Oleksiy Danilov: «Vi er klare til å angripe russisk territorium!»

Sekretæren for Ukrainas nasjonale sikkerhets- og forsvarsråd Danilov kunngjorde at han var villig til å angripe Russlands territorium. Det ukrainske regimet har tidligere gjennomført en rekke angrep mot russisk territorium, men sier nå at de er klare til å trappe opp krigen mot Russland. Det er et hardnakket Ukraina som nå er villig til å bruke NATO våpen for å angripe russerne der det svir mest, nemlig inne i Russland. I følge meldinger skal Ukraina ha fått grønt lys fra Washington til å angripe mål i Russland. Frem til nå har USA gitt langtrekkende våpen til Ukraina under forutsetning av at de ikke skal bli brukt mot russisk jord. Men dette ser nå ut til å være endret

«Vi vil være i stand til hva som helst. Derfor, hvis noe angår våre interesser, vil vi ikke spørre noen hvor vi skal treffe fienden. Fordi fienden befinner seg, starter utenfor våre grenser, og slutter med Vladivostok,» sa han til den ukrainske tv-kanalen NTA. Utspiller kommer samtidig som det pågår harde gatekamper i Bakhmut hvor russerne har hatt fremgang de siste ukene. Greg Harris i Full Spektrum Survival kommenterer her nyheten om at Washington har gitt grønt lys for angrep mot Russisk territorium. På tide å gjøre seg forberdt på krigen som også kan ramme oss.

https://www.youtube.com/watch?v=RAGgvcfULG0

14 tanker om “Oleksiy Danilov: «Vi er klare til å angripe russisk territorium!»

  1. Jeg begynner å mistenke at Putin og vestens makt globalistiske ledere drive med avtalt krig for å ramme folket i vesten. Det er fortsettelsen etter corona lockdows som også var planlagt. Viruset ble kastet på verden med overlegg og nå fortsetter de med krigen. Summen av dette er at folket blir avmagret og fattig. Det er målet for globalistene. The Great Reset og det grønne skiftet med Agenda 2030.

    5
    16
    • Du får melde deg inn i nazistaten til antidemokratiene i Reichsbürger-bevegelsen… De lover vold og hat og nasjonalisme og kvakksalveri og alt som synes godt for kristenkonservative konspirasjonsteoretikere.

      😆

      15
      5
    • Ja, det kan nesten virke sånn , men jeg tviler på det .
      Jeg tro Putin blir dratt ut i noe han ikke ønsker og vil .

      5
      16
    • Det er ting som tyder også på det. Jeg leste en gang på Document.no – at en hevdet at Putin ønsket heller at Hillary Clinton skulle vinne, enn Trump. Hadde Hillary vunnet – så hadde vi hatt nåværende situasjon da.

      Jeg har sett tentaklene – hvor man ofte later som man er fiender, og samtidig samarbeider. Det er ikke enkelt å finne ut hva som er hva – hva som er løgn og bedrag – og hva som er sant.

      Samtidig – over der – styrer Gud alt, Han har full kontroll. Og jeg har en mistanke – eller er ganske sikkert, på at Gud vil bruke Putin som sitt domsredskap – mot ett frafallent Vesten. Men ingen aner konsekvensene av det vi ser starten av nå.

      Ikke bare truet Putin – men våre egne ledere fører en psykologisk og økonomisk krig mot folket – da det er en politisk vilje som har gjort at energi prisene er på topp – ikke fordi det mangler strøm. Eks. Tysklands Energiwelde – som Merkel innført, må nå betales for – hun stoppet flere kjernekraft, og brukte 1000 milliarder på vindmøller – som ikke kan gi effektiv strøm, og er variabel og vanskelig å få inn på fastnettet. Og er alt annet enn lønnsomt.

      Så nå driver Norge og Sverige og pumper strøm inn til Tyskland – og så går prisene til været – fordi våre politikere følger sine «internasjonale forpliktelser» som de selv har innført. Ingen har spurt det norske folket – og veldig få har fått innsikt av hva Grønn omstilling er – og ingen vet hva det koster – og ingen vet hvor mye energi som må ofres, for at vi skal ha en såkalt Grønn jord – med vindmøller som ødelegger naturen, dreper fugler og er drevet av oljebaserte møller og ved mekanikk – som har rotorblader som omtrent ikke kan resirkuleres.

