Steve Cioccolanti: Parallellene mellom rettsprossen mot Jesus Kristus og Donald Trump er slående

Pastor Steve Cioccolanti ofrer profetisk lys over rettsprosessen mot Jesus og rettsprossen mot Donald Trump. Begge ble anklaget på datoen den 13 Nisan i den jødiske kalender. Dette tilsvarer 4 april i vår kalender. Parallellene mellom de falske anklagene mot Jesus og de falske anklagene mot Trump er flere, sier pastor Steve Cioccolanti. -Denne prosessen mot Donald Trump vil ikke ende godt for dem som står bak denne kenguru-rettsprossesen mot Donald Trump

Gud har kalt Donald Trump til å være en agent for rettferdighet, selv om han sviktet litt i sin første periode. Han tok ikke ut sumpen og disse er livende redde og gjør hva de kan for å knekke Donald Trump. Urettferdige dommere og urettferdige rettssaker, alt er en maskerade. Det er åpenbart en politisk motivert rettsprosess. Gud tillater Donald Trump å gå gjennom disse tingene for at han skal forstå at han har et kall som en tjener som skal bringe rettferdighet. «DON’T TOUCH TRUMP! Prophetic Signs on God’s Hebrew Calendar (will blow you away!) on *Passover 2023* -er tittelen pastor Cioccolanti har gitt dette budskapet.

10 tanker om “Steve Cioccolanti: Parallellene mellom rettsprossen mot Jesus Kristus og Donald Trump er slående

  1. Det har slått meg også hvor likt det er, Trump er den største forsvareren av kristne og konservative i verden. Og vandre med Jesus Kristus er trygt og godt og det gjør Donald j Trump sammen med oss kristne som vår tids største forsvarer.

    9
    4
  2. Sjukt, og TOTALT BLASFEMISK! Hvordan Sokelys kan få sig til å bringe en så sjuk sammenligning er fuldstændigt vanvittigt!?! Jesus var uden synd, men Han tog alle menneskers synder på sig frivilligt! Og så sammenligner den velhavende falske profet, Cioccolanti, den totalt liderlige Trump m Guds Søn???
    Du kjøper ALT, Kjell, ALT, og dette her er toppen, og man kan absolut IKKE anbefale denne side til noget menneske! Har du overhovedet evne til å bedømme disse folk, som du hædrer og fremhæver?? TS, Cioccolanti og andre! Hvor er din visdom?

    7
    9
    • Det er rettsprosessen som blir beskrevet som like av broder Cioccolanti. Han beskriver da ikke Jesus og Trump som like. Men selve rettsprosessen og det er ikke noe blasfemisk i det.
      Trump er da et menneske født av kjød og blod og av jordisk opprinnelse. Jesus er av himmelsk opprinnelse og av en helt annen karakter. Trump tilhører skaperverket. Jesus er skaperen.
      Jesus er gudommelig. Trump er menneskelig.
      Jesus var et menneske, født av Faderen og av evighet og gjort til et kjød, et menneske i inkarnasjonen.

      9
      4
  3. Sjukt, og TOTALT BLASFEMISK! Hvordan Sokelys kan få sig til å bringe en så sjuk sammenligning er fuldstændigt vanvittigt!?! Jesus var uden synd, men Han tog alle menneskers synder på sig frivilligt! Og så sammenligner den velhavende falske profet, Cioccolanti, den totalt liderlige Trump m Guds Søn???
    Du kjøper ALT, Kjell, ALT, og dette her er toppen, og man kan absolut IKKE anbefale denne side til noget menneske! Har du overhovedet evne til å bedømme disse folk, som du hædrer og fremhæver?? TS, Cioccolanti og andre! Hvor er din visdom?

    5
    9
    • Det er vist ikke bare fullvaksinerte som har fått forandret personlighet etter Corona.

      2
      5
    • Vaksine eller TDS. Samme sak.
      Trump-hatet sitter dypt i religiøse. Det er mer enn nok å se til frafalne norske kristenledere. De ville heller ha Hillary og Biden enn den kristne presidenten Donald Trump.
      Det forteller alt om disse og deg Lennie
      President Trump gikk aktivt inn i kampen mot fri abort ved å være med i et demonstrasjonstog motfri abort. Han tillot igjen at skolebarn kunne få be i skolen. Han deltok selv i gudstjenester. Han sier ofte ved sine velgermøter, God bless you! Gud velsigne deg! Han flyttet den amerikanske ambassade i Israel fra Tel Aviv til Jerusalem, og anerkjente Jerusalem som Israels udelelige hovedstad, hvilket har klar bibelsk bakgrund. Og han deltok i den kjente amerikanske predikant Billy Grahams begravelse, hvilket så vidt jeg vet ingen demokratisk leder gjorde. Og der kan sikkert finnes flere andre og sikre tilkjennegivelser og bevis på President Donald J. Trumps gudstro.

      6
      2
  4. Enig. Sakene er fullstendig like. Både Jesu og Trumps personlighet, historie og rettsskandale er identiske! Eneste forskjellen er skjegget.

    Jesus var også en som stod til doms for kreativ bokføring og hadde millioner av støttespillere som hadde betalt flere milliarder for å hylle sin hyrde. Også Jesus var forhenværende verdens mektigste mann, kom med ti tusen løgner på fire år og kunne krafse enhver kvinne i skrittet, både prostituerte, koner og elskerinner bare de var vakre nok. Også Jesus holdt Bibelen opp ned på trappen, mante til opprør mot folkestyret, kjøpte seg advokater og Proud Boys, støttet den øverste makteliten i Israel og hatet ondsinnede fakta om antall mennesker på et innsettingsfotografi og at Bibelen er verdens viktigste bok! Også Donald forsaket alt, og han lot deg ikke friste av Djevelen. Straffen var å bli pint under Pontus Hillary Biden Pinatus. Ingen andre religiøse predikanter likner Herren mer en Donald Trump! Når Trump maner til nestekjærlighet og vender det annet kinn til, møtes han av grov urettferdighet, av rasende folkemasser og fortvilte byråkrater som til sist korsfester ham for å påstå at han er Frelser! Grav katakomber og bygg katedraler! En ny frelser er født!

    4
    9
    • Heller ikke du Hanemann har forstått hva Cioccolanti formidler.
      Du legger ting i dette som ikke er sagt. Og slik mister du all troverdighet i din kritikk.
      Det blir bare uttrykk for tradisjonell TDS.

      9
      3
    • Til hanemann: sånne typer som du virker til å tro at du er bedre enn alle andre, typisk pk jeg går ut i fra at du er ateist slik som du ordlegger deg.

      9
      3

Det er stengt for kommentarer.