19 år gammel amerikansk politimann mistet jobben etter å ha fremholdt at ekteskapet er for mann og kvinne

Foto av Jacob Kersey (19) som på Facebook forsvarte det kristne ekteskapssynet og ble sparket fra sin jobb i politiet. Han ble først suspendert i påvente av avklaring men i ettertid ble han presset til å si opp. Foto: YouTube

Den 19 år gamle kristne politimannen Jacob Kersey fra Port Wentworth, Georgia la ut en post på sin personlige Facebookside hvor han slo et slag for det bibelske synet på ekteskapet -og gikk i rette med såkalte likekjønnede LGBTQ-ekteskap som han mener strider med Guds ord og Guds skaperordning. «Gud lagde ekteskapet og ekteskapet refererer i Guds ord til relasjonen mellom Kristus og menigheten. Det er derfor at det ikke finnes slike ting som homoseksuelle ekteskap, skrev den unge kristne politimannen på Facebook. Og dette fikk konsekvenser

Den 19 år gamle politimannens utsagn skal ha provosert «noen» som klaget på ham til hans overordnede ved Port Wentworth politiet. Hans overordnede oppfordret han først frivillig til å fjerne posten fra Facebook og truet med at dersom han ikke gjorde det risikerte han å bli sparket.  Kersey forteller at han da ble kontaktet av løytnant Justin Hardy, som fortalte ham at Port Wentworth-politiet ikke ønsket å bli holdt ansvarlig i en «bruk av makt»-situasjon som involverer noen i LHBTQ-miljøet. Kersey nektet fortsatt å slette innlegget. Politibetjenten mottok en telefon senere samme dag fra politiavdelingens Maj. Lee Sherrod, som beordret ham til å komme til kontoret neste morgen, 4. januar, og levere inn alt han hadde som tilhørte byen. Det vi kan lære av historien fra den 19 år gamle eks-politimannen er at tros og ytringsfriheten er borte for kristne som jobber i politiet. Her er et intervju Jacob Kersey gjorde med Tony Perkins som forteller historien. Men Jacob Kersey har ikke gitt opp og er blant dem som nekter å bøye kne for Pride og LGBTQ agendaen.

 

 

 

Én tanke om “19 år gammel amerikansk politimann mistet jobben etter å ha fremholdt at ekteskapet er for mann og kvinne

  1. Kan du forestille deg hvordan det vil være å få ei løkke lagt rundt halsen din som gradvis klemmes sammen slik at du knapt klarer å puste? Satan er i ferd med å stramme grepet om kristenfolkets strupe og han fortsetter til du bøyer deg eller kveles. Men, når alt er som verst i prøvelsens ild -vil Herren styrke og fri deg ut midt i trengselstiden. Ikke gjør kompromiss. Stå fast på Guds Ord.
    Be Jesus styrke deg slik at du blir en bauta for Guds Ord som ikke bøyer seg for synden og avkristningen. Takk til den unge mannen som viser vei og for Søkelys som urokkelig står på Guds ord og er en kristen nettside.
    Guds velsignelse til Guds ekte barn.
    https://www.youtube.com/watch?v=tffMv1Lbd7I

    5
    3

Det er stengt for kommentarer.