Overdødeligheten i Norge kom med vaksinene

Som SSB bekrefter med sine egne tall, var overdødeligheten i 2022 på 10,53%. SSB har nylig offentliggjort nye tall for dødelighet og forventet levealder i Norge for 2022, hvor de erkjenner en overdødelighet på rundt 5% som i sin helhet tilskrives C19-komplikasjoner, og dette er helt i tråd med land vi kan sammenlikne oss med. Vaksinene blir ikke nevnt med et ord, men det trengs ikke for deres egne tall forteller nøyaktig hva jeg tidligere har rapportert, at overdødeligheten ikke startet med C19, men noen måneder etter at vaksinene ble tatt i bruk, og har steget jo flere doser som er satt. Som SSB bekrefter med sine egne tall, så var overdødeligheten i 2022 på 10,53% (8,4 dividert på 7,6), ikke på 5%.

Les hele artikkelen fra Steigan.no

Overdødeligheten i Norge kom med vaksinene

2 tanker om “Overdødeligheten i Norge kom med vaksinene

  1. Ikke overraskende, men forferdelig skremmende.
    Hva som kommer fremover med disse statistikkene, vil tiden vise. Det er også ekstremt mye «virus» som også florerer nå, og mange både store og små er syke på en årstid der det vanligvis er normale tilstander, men det normale er i ferd med å viskes ut.

  2. Heldigvis er det som hevdes bare tøv! Det vet de fleste med vett og forstand. Er man derimot paranoid og opphengt i konspirasjonsteorier, ja, da er innlegget gull.

    1
    1

Det er stengt for kommentarer.