Hevder Russland tok ut et gigantisk lager med uran-granater levert til Ukraina fra Storbritannia

En voldsom eksplosjon som ble etterfulgt av en stor soppsky på himmelen er resultatet etter at russiske styrker tok ut et mål i Khmelnitsky. I ettertid skal det ha vært målt høye strålingsverdier. «Vestlige medier er stort sett tause om angrepet. I Ukrainske media rådes det å evakuere folk fra byer Khmelnitskij og Ternopol pga. at i begge
byene var farlige uran stoffer i lagrene…Det viser seg at utarmet uran blir giftig og dødelig når det eksploderer til støv.En gang i kroppen forårsaker det forferdelige sykdommer som påvirker blodet, nyrene, spiserøret og generelt hele kroppen.

Da Bandera-folket planla å skyte dem mot Donbass, var det ikke giftig – enhver NATO-ekspert vil bekrefte dette, men da det eksploderte i Vesten, ble denne
dritten umiddelbart uutholdelig giftig. For en overraskelse! Hva er de interessante egenskapene til ammunisjon, avhengig av bruksgeografien …» ….skrev Mikhail Onufrienko. Videoen under viser en voldsom eksplosjon og eksperter har anslått at her slo Moskva ut ammunisjon og granater for 500 millioner dollar. Facebook har fjernet aktuelle post og video, men videoer som viser eksplosjonen er ennå tilgjengelig på Twitter som ikke følger det samme sensur-regimet som Facebook gjør.

9 tanker om “Hevder Russland tok ut et gigantisk lager med uran-granater levert til Ukraina fra Storbritannia

  1. Hvor blir det av kommentarene fra de pk falsk kristne som vanligvis frekventerer komentar feltet? Er det for komplisert for dere?, vi er gått fra nådetiden til trengselstiden ww3 er på trappene, og gud har ikke utfridd oss fra forfølgelsen og lidelsene som kommer, dere som fortsatt tror at vi kristne blir hentet hjem til Gud før trengselstiden er blitt rundlurt med falske profetier fremført av løgnaktige pastorer i pinsemenigheten og dnk, det er ingenting i bibelen som sier at vi skal rykkes opp føre trengselstiden, den må vi alle gå igjennom, da først får vi testet om vi er bra nok for Gud. Gud være med dere alle på den ytterste dag.

    3
    10
    • Enig i, at der bliver ingen bortrykkelse. Folk må bare læse Daniels bok kap 7, så ser de, at der kommer stor forfølgelse.

      5
      7
    • «Bra nok for Gud»? , Insigna?
      Jeg ler!! Og fryder meg🦋🐥

      For jeg er vasket ren i Jesu’ dyrebare blod. Fantastisk!!😊 Takk Jesus!
      Rett- og ferdig- OG -gjort 😇👍

      I meg selv kan jeg ikke bli bra nok.
      Ikke du heller. Sorry Insigna…😉

      Det hjelper deg intet hvor mye du enn messer og bærer tunge byrder. Stakkars arme deg…. Får inderlig vondt av deg😥 Du må lese Guds Ord så du får mat.

      Jesus har bært alt for meg.
      Og Han bærer meg dag og natt. I gleder og trengsler. Trengsler er det sannelig meg nok av. I denne syke verden. Men GLEDEN i Herren er høyere💃👑 Og «ALT makter jeg i Ham som gjør meg sterk», og «Gleden i Herren er min styrke».

      Hva pinsemenighetene lærer følger jeg lite med i. Følger med i Bibelen jeg. Mange menigheter, kirker og kristne er på ville veier -overalt. Viktig å finne seg de rette Jesus-tilhengere å omgås med, i all forførelsen. De finnes😊👍Det er et par-tre her inne👍Sånn ca. ( er jo sannelig meg ikke lett å få øye på dem her inne i all denne merkelige, deprimerende, surmulende og dømmende atmosfæren…

      Noen steder rundtomkring er det sunne folk👍 Ennå…

      Dere skriver slettes ikke fordi dere mener noe seriøst. Bare tull. Skremsel og doom&gloom. Gud ER ikke sånn. Aldri skriver dere om oppmuntring og håp og glede – som Gud HAR BEDT DERE om i sitt Ord. «Det er jo ikke så nøye…» mener dere. (Vil advare dere mot det, for det er alvorlig) Og dere skravler videre, og bærer dere…Omatt og omatt….

      Guds Ord gir meg helt fred for fremtiden og hva som måtte komme. Vi er ikke lovt å rykkes bort om det plutselig blir krig i Norge. Men om jeg lever eller dør så hører jeg Herren til.
      «Frykt ikke!» står det 365 ganger -én gang for hver dag om du vil… Da har dere bare med å IKKE frykte. Og går ikke det, så er det FORDI nesa deres aldri er vendt mot bokstavene i Bibelen.

      Vi SKAL ikke frykte.

      Kjære deg Lennie!… selvfølgelig kommer det forfølgelse. Forfølgelse har det alltid vært😉 Men blir man ikke med i bortrykkelsen (som kan skje idag eller om 10år) så kommer det en tid som det ALDRI før har vært på jord. DA blir det virkelig trengsel da! De siste 3,5 år som ikke ligner NOE. Men da er jeg i himmelen. Takk Gud. Trengselen er ikke for bruden.

      8
      3
    • Om det er slik at vi skal opprykkes først etter 7 år med Antikrist. Da ville vi kjenne datoen for opprykkelsen 7 år tidligere.
      Men det er slik at ingen kjenner dagen. Men det er ikke slik at vi ikke opplever forfølgelse for troen nå, for den er massiv over hele verden.
      Også i Norge om du er en rettroende kristen.

      4
      1
    • Det hjelper ikke å fortelle dem det Pepen. Har skrevet tidligere til dem om det -at da ville de ha kunnet regnet ut dagen. De VIL ikke forstå. De ønsker å være her de 7 år. (Det blir visst konkurranser da…tenker de 🙈 om å pines mest mulig.Og de skal bevise at de står (?) Hva med å stå NÅ ??
      Stå for Jesus😊❤️👍 Stå på Hans Ord✝️ Trøst søsken💜 Tal vennlig……+ 1000 ting til….Dere vet hva? ( jeg begynner å lure)

      Ut på en kasse på torget. Konkurranse om hvem som får mest egg på seg. Vis meg hvor tøffe dere er🐥🐥🐥

      De skal visst starte å vitne i TRENGSELSTIDEN (?) De 3,5 + 3,5 årene. Og vise vennlighet, ha en god tone med kristne søsken, og trøste hverandre😊🙈 kanskje(?) ikke vet jeg. (De har ingen oppgave her da.

      Men stivnakkinger står det endel om i Guds Ord. Blir mer og mer av dem nå… men det stemmer jo med Guds Ord. Så…

      Helt ok for meg hvis de ikke vil. Jeg har mer enn nok nød for dem som ikke har hørt om Frelseren Jesus. Vil ikke slite ut hjertet mitt på stivnakkede kristne….

      De som også fremdeles er her den dagen antikrist setter seg i tempelet «som om han er Gud» -og som har studert Guds Ord, vil vite det svært godt -de også, hvor lenge det er til Hans føtter settes på Oljeberget.

      Direktesending kommer nok fra tempelet.

      Og de håper nok at de dør samme dag. (Er det så vanskelig å forstå?)«..en tid som det ALDRI før har vært og som ALDRI mer skal komme». INGEN ønsker være her da.

      Og man ønsker at man hadde blitt med 3,5 år tidligere, kanskje…(?)

      Hipp hipp. Takk Gud for Ditt Ord, landet vårt Norge, frihet og Korset i 🇳🇴
      God 17.mai kjære søsken og dere andre som leser her. DERE tenker jeg på HVER dag. Håper på alle, men kan jeg være noe for bare EN ENESTE av dere som leser, og møte deg i himmelen❤️, så er det verdt alle sure kommentarer her fra troende og ikke troende👍 For det trengs virkelig å stå opp i mot usannheter og vranglære. Jesus ble sint noen ganger. Det blir jeg også. Han ble sint på de RELIGIØSE! De andre elsket Han bare. Jesus viste virkelig at Han brydde seg om dem.

      4
      1
    • Du har 8 dislike på det du skriver.
      Folk foretrekker soveputeprofeter de flokker seg rundt i endetiden.
      Den største og farligste forførelse som er oppstått i de siste århundrer er læren om bortrykkelse før trengsel.
      Gud skal lutre sitt folk gjennom trengsel og lidelse og disse som flokker seg rundt falske profeter avskyr å høre det.
      Det er fordi de er kjødelige mennesker som har kjøpt løgnen.

      2
      3
    • Har DU vakna nå Kikki😊
      Trodde ikke du var tilstede her mer.

      Da får vi nok svar på tidligere spørsmål! SÅ flott!😊😊

      5
      3

Det er stengt for kommentarer.