Zelensky-regimet vurderer å gi reiserestriksjoner til aldergruppen 16-18 år -signal på at unge tenåringer snart blir hentet til slagmarken

Illustrasjonsfoto fra WarNews 24/7s oppslag om saken

Den knusende fiaskoen Ukraina har opplevd ved sin «motoffensiv» har fått stadig flere til å innse at NATO er i ferd med å tape kampen om Ukraina. Ukraina har nå mistet så mange soldater at de vurderer å mobilisere unge tenåringsgutter til krigen mot Russland. Informasjon som spres på ulike plattformer forteller at Zelesnky-regimet nå vurderer å innføre reiserestriksjoner på tenåringer i alderen 16 til 18 år. Dette indikerer at nettopp denne aldersgruppen vil bli den neste som blir mobilsert til tjeneste i den pågående krigen med Russland. 

Det går nå svært dårlig for Zelensky-regimet i krigen mot Russland. Ukraina har måttet tåle enorme tap og har nå besluttet å evakuere byer nær  Kharkov. Samtidig meldes det både av WarNews og på ulike Telegram-kanaler at Zelensky-regimet er så presset at de vurderer å starte rekruttering av 16-17 år gamle barn til kjøttkverna som krigen er blitt. Det er ukrainsk tragedie som utspiller seg -og dersom informasjonen om barnesoldater er riktig, begynner Zelensky å minne stygt om en hvis mann med bart i en bunker i Berlin. «To dekreter fra Verkhovna Rada, Ukrainas parlament, som forbyr utreise av tenåringer i alderen 16–17 år fra landet, skaper sjokk. De voksne er ferdige i Ukraina og det er på tide å mobilisere barna også. Med et andre dekret strammet V. Zelensky inn vernepliktspolitikken. Nå kalles alle inn i hæren, uansett om de er funksjonshemmet eller har redusert helse,» melder WarNews 24/7. Det er også nå klart at Netanyahu regjeringen har besluttet å avslutte muligheten Ukraina har hatt til å sende krigsskadde soldater til israelske sykehus for gratis behandling. Nå er det på tide at noen i Vesten sier nok er nok. Det er på tide at Ukraina nå innser at det er over. Sier seg villig til å avstå Krim og de russisk-språklige områdene og godtar en status som nøytral.

Video: Slik «Rekrutteres ungdommer til kjøttkverna.»

Et helt folk skal ofres for NATO krigen mot Russland

19 tanker om “Zelensky-regimet vurderer å gi reiserestriksjoner til aldergruppen 16-18 år -signal på at unge tenåringer snart blir hentet til slagmarken

  1. Ikke første gang krigførende statsledere leter opp kanonføde i tenåring-segmentet. Adolf satset friskt på barne- og ungdomssoldater. Også han rett før slutten for regimet. Den som ikke kjenner historiens begredeligheter er dømt til å gjenta den.

    4
    10
    • En stor tragedie. Det må da være bedre å finne et kompromiss, avstå noen landområder å satse på nøytralitet fremfor å være medlem av en forsvarsallianse.
      Fred må da være bedre enn dette.

      4
      9
    • Ja, «om noen ber deg gå en mil, så gå to», sier Skriften. Hva trodde Zelensky? At det var mulig for Putin å sitte og se på at nærmere 15000 russere ble lemlestet og drept av nazi-bataljonen Azov?

      Det fallerte Anglo-Amerika fyrer opp Ukrainerne fordi de må bli kvitt det nasjonalistiske Russland for å gjennomføre en ny verdensorden. med dem selv i førersetet. Vesten er totalt korrumpert, noe Bibelen også er klar på rett før det verdensomspennende Dyret etableres og går til kamp mot sanne kristne worldwide.

      Men da vil Jehovahs rike med Kristus i spissen feie bort både Dyret og den gamle verden. Og da gjelder det å ha og vise tro, og ikke være redde. Det er jo dette kristne har ventet på i et par tusen år. Derfor er det jo egentlig lyse utsikter de mørke nyhetene bringer oss.

      1
      11
    • Bildet som er brukt som illustrasjon her har ingenting med den pågående krigen å gjøre. Her har nok Kjell blitt forledet av propagandafabrikkene igjen.

      Bildet i artikkelen er fra 2017 og har ingenting med Zelensky eller den pågående krigen å gjøre, men det er riktig at det viser ukrainske barn som får «kamptrening» på sommerleir drevet av ukrainske nasjonalister (sannsynligvis Azov-batajonen). Det er selvfølgelig skremmende og avskylig, men bildet og teksten i artikkelen hører ikke sammen.
      Bildet forekommer f.eks i en artikkel i L’actualite i 2017: https://lactualite.com/monde/enfants-de-la-patrie/

      Her er f.eks en artikkel fra 2015 som omtaler det samme: https://www.dailymail.co.uk/news/article-3195711/Now-CHILDREN-taking-arms-Shocking-pictures-inside-Ukraine-s-neo-Nazi-military-camp-recruits-young-six-learn-fire-weapons-s-ceasefire.html

      Og en fra 2016:
      https://www.lemonde.fr/m-actu/article/2016/08/19/au-camp-d-entrainement-des-petits-soldats-d-ukraine_4984763_4497186.html

      Og bare for å ha påpekt det: jeg mener selvfølgelig at det er feil å bruke barn i krig og jeg mener ikke at Ukraina var et velfungerende demokratisk land før Russland invaderte, men jeg mener ikke at det er greit å invadere et fritt land likevel.

      (og til dere som nå sitter klar til å skrive at Nato-land og USA har gjort det samme i Irak, Libya etc etc. Det stemmer og jeg mener ikke at det er greit heller)

      8
      3
    • Igjen argumentere om noe som ikke står i artikkelen .Jeg skriver at Zelensky regimet «vurderer» å pålegge reiserestriksjoner på unge tenåringer for å hindre dem i å dra. Jeg tar også forbehold om informasjonen jeg har fått er riktig. «-og dersom informasjonen om barnesoldater er riktig, begynner Zelensky å minne stygt om en hvis mann med bart i en bunker i Berlin.»
      Det burde være underforstått at bildet ikke er fra fronten siden det ennå vurderes og ikke er iverksatt. Bildet som WarNews 24/7 brukte på sin førsteside kan selvfølgelig ikke være hentet fra krigen -siden Zelensky ennå ikke har innført dette. At det er fra en Azov barneleir hvor barn for militær opplæring gjør at tankene går tilbake til «Hitlerjugend og ungdomshirden»

      4
      6
    • ..og derfor kommenterte jeg ikke noe om de påståtte reiserestriksjonene eller mulige barnesoldater eller lignende.
      Jeg kommenterte utelukkende bildet som var brukt. Hensikten med å bruke et bilde av barn i militæruniform er tydelig. Det skal gi inntrykk av – uten å si direkte – at de allerede trener barn til krig.

      7
      3
    • Gransker:
      Sannhetsgehalten på søkelys er det laveste punktet på enhver skala. Når han skriver om den store fiaskoen til Ukraina og at NATO er i ferd med å tape kampen om Ukraina må en bare le vel og lenge.
      En av grunnene til at de allierte sender våpen er jo nettopp at de har suksess. Putins mål er Kiev, det har han ikke klart.
      Morsomt å lese russerpropaganda med kristen vinkling.
      Russland taper denne krigen som nazi tyskland tapte 2. verdenskrig.

      1
      1
    • De fleste gir deg tommelen ned Søkelys.
      Det er mange blodtørstige halvnazister her inne.
      De er vil ha krig for enhver pris.
      Vel, de vil få det som de ønsker.
      Freds vei kjenner de ikke.
      Derfor er de forblindet.
      De mener faktisk at krig og død er bedre enn fred.
      Nå vet vi jo ikke om disse som sier i mot deg eller gir deg tommelen ned er kristne mennesker. Men er de kristne så er de en skam for fredsfyrsten og Jehova Gud.
      Salig er de som skaper fred…..

    • Jeg forstår ikke helt denne krigsviljen blant mange. Men jeg antar at det for dem er greit at ukrainske og russiske soldater kjemper og dør så lenge det ikke er dem selv eller deres barn/barnebarn som sendes til slagmarken for å komme hjem i likposer.

    • Satanisten Arnt A Nazi er vel ikke den minst blodtørstige NAZIEN her inne.
      12/10/2022, kl. 10:28 sa Arnt A:
      «For å stanse denne krigen må den djevelske Zelenskyj drepes.
      Både Stoltenberg, Lizz Trus, Joe Biden må drepes og deretter blir det slutt på krigen.»
      Snakk om å skyte seg selv i foten.

    • Jeg forstår heller ikke krigsviljen til mange her. Men jeg kan forstå at folk forsvarer seg når de blir invadert.
      De som forsvarer Russland her inne hopper elegant over det faktum at Putin startet tragedien, og hyler opp når Ukrainerne forsvarer seg eller går til motangrep.

      Det er selvfølgelig riktig at dersom Ukrainerne hadde lagt seg flate da de ble invadert så hadde det ikke vært døde på noen side. Det gjelder i alle kriger. Også i 1940. Men det er en naturlig reaksjon å forsvare seg når man blir angrepet.

      Jeg startet min kommentar med å kommentere (propaganda)bildet som var brukt, og har tidligere sagt at jeg mener det er uforståelig for meg, men greit å støtte russland så lenge man er sannferdig og redelig.
      Å skrive eller videreformidle propaganda, halvsannheter og løgn er ikke forenlig med å kalle seg en kristen. Uansett om man støtter Russland eller Ukraina.

      Nå skriver Arnt:
      «Det er mange blodtørstige halvnazister her inne. De er vil ha krig for enhver pris. Vel, de vil få det som de ønsker. Freds vei kjenner de ikke. Derfor er de forblindet. De mener faktisk at krig og død er bedre enn fred.»
      …dessverre ser det ut til å gjelde begge sider her inne

    • Jeg kan forstå at folkene i Donbass tok til våpen da Vesten gjennomførte sitt kupp i Kiev og avsatte den demokratisk valgte presidenten og satte inn marinetten Poroshenko i stedet. Jeg kan forstå at befolkningen i Donbass som under folkeavstemning valgte selvstendighet ba Russland om hjelp da regimet i Kiev satte inn nazi-bataljoner fra Azov for å tvinge befolkningen til underkuelse med makt. Jeg kan forstå at Putin gikk inn i krigen. Dessverre ventet han for lenge. Han skulle ha gått tungt inn i 2014 og fått militær kontroll over Donbass slik folkeviljen ble fulgt. Nå skjedde ikke dette. I stedet ble det år med krig og 14 000 døde før Putin fikk fingeren ut og iverksatte en svært begrenset militær intervensjon i landet. Ukraina var allerede etter litt over en måned med krigshandlinger i prinsippet rede for å undertegne en våpenhvile og fredsavtale fremforhandlet av Israel og daværende statsminister Bennett. Men Boris Johnson dro da til Kiev med NATOs «njet» til denne avtalen. I Vesten har flertallet blitt forherdet for krig. Alle land har kastet seg på krigsbålet. Selv Norge som tidligere markerte seg som «fredsprislandet» kaster bensin på bålet og vi kan forstå at Norge nå er part, er blitt en «uvennlig stat» med en presse og befolkning som er villige til å krige mot Russland til siste ukrainske blodsdråpe. Jeg antar det er greit for dem så lenge ikke dem selv eller deres barn eller nærmeste kommer hjem i likposer. Jeg er for en slutt på krigen. Tiden er kommet til å legge våpnene bort og la folkedemokratiet i Donbass og Krim avgjøre hvem de vil ha til å regjere dem. Så får resten av Ukraina avgjøre hvem de vil ha og leve i en nøytral stat utenfor NATO i fred og ro.

    • Til Søkelys
      Igjen så vil jeg forsvare din rett til å støtte russerne og at de invaderte Ukraina.
      Men dersom du bruker eller videreformidler propaganda, halvsannheter og løgn kan du ikke samtidig profilere Søkelys som et kristent nettsted.

    • Jeg kommer selvfølgelig til å promotere Søkelys som et kristent nettsted. Men det er selvfølgelig ikke din utgave av kristendommen. Jeg definerer ikke informasjons fra nyhetssiden WarNews 24/7 for propaganda eller løgn heller da. Du er selvfølgelig fri til å stemple noe som propaganda og løgn. Jeg anser det som nyhetsstoff.

    • «Men det er selvfølgelig ikke din utgave av kristendommen»
      Det gjør meg trist at du mener det er flere typer kristendom. I min kristendom er usannheter og ufint snakk feil. Dersom det er ok i din kristendom lurer jeg på hvor du har det fra.

      Jeg avslutter med Ef 4. Hele kapittelet, men spesielt fra vers 17 eller 25.

      «25 Legg derfor av løgnen og snakk sant til hverandre! For vi er hverandres lemmer»

      «29 La ikke et eneste råttent ord komme over leppene. Si bare det som er godt, og som bygger opp der det trengs, så det kan bli til velsignelse for dem som hører på»

      Jeg avslutter diskusjonen fra min side her

    • Du får få det siste ord da. Det er jo ikke så vanskelig å se at vi ser dypt forskjellig på den kristne tro og virkeligheten.

  2. Jo, nitrist at kleptokraten Putin hensynsløst ofrer tusen på tusen av egne ungdommer, svir av landets finanser på død og fordervelse, dreper og voldtar et uskyldig folk, pulveriserer byer og infrastruktur for millioner, brenner mat, forpester økosystemer, ødelegger verdensøkonomien og forgifter fremtidige generasjoner kun for sitt eget ettermæle og «nasjonens sikkerhet». Putins overtro overgår nesten de religiøses. Han lever fortsatt som om andre verdenskrig, den kalde krigen og sovjetdiktaturet pågår, Dette er like ille som USAs meningsløse folkemord i krigen mot terror og mot demokratier.

    Forstår godt at offeret forsvarer seg med alle midler mot en morder. Men også at det må ta slutt en gang. Bedre rød enn død het det i sin tid.

    Men å legge skylden på, mistenke og hetse offeret og støtte, hylle og forsvare terroristen og overgriperen slik Søkelys gjør, må også ta slutt.

    Selvsagt skulle krigen aldri vært startet, selvsagt skulle de hundretusen drepte og skadde isteden levd produktive og glade liv. Men det er dessverre ikke lett å vende det annet kinnet til når sadistisk terror slår inn gjennom stuetaket, setter fyr på barnerommet, dreper far og voldtar mor på kjøkkenet. Selvforsvar er psykologisk forståelig. Noen må prøve å stoppe monsteret.

    Men går det ikke, så går det ikke.

    Putin har nå fått blod på tann, han har hisset opp befolkningen til blind totalkrig, forsterket alliansene med verdens verste diktaturer og inspirert stormannsgale voldspolitikere i andre land. Trump og Putin er dessverre elendige forbilder som har gått til krig mot sannhet, rettferdighet