Transkjønnet «pastor» sammenlignet Nashville skyteren med Jesus

Seks mennesker ble drept, deriblant tre barn da en transkjønnet person og tidligere elev gikk inn i den kristne skolen med det formål å drepe barn. Barnemorderen Audrey Elizabeth Hale (28) identifiserte seg som en transkjønnet og forlangte å bli omtalt som en «han» selv om hun var født kvinne. Hun var tidligere elev ved Covernant Christian School i Nashville og hennes hjerte var åpenbart fylt av hat mot kristne og kristendom. Det samme hat og forakt Guds folk møter fra transseksuelle aktivister som forlanger at kristne skal akseptere og si seg enig i at Gud har gjort en feil. En transkjønnet «pastor» tok i bruk kirkens talerstol og sammenlignet barnemorderen med Jesus

Den kristne YouTuberen Nick Jones kommenterer i sin video den transkjønnede prestinnens «preken». Og denne forvirrede personen slipper til i en kirke. Vi har tidligere sett at drag-forkynnere og drag-pastorer slipper til på talerstolen, så det er vel neppe noe som overrasker oppdaterte kristne lengre. Frafallet fra Guds ord er kommet langt, svært langt i enkelte kretser.

https://www.youtube.com/watch?v=RCvHDjwUGkI

4 tanker om “Transkjønnet «pastor» sammenlignet Nashville skyteren med Jesus

  1. Det er her frafallet ligger. Det er derfor selv «biskoper» sier de knapt klarer å tro på oppstandelsen. De har åpnet kirkene sine for vantroens ånd.
    Fordi de har vendt Gud og hans ord ryggen har de fått sinn som ikke duger.
    De er blitt politsk korrekte og støtter Ukraina slik frafalne Birgir Hermansen gjør.
    De er fariseere som hater alt Gud gjør og nyter god lønn i denne verden for sin vantro. Disse bisper er ulver i fåreklær.
    Flykt for ditt liv!

    4
    2
  2. Verden er gal det er derfor kirken er havnet på antikrist (djevelen)sine hender, verdens mektigste land usa er hundre prosent styrt av antikristelige politikere i dnc.

Det er stengt for kommentarer.