrsten som styrer dette.

      Bare den som er ærlig med seg selv – vil forstå sine egne svakheter – og lar Ånden få lov til å rense motiver og hjerte hele tiden – det er vel noe med det å bære sitt kors! Det er alltid noe som trengs for å undertvinges i vår natur – da det gamle menneske hele tiden ønsker å få kontroll. Derfor må man alltid la ilden brenne i sitt hjerte – og fornekte egne ønsker.

      5
      2
    • Hater du russere så mye at du finner det okey at ukrainske myndigheter raider og forfølger kristne som har russisk slekt og bånd? Alle som ikke støtter ditt narrativ blir stemplet som sataniske.
      Onde åndsmakter opererer ofte med å anklage andre for å være satanister. Demonene angrep jo Jesus med å hevde at han drev onde ånder ut ved hjelp av Satan.
      Det kan være fornuftig at Kjell lar slike angrep stå, slik at bruden kan vite hvem som er av Herren og hvem som ikke er det.
      Gud bruker det som skjer i disse dager for å skille ugresset fra hveten og Birgir har så ettertrykkelig vist oss hvem han tjener.

      3
      2
    • Ukraina undertrykker Jesu Kristi kirke. Den ortokse kirke er en del av Kristi legeme enten du liker russere eller ikke.
      De tilhører Kristus dersom de tror på ham.
      Du syntes at det er helt greit at ukrainske myndigheter undertrykker og forfølger brødre og søstre i Herren slik på basis av etnisk og åndelig slektskap med Russland.
      Det du applauderer er jo kristenforfølgelse.

      1
      3
  2. Kherson regionen vest for elven Dnipro er fortiden okkupert av ukrainske styrker, men russiske ledere har lovet at de skal befri områdene igjen-
    ___________________
    LOL.
    Søkelys må forstå at det er Russland som okkuperer eit anna lands område.
    Dei har teke seg til rette med angrepskrig.
    Kherson vart invadert av desse barbariske russiske soldatane, men er no fjerna av ukrainarane. Folk jublar over det.

    2
    2

Det er stengt for kommentarer.