YouTuberen Bodittle: I Got Kicked Out of an LGBTQ Church… again

Den kristne YouTuberen og forkynneren Bodittle fortsetter å provosere såkalte progressive LGBTQ kirker med Guds Ord. I en LGBTQ kirke i sin hjemby truet «pastoren» han med politiet før de kastet han ut av deres kirkebygning. «Forlat min kirke,» var ordene fra «pastoren» og det var sanne ord. LGBTQ kirken «United Church of Cookeville blir ledet av Brian Wilmoth som er forsamlingens «hyrde» og villeder. Det er ingen omsorgsfull og inkluderende pastor vi møter i videoen Bodittle har publisert. Snarere en «pastor» som åpent forteller at han har forkastet Bibelens ord og dermed lever i strid med Guds vilje

Den tilsynelatende så åpne og inkluderende LGBTQ kirken var ikke full så åpen og inkluderende når de fikk spørsmål om hva de trodde på i Bibelen. I kirkesalen var det foruten den kristne YouTuberen seks eller sju møtebesøkende inklusiv pastoren som ble mer og mer aggressiv når det ble spørsmål om Bibelen. Kirkens lederskap består av personer med bakgrunn i luthersk religion eller metodistisk religion. Pastor Wilmoth har selv bakgrunn fra den forente metodistkirke (UMC) som er blant de religionssamfunn som har forkastet Guds ord. På Google er det flere som har besøkt kirken og som gir sine anbefalinger: «Run far away!» skriver Andrea. Hun har rett. Et ekte Guds barn kan ikke ha samfunn med en slik «kirke».  Hva samlag har rettferd med urett? Hva samfund er det mellom lys og mørke?» spør apostelen Paulus som videre oppfordrer: «Dra ikke i samme åk med vantro!» Pastor Wilmoth sier sant når han slår fast at dette er «min kirke» for hans kirke er så avgjort ikke Jesu Kristi ekleksia. For Jesu Kristi kirke tror på Guds ord, hele Guds Ord.

 

2 tanker om “YouTuberen Bodittle: I Got Kicked Out of an LGBTQ Church… again

  1. Som vi kan lese i Bibelen, i Paulus’ brev til Titus (1:16):

    «De erklærer at de kjenner Gud, men fornekter ham med det de gjør. De er avskyelige og ulydige, ute av stand til å gjøre noe godt.»

    • Ja. Guds ord er klinkende klart når det gjelder slike falske kristne som bommer på målet. De farer vill fordi de ikke kjenner Guds Ord eller Guds kraft (matt 22,9) og videre.
      1 Tim 1,10 horkarler, syndere mot naturen, menneskerøvere, løgnere, menedere, og alt annet som er imot den sunde lære,
      1 Tim 6,3 Dersom nogen farer med fremmed lære og ikke holder sig til vår Herre Jesu Kristi sunde ord og den lære som hører til gudsfrykt,
      2 Tim 4,3 For det skal komme en tid da de ikke skal tåle den sunde lære, men efter sine egne lyster ta sig selv lærere i hopetall, fordi det klør dem i øret,
      Tit 1,9 en som holder fast ved det troverdige ord efter læren, forat han kan være i stand til både å formane ved den sunde lære og å tale til rette dem som sier imot.
      Tit 2,1 Men tal du det som sømmer sig for den sunde lære,
      Den type troende eller religiøse som samler seg i slike kirker og dermed kobler noe hellig sammen med noe vanhellig og urent -driver spott mot Gud og Hans dyrebare ord.
      Jeg vil kalle slike «kirker» for kjødelige sekter som motarbeider Guds rike. De har akseptert synden, tatt i mot løgnen og er overgitt av Gud til egen undergang.
      De er ikke lemmer på Kristi legeme og har lagd seg en substitutt som har noen elementer av kristendom, men som ikke er det.

      Det er Granskeres religion. Dødt og politisk korrekt. Jeg tror at på et eller annen punkt i livet åpnet de opp for demoner som gjør at de hater Guds Ord og sanne kristne. Derfor ble den unge mannen kastet ut av deres kirke og møtte den kjødelige sekteriske ånd.

      Det som er verst er at slik sekterisme har tatt kontroll over både Metodistkirken og de lutherske trossamfunn og deres bedehus.

      Enhver som forblir som medlemmer av frafallskirken (folkekirken her i Norge eller Danmark) er delaktige i synd fordi de ikke bryter opp fra falsk religion.
      Mange kritiserer trosbevegelsen for å være falske osv. Men det å akseptere vederstyggeligheter og ha bånd til vederstyggelige kirker er langt verre og betraktelig farligere for åndslivet enn å lytte til Kenneth Hagin eller Bill Johnson i Bethel Church.

      3
      1

Det er stengt for kommentarer.