Malvind Børresen 6.jan komiteen anbefaler rettsak mot Donald Trump. Både komisk og tragisk.

6 januar komiteen. Foto live-sending

«Den Trump-fiendtlige 6.januar komiteen som etterforsker om Trump har gjort noe ulovlig i forbindelse med protestene mot valgresultatet 6.januar har søkt og gransket, lett med lupe og forstørrelses-glass, ja simpelthen gjort alt de har kunnet for å forsøke å finne noe ulovlig som Trump kan ha gjort. De fant så klart ingenting, men de ønsker å tiltale ham likevel fordi de har muligheten til det.Så da repeterer de løgnene de hadde i utgangspunktet, om at Trump skal ha presset andre til å gjøre noe ulovlig – at han skal ha forsøkt å få disse til å gå med på noe galt som de altså aldri gjorde. Komiteen kaller det Trump skal ha gjort for «å ha konspirert en falsk uttalelse», skriver broder Malvind Børresen i et innlegg på Facebook.

Og Børresen fortsetter: «Ja, det er en farse og samtidig en sørgelig suppe. Det er både komisk og tragisk på samme gang. Det tragiske er at dette er noe som amerikanske skattepenger skal kastes bort på av en usann anklage som Trump i praksis allerede er frikjent for gjennom impeachmentsak nummer 2. INGENTING nytt er kommet frem, selv etter studier av millioner med dokumenter og samtaler med over 1000 vitner fra komiteens ivrige side. Det tragiske er også det gjennomsiktige skitne spillet bak.
Det positive er at Trump får masse gratis reklame og oppmerksomhet frem mot 2024.
Samtidig som at alle rettferdighetsøkende og sannhetssøkende amerikanske velgere får en mulighet til å forstå at hele denne rettsaken bare er et dårlig regissert skuespill som Demokratene står bak fordi de ikke tåler republikanernes ubestridte lederfigur Donald J Trump. Demokratene viser sitt sanne ansikte igjen og velgerne kjenner igjen det. Så enkelt er det.

Forresten; som ordfører for komiteen finner vi beryktede Trump-hater Liz Cheney (say no more!). Hun ser på dette som en siste mulighet til hevn mot Trump, og brenner av personlig motvilje mot ham. Anti-Trump holdningen er drivkraften hennes, ikke det å få frem sannheten.
Liz Cheney opplever som sant er at Trump har plassert henne langt ute på den politisk innflytelsesfattige sidelinjen – med letthet dessuten – det er et stort nederlag for henne og hun frykter å bli der for alltid.
At det er hun selv som har skylden for at det har gått så galt med henne har hun ikke ennå klart å ta innover seg.
Alt er som vanlig i USA med andre ord. Løgn og påstander om hva Trump skal ha gjort har skapt ønsket om ennå en rettsak mot ham.
Men verken Trump eller andre behøver frykte noe. Ikke denne gangen heller. Som amerikanerne fikk se gjennom begge impeachmentsakene, har sannheten alltid en tendens til å komme i kapp.
Det vil skje nå og. Trump har ikke gjort noe galt. Trump KUNNE gjort noe galt. Men han er en mann av lov og orden og avstod.
Det er DET historien forteller. Triumferende på den av Demokratene utslitte, nedtrampede og riggede rettsak-scenen, står altså til slutt RETT seierherre: Trump.
Og da er denne håpløse, nytteløse, absurde og kraftkrevende kampen fra Demokratene og allierte rhinos mot USAs 45. president Donald J Trump forhåpentligvis fullstendig over.

Skrevet av Malvind Børresen

Én tanke om “Malvind Børresen 6.jan komiteen anbefaler rettsak mot Donald Trump. Både komisk og tragisk.

  1. Trump påstår enno at han vann valet.
    Seinast 20 desember ytrar han dette.
    https://www.mirror.co.uk/news/us-news/furious-trump-blasts-capitol-riot-28778870
    Det er sjølvsagt ei stor løgn. Biden vann med god margin.
    Trump hadde gjennom lang tid hissa opp sine eigne før valet. Då tapet var ein realitet vart kongressbygningen storma. Det var ei kritisk tid for USA.
    ——————————–
    Donald Trump stiller igjen som presidentkandidat i 2024.
    https://www.youtube.com/watch?v=SQN7y5I9poc&t=55s
    https://www.youtube.com/watch?v=9fH5KQUn5K4

    Så får me sjå om han vert denne Antikrist.
    Babylons Konge- sjefen for endetidas Babylon.
    https://www.youtube.com/watch?v=5fadLGSJ-Yk&t=246s

    Dyret fekk eit dødssår. Dødssåret vart lægt.
    Heile jorda undra seg og følgde etter dyret.
    Det fekk makt til å halda på i 3,5 år.

    1
    2

Det er stengt for kommentarer.