      Grønn politikk er en løgn – akkurat som krigen mot Ukraina, handler om noe helt annet – enn hva Media skriver om.

      7
      16
  2. Årsaken til 2.VK var at tyskerne kunne føre første verdenskrigen utenfor sine egne grenser. Den kom aldri innenfor tysklands grenser. De mente de hadde en moralsk rett til å invadere andre land og innrømte aldri noen skyld eller at de hadde tapt krigen. Derfor var lett for Hitler å mobilisere nazistene til en ny krig.

    Det snodige med nazitiden var Dr. Goebbels propaganda. Høyt utdannede mennesker som leste det han skrev måtte innrømme at han formulerte seg slik de ble tvunget til å være enige med ham selv om de visste at nasjonalsosialismen bare besto av løgn.

    Siden har slik propaganda blitt utviklet videre. Og nå som i nazitiden, svake sjeler blir fanget i løgnene. I Norge ble til og med kirken nazifisert. Såkalte «kristne» trodde Hitlers sosialisme var best fordi han var imot Stalins kommunisme. Og mange nordmenn ble angivere som fikk sendt tusenvis av nordmenn til tyske utryddelsesleire. Hvis man ikke vet noe om historien er den dømt til å gjennta seg sier et ordtak. Det er lett å se dette når man ser hva som skrives på denne bloggen.

    14
    8
    • Da tenker du på alle løgnene som USA har indoktrinert folk over helle verden med, godt at du har fått med deg noe med å lese bloggen og kometarene på Søkelys 😉

      Jens Bok Svensen , du er deg selv lik, og dine ord bør du ta inn over deg selv å reflektere på .

      3
      19
  3. Rytteren på den røde hest er sluppet løs. Det er bare et tidsspørsmål før vi hører mer enn drønn av hovslag fra fjerne områder.
    Herren har kontrollen likevel.
    Freden er i ferd med å bli tatt bort fra jorden. Bare pass på at du bevarer freden i ditt hjerte. I liv og død, i krig og fred -kan vi lite på Jesus.
    Men vi må være sterke i Herren for å stå.
    Mange her inne har alt falt. De har latt seg rive med av hissige krigsånder som skaper hat i mennesker.
    Men ikke la disse menneskene stjele din fred som er Kristus.
    Han er vår fred. Han er vår glede og vår frelse..
    Bli sterke i Herren!!!

    10
    17
  4. Kjell, jeg har ikke kommentert på over en mnd her, men navnet mitt er populært og i bruk. Jeg er virkelig høyt hatet. Får vondt av dem. De kjenner at jeg bryr meg om dem. Derfor skjer det jo det med navnet.

    Takk for omtanke Betina. Du MÅ Komme deg bort fra disse som kommenterer.
    Vranglærere og bedrevitere i fleng her inne.
    Trenger ikke svare meg. Leser nok ikke. Sjelden innom her. Anbefaler deg; Kutt disse som kommenterer. Finn en sunn menighet på Youtube og bruk heller tiden der. F.eks

    The Brooklyn Tabernacle. Hør på Jim Cymbala. Fikk ham anbefalt av en god broder😊

    Eller

    Calvary Chapel of the Harbour

    Har tenkt på deg også. Og Nick.
    Sees. D blir fantastisk.

    Ps! Mike Attwood 😉
    Viktig viktig…

    4
    1
    • Jim Cymbala, ja, han har jeg hørt litt på, han er bra.

      Ellers er jo også Times Square Church å anbefale, Tim Dilena som er pastor der nå er også bra. Samme kirken som David Wilkerson startet i sin tid, og som også Carter Conlon var pastor i før Dilena overtok. God bibelsk forkynnelse å få der.

      Ellers har jeg også sett en del på Keith Malcolmson (Limerick City Church) som har en del sterke budskap og er veldig åpen og direkte rundt trendene som er på vei inn, advarer mot transhumanisme, internet of bodies, neuralink, etc. Kanskje litt vanskelig å henge med på irsk aksent i starten, men en kommer fort inn i forståelsen av det. Anbefales!

      Alle ovennevnte finnes enn så lenge på youtube, men det er vel sannsynlig at hele/deler av disse kan bli sensurert etter hvert. Er ikke så lenge siden John McArthur ble sensurtert der, fordi han preket om at Gud skapte mennesket til mann og kvinne. Det ble flagget som «hatprat» og fjernet, fordi det går i mot hele den bokstavrekken (LGB+++ og hva det nå er alt sammen) som alle skal tvinges til å ikke bare akseptere og tolerere, men omfavne, like, og heie fram…

    • Jeg har observert hvertfall en post fra «Hannah» her inne den siste tiden, men skjønte veldig fort at det ikke er den rette som skrev.

      (Jeg foreslår at Kjell tar en dobbeltsjekk på eposten når «Hannah» skriver)

      Viktig det du skriver til Betina, jeg er så altfor enig..!
      Hyggelig at du er innom her, sees snart 😊

    • Jeg fant tre kommentarer som brukte signaturen «Hannah».
      Har endret de to norske IPene til Hannah 2
      Og endret til Anonym på den utenlandske IPen.
      Så jeg fant tilsammen tre «Hannah» kommentarer som ikke var fra originalen.

      5
      3
    • Lesehesten, 👍
      Kjell, takk!
      Nick, hils!😉
      Betina, Gud har full kontroll. Dont worry. Jeg takker Gud for deg .

      https://youtu.be/Bqib885Knc8

      Anbefaler hele.
      Fine vitnesbyrd.
      Sang som går i ett hos meg: ved 59 min.
      Jim Cymbala (og jeg -hjemme) synger til Jesus : ved 1t 55 min. I himmelen møtes vi.

  5. Problemet til majoriteten i befolkningen er at de er oppflasket på løgner fra staten og det herskende narrative. Det kommer til å bli vestens sivilisasjonens undergang. Jeg sidestiller våre vestlige makt globalister med Putin og Kinas kommunistparti. Våre egne politikere og vestens elite politikere har Kina som forbilde. Pandemien var beviset på at de ønsker å innføre totalitær kommunisme i vesten. USA er på god vei med det onde Biden regimet som er i samme kategori med Kinas totalitære undertrykkelse. Men de tar det stegvis slik at folk ikke merker det for mye. Men endemålet er det samme. Vestens maktglobalisme er gudløs og ond. At de er med på å starte en krig for å undertrykke folket og gjøre dem fattig, klarer ikke majoriteten å ta inn over seg. Energikrisene vi ser er nøye planlagt og ønsket for å avmagre folket i vesten. Vestens eliter bryr seg ikke om døde Ukrainere. Zelensky som går satans ærend, er blitt gjort til den nye menneskelige gud i vesten. Det er meget farlig og dette kan utvikle seg til en storkrig, noe maktglobalistene ønsker. Når vesten ledere har kastet gud på sjøen og gjort satan til sin nye gud vil dette ende med forferdelse før eller siden.

    2
    5
    • Du har rett EH.
      Denne verden er i det onde.
      Globalistene og NWO tilretteleggerne har full kontroll.
      Det er som vi dras gjennom den ene tilrettelagte scenen etter den andre. Fire år med konstant bombardering med hjernevask som sa «Hat Trump, Trump setter verdensfreden i fare» Trump vil utløse tredje verdenskrig, Så år med Pandemi-hjernevask. Frykt, motsetninger, informasjonskontroll. Nå, har vi krigen der Putin er den eneste skurken. Sterke krefter er satt i sving. Målet er der fremme.
      2030. De skal ete kjøtt. Vi skal ete insekter. De skal fly sine privatfly verden over for å snakke om å redde klimaet. Vi får en overgangsfase med EL bil før det blir kollektiv transport, sykler og apostelens hester. Vi er på vei inn i et dypt mørke med tyranni og undertrykkelse. Få ser ut til å ha ide om hva som skjer.

      Få blåser i basunen og advarer. Kristne talerstoler sitter fast i gamle profetiforestillinger.

      2
      5

Det er stengt for kommentarer.