Torben Søndergaard har sittet fengslet i Florida i seks måneder -møter 2023 i fengsel

Torben Søndergaard fengslet i et halvt år. Foto: YouTube/søkelys

Den kontroversielle danske forkynneren og leder for Last Reformation, Torben Søndergaard har nå sittet et halvt år i fengsel, først med påstander om våpensmugling og nå er påstandene at Torben skal ha gitt feil informasjon til amerikanske imigrasjonsmyndighet. I forkant av at vi går inn i det nye året, har Torben fra sin celle i Bakers County Detention Center kommet med en oppdatering om saken hvor han forsøker å slå tilbake på de anklager som er rettet mot ham fra fiender av hans virksomhet.

Utfra en samlet vurdering av Torben Søndergaard og virksomheten i The Last Reformation forstår vi at Torben er svært kontroversiell. Mange har i den senere tid kritisert Torben Søndergaard kraftig og anklagene har haglet over den danske predikanten. Torben «rømte» til USA hvor han søkte asyl etter at han kom under et intens press fra media i Danmark. Det ble sendt flere dokumentarer om han, og i Danmark ble Torben på basis en TV dokumentar sendt på danske statskanaler et yndet hatobjekt.  I følge Torben og hans tilhengere gav den danske dokumentaren et falsk bilde av bevegelsen og Tv journalister som gikk «undercover» lot seg døpe på skrømt og gav seg ut for å trenge frelsen og omvende seg fra synder gjennom dåpen. Planen var åpenbart og samle mest mulig informasjon for å presentere en drittpakke mot predikanten. Gjennom flere videoer og dokumentarer forsøker Torben Søndergaard å slå tilbake på de krefter som forsøker å sverte ham og ødelegge hans virksomhet.

Svarer med to dokumentarer hvor Torben og Last Reformation forsøker å forsvare seg for anklagene fra dansk TV. Disse videoene blir vist fordi vi ønsker å fremlegge synspunktene fra begge sider objektiv.

Én tanke om “Torben Søndergaard har sittet fengslet i Florida i seks måneder -møter 2023 i fengsel

  1. Søkelys ser dessverre ut til å være et forum for krigshissere på begge sider av krigen i Ukraina. Bibelens ord og ulike interessante syn på den er skjøvet i bakgrunnen. Banning, sverting, hån og spott sklir igjennom all moderasjon.

    Dette er trist i en tid da man heller burde fokusere på håpet som presenteres i Skriften. Kommentarspalten rømmes da også av de som har noe åndelig å bringe til torgs.

    Selvsagt er det rett å presentere verdensnyheter som viser oppfyllelsene av de bibelske profetiene. Men hvor blir det av åndelig trøst som virker at nye lesere kommer til og får ulik input som kan generere tro? «Prøv alt og behold det beste», heter det i Bokji.

    5
    1

Det er stengt for kommentarer.