Puppet for dypstatsskjøgen Joe Biden holder sin «State of the union tale!

Fra klokken 03

6 tanker om “Puppet for dypstatsskjøgen Joe Biden holder sin «State of the union tale!

  1. I følge bibelen (Rom 13,1), Søkelys og flere kommentatorer her er regjeringer og statsledere innsatt av Gud (ref forsvaret av f.eks. Putin som innsatt av Gud for å straffe Ukraina)
    Vil det da si at Gud har innsatt en «Puppet for dypstatsskjøgen» til å lede USA?

    Nå kan det helt sikkert sies mye om Biden, og flere og flere er vel usikre på om han er skikket til å lede USA. Men det sier i grunnen en del om Kjell Andersen og Søkelys når man omtaler noen på en slik måte .
    Er det en kristen nettside verdig å bruke slike karakteristikker og referere til konspirasjonsteorier? For «Deep state» er fremdeles en teori så lenge den ikke er bevist.
    Det hadde vært noe helt annet å plukke fra hverandre talen, kritisere påstander og uttalelser, og framføre et kritisk syn på Bidens lederstil. Da er man i det minste saklig. Overskriften her er mer på barnehagenivå.

    Trist!

    7
    2
    • Skriftstedet du refererer til som «innsatt av Gud» er en feil oversettelse. I virkeligheten skal det oversettes «tolerert» av Gud. Ja, hele Satans systemer er tolerert av Gud Jehovah frem til den pågående rettssaken om hvem som har rett til å styre jorden – Satan eller Jehovah – er avgjort.

      Jehovah har i all sin visdom latt menneskene og de onde englene få prøve sin påstand om deres fortreffelighet helt frem til vi alle står foran total ødeleggelse. Da er det ikke lenger mulig å hevde at saken skal drøye lenger. Og dommen faller av seg selv, idet Gud griper inn og redder restene av menneskeheten og planeten før alt er tapt.

      «Hele verden er i den ondes vold», sier Skriften. Og dette er altså tolerert< av Gud med hensyntagen til en evig fremtidig rettslig presedens. Dersom noen i fremtiden forsøker samme angrep på teokratiet, vil de da bli fjernet umiddelbart uten å kunne skade andre.

      Å hevde at Gud har innsatt Satans jordiske tjenerskap ser du da er selvmotsigende. Vi skal imidlertid ikke interferrere i Djevelens jordiske affærer, og viser derfor politikere den nødvendige respekten som alltid finner sted i en rettssak. Vi følger derfor myndighetenes påbud så sant de ikke er i strid med Guds påbud. Thats it.

      2
      4
    • Til JV

      nå er jeg som regel uenig i det meste du skriver, men akkurat her er vi mer på linje. Og mitt spørsmål var nok også mer retorisk ment.
      Det var mer for å få fram motsigelsen i å hylle Putin, som en som er innsatt av Gud, mens man mener f.eks Biden, Støre, Macron etc nærmest er djevelens sendebud og alt annet enn innsatt av Gud. Skal man følge den logikken virker det som om Gud bare innsetter de som er enige med de som er på Søkelys.

      Mitt egentlige poeng var å kommentere at overskriften holder et ekstremt lavt nivå. Det er rett og slett barnslig å skrive slikt. Og dersom det er dette «munnen renner over med», da har man det ikke godt med seg selv, og det vitner ikke om at man har latt Jesus få ta bolig i sitt hjerte.

    • Sitat fra John Calvin «Når Gud ønsker å dømme en nasjon, Han gir dem ondskapsfulle ledere»

  2. Sier igjen!! NORGEIDAG taler ikke riktig, fks om USA! Begge de store Partiene i DC er av samme ulla! USA startet krigen i Lybia & Iraq og har ødelagt mange med sin Verdenspoliti politikk, USA har sin jernhånd over Sør-Amerika tror de! Det er USA som presser UN,EU & NATO! Selvfølgelig alle land, de skulle vært mere nøytrale! Klart Hverken Norgeidag,Document & Dagen forstår ikke dette! De er jo varm supporter av amerikansk Imperialisme! Spiller ingen rolle hvem som er President i USA! Biden & Trump støtter Imperialistisk Politikk!!

    1
    1
    • Du har rett i at «hele verden ligger i den ondes vold», slik Bibelen sier. Sanne kristne balnder seg ikke inn i denne verdens gjøren og laden. For «vennskap med verden er fiendskap med Gud».

      Den som altså blander seg inn i denne verdens ondskap blir følgelig fiender av Gud. For Han har sagt at alt MÅ gå fra vondt til verre, inntil det blir så ille som det aldri før har vært og aldri mer skal bli».

      5
      1

Det er stengt for kommentarer.