Det ukrainske luftforsvaret er i ferd med å slå sprekker -snart vil russerne bruke tyngre bombefly

Russland har nå endret litt på sin strategi med å angripe ukrainsk infrastruktur. I de siste ukene har vi sett at russerne har skutt ut «lokke-missiler» for slik å lokke ukrainerne til å angripe disse og slik avsløre sine posisjoner. Når så Ukriaina har avfyrt sine bakke til luftmissiler mot lokkemissilene slår russerne til med ekte vare og tar ut de ukrainske luftforsvarsposisjonene. En god del av de missilene som nå angriper Ukraina er såkalte «lokkeduer» som ukrainerne skyter ned, før de virkelig ødeleggende missilene rammer. Ytterliggående og hardbarka krigshauker som Jens Stoltenberg tror at veien til fred går gjennom å sende mer våpen inn i krigen slik at Ukraina kan kjempe til siste blodsdråpe.

«For hver dag som nå går i krigen blir Russland sterkere mens Ukrainas forsvarsevne svekkes. Når så russerne har slått ut mesteparten av det ukrainske luftforsvaret vil russerne kunne ta i bruk tunge bombefly. Noe de hittil ikke har kunnet gjort på grunn av det ukrainske luftforsvaret. Selv om USA er i ferd med å sende Patriot-raketter til Ukraina, vil det neppe bety noe for krigens forløp. Ukraina er i ferd med å tape krigen, og Ukraina vet det. Det er nettopp derfor de skyter raketter mot Hviterussland i håp om at et hviterussisk engasjement i krigen vil dra NATO inn i krigen. Alex Cristoforou og Alexander Mercouris som følger krigen og kommenterer utviklingen på YouTube kanalen «The Duran». Hør deres siste vurdering av situasjonen på bakken i Ukraina

7 tanker om “Det ukrainske luftforsvaret er i ferd med å slå sprekker -snart vil russerne bruke tyngre bombefly

  1. Ingen militær drapsmaskin har nubbesjangs mot deg om du bygger din tro på fjell – Gud Fader Jehovah og Kristus Jesus. Det er nemlig fra himmelen og til de troende på jorden at slaget står. Alt det andre vissvasset er i den sammenheng bare bagateller.

    Vend derfor om til Faderen og Sønnen. Og er du allerede der så se bare til å holde ut all den onde galskapen så vil en ny verden med ett lysne og all ondskap er lagt død.

    2
    1
    • Husk Jesu mønsterbønn Fadervår når du ber. Jesus ba ikke til seg selv, men han ropte i fortvilelse til sin og vår himmelske Pappa Jehovah da han utbrøt: «Min Far, min Far, hvorfor har du forlatt meg!».

      For oss er det derfor vesentlig å rette våre bønner til Faderen Jehovah og også å avslutte alle våre bønner til Ham med å legge til: I Jesu navn amen. Da viser vi Faderen at vi nærmer oss Ham på grunnlag av Jesu gjenløsningsoffer. Bare slik når våre bønner frem.

      2
      1
    • Færre og færre leser bøker. Derfor er det mitt anstendige råd til DEG at DU kjemper i mot trenden med kun å lese på nett. Skal du bygge opp din tro er det mest probate middel å gå direkte til kilden – boken BIBELEN.

      Jeg kan love deg at her finner du utrolig spennende lesning. Gi heller ikke opp når du kommer til passasjer du synes kan være vanskelig å forstå. Det samme gjorde jeg. Men over tid dukker det opp tilfredsstillende svar.

      Og til sist finner du – om Gud vil – en formidabel løsning på menneskehetens gigantiske utfordringer. Ikke la denne unike sjansen for DEG til en fantastisk fremtid gli vekk. Bruk 2023 til å sette opp en leseplan. GODT NYTT ÅNDELIG ÅR!

      1
      1
    • Huff. Ikke rart det er mye fælt på jorda med mennesker som tenker som BIBELEN og Putin og handler deretter…

      Nei, tror ikke levende mennesker opplever sine egne liv her og nå som vissvass.

      Forstår at overtroiske skriftlærde i sine elfenbenstårn og Internett-bobler ønsketenker om ørkenånder, dødsriker og bestialske fantasistraffer. Vi får likevel håpe at svovelpredikanter og selvmordsbombere i det nye året ikke presser sine hatefulle bud på andre og begrenser andres livsutfoldelse, kjærlighet og kunnskapshunger for at de selv skal blidgjøre en terroriserende oldtidsgud som i beste fall er totalt fraværende.

      Ja, godt nytt år til alle!

      Måtte kjærlighet og fornuft seire over religiøs fanatisme og ideologisk undertrykkelse, over vrangforestillinger, konspirasjonsteorier og forakt for liv og natur!

      ❤️❤️❤️

      1
      1
  2. Ukraina er i ferd med å tape krigen, og Ukraina vet det. Det er nettopp derfor de skyter raketter mot Hviterussland
    ————————————-
    Du må slutta å lyga.

    3
    1
    • Det er ikke tvil om at Ukraina skjøt inn i Hviterussland. Jeg tror også at angrepet mot Polen var bevisst, for å skylde på Russland og trekke NATO inn direkte i krigen,
      Å få NATO inn i krigen er det eneste som kan redde Ukraina fra komplett nederlag.

  3. Kjell, vis litt tilbakeholdenhet.
    I 2023 vil sannheten om krigen verta tydeleg.
    Diverre er det vanskeleg for NATO/USA å gå stille i dørene lenger.
    Det er urimeleg at russarane skal kunne drive på slik dei gjer.
    Så eg trur at innan kort tid vert det open krig mellon Russland og NATO/USA.
    Og då vert det meste brukt.

Det er stengt for kommentarer.