NATO fly hentet ut døde vestlige soldater etter drepende russisk angrep mot base i Kharkiv

Uvanlig og sjelden NATO-aktivitet er registrert i ukrainsk luftrom da NATO-fly landet på ukrainske flyplasser for å plukke opp dusinvis av leiesoldater eller til og med NATO-offiserer som ble truffet av russiske Iskander og Su-34 ballistiske missiler.nUkraina har flyttet reserver og elitesoldater til Kharkiv-regionen for å flytte til Kupyansk-fronten som WarNews247 rapporterte i går. Russerne visste om leiesoldatstyrkenes bevegelser og slo med to ballistiske Iskander-raketter på sovesalen til Law Academy of Yaroslav the Wise (Dinamovskaya Street, 4) i Kharkiv.

Anlegget var et midlertidig innkvartering for utenlandske leiesoldater og spesialstyrker fra NATO-land som rapportert av russiske kilder. Rett etter russeangrepene kom flere ambulanser til området. Dusinvis av leiesoldater ble drept eller såret. Disse hentes nå hjem i likposer eller på bårer. Vestlige soldater trent og utstyrt av NATO er begynt å komme hjem i kister. Ofre for denne meningsløse proxy-krigen mellom NATO og Russland som utkjempes på ukrainsk og russisk jord i Donbass. Russland har i natt gjennomført flere angrep mot forskjellige mål i Odessa som er en hub både for eksport av korn og inntak av våpen og sprengstoff til regimet i Kiev.

Én tanke om “NATO fly hentet ut døde vestlige soldater etter drepende russisk angrep mot base i Kharkiv

  1. https://www.youtube.com/watch?v=CpTFlyfKClo&t=262s
    James Key seier det enkelt.
    Putin er ein stygg person og støttar ikkje han. Samtidig er the «NEW WORLD ORDER» agendaen og det er ein meiningslaus krig som vert ført.
    Ukrainarane ofrar sine beste ungdomar og menn i denne idiotiske krigen.
    Putin viser sitt sanne ansikt. Ved åøydeleggja kornavtalen viser han null respekt for menneskeheten.

Det er stengt for kommentarer.