PASTOR PHILLIP BARNETT: RUSSIA WILL NUKE MULTIPLE US CITIES, UKRAINE WAR UPDATE

Amerikanske atomvåpen skal utslette Kiev. Pastor Phillip Barnett tjenestegjorde som Guds tjener flere år i Ukraina. Lørdag var pastor Barnett gjest hos Paul og Adrienne hvor han igjen delte det Gud har vist ham om Ukraina og at Russland vil komme til å bruke atomvåpen mot flere amerikanske byer. Den kristne pastoren ser det som skjer med utplassering av atomvåpen i Hviterussland som et ledd i oppfyllelsen av det Gud har vist ham. Russland vil ta den østlige del av Ukraina og den pågående ukrainske motoffensiven vil ikke lykkes. Han fikk angivelig to syn eller drømmer fra Gud. I følge hans drøm vil amerikanske atomvåpen ødelegge Kiev. Pastoren skal ha hatt sine drømmer i 2007 og 1997.

Først av alt. Disse drømmene/visjonene er ikke omtalt i Bibelen og bærer derfor ikke samme autoritet og tyngde som bibelske profetier. Pastoren som skal ha hatt disse visjonene/drømmene bodde 26 år i Ukraina hvor han startet betydelig åndelig virke.

 

8 tanker om “PASTOR PHILLIP BARNETT: RUSSIA WILL NUKE MULTIPLE US CITIES, UKRAINE WAR UPDATE

  1. Veldig interessant. Og spesielt når det kommer fra en som har hjerte for Ukraina. Så det kan godt hende at drømmene er sanne. At Russland vil bruke atomvåpen mot russiske byer, er det flere som har profetert om.

    2
    3
    • Unnskyld – Russland vil bruke atomvåpen mot Amerikanske byer – er det flere som har profetert om – sett i syn.

      3
      4
  2. Ikke interessant.
    Setter ikke lit til noe av det.

    Halloo? Det er bare en drøm. Hvor mange 10000-vis drømmer ikke forskjellige slike ting…

    Falske profeter florerer.

    Finnes profeter idag? Folk bør tenke litt mer på det.

    GUD ER HAN som har kontroll. Vi har intet å frykte. ALT vil skje som GUDS ORD har sagt.
    Bibelen holder.

    5
    1
    • En «profet» blir falsk når det han sier ikke skjer.
      Det har ennå ikke skjedd med Phillip Barnett.
      Dersom Ukraina nå lykkes med sin pågående offensiv og klarer å presse Russerne tilbake eller ut av Ukraina, så blir Barnett med en gang en falsk profet, ikke før. Så vent litt Hannah! Jeg har studert denne profetien i lang tid og kjenner den ganske godt.

      3
      1
    • Til Hannah: helt enig det florerer med falske profetier spesiel ille er det med de som har villedet menigheter om opprykkelse føre trengselstiden, det er en falsk lære.

      3
      2
  3. Muligens en ny «vas» profeti fra USA på nivå med de som spådde Trump som president i 2020

    • Det vil være naturlig å tenke at sannsynligheten for at denne profetien feiler er veldig stor på grunn av alle detaljene i den og en første beskrivelse av den burde kanskje rett og slett være «vas». Men fordi den ikke til denne tid har feilet så trenger vi kanskje ikke avvise den helt selv om de beskrevne hendelsene fremover sånn sett er «hinsides» det vi klarer å godta. Det finnes tusenvis av disse forferdelige A-våpen i verden og selv et uhell eller feilinformasjon kan trigge det utenkelige. Det har vi alle hørt om. Forholdet mellom USA/Nato har vel knapt vært så dårlig og kritisk som det er nå.
      Profetien forutsa Russlands invasjon av Ukraina i 2007, noe de fleste den gang mente var bare tull. Men dette begynte allerede 2014 og i større skala i 2022. Videre er evakueringen av Kiev beskrevet. Det er nevnt at Russerne vil ta hele øst-Ukraina helt til elven Dnipro. Dette har enda ikke skjedd, bare delvis.

      Barnett er pinsepastor og promoterer sånn sett læren om bortrykkelsen. En falsk lære sier de fleste og er nok en helt korrekt beskrivelse.
      Men er ikke så sikker på at denne profetien trenger å stemples som falsk fordi Barnett er oppvokst med denne læren. Profetien og Barnett blir falsk den dagen profetien feiler. Der har jeg ikke så mye toleranse.

      Ja, falske profeter florerer. Det er helt rett Hannah, og man bør helst ikke se/høre så mye på sånt. Man bør være veldig kritisk.

      Apostlenes gjerninger 2:17-21
      Det skal skje i de siste dager, sier Gud, da vil jeg utgyte av min Ånd over alt kjød. Deres sønner og deres døtre skal tale profetiske ord. Deres unge menn skal se syner, og de gamle blant dere skal ha drømmer.

    • En liten feil der, det skulle vel stå : …..»Forholdet mellom USA/Nato og Russland har vel knapt vært så dårlig og kritisk som det er nå»

Det er stengt for kommentarer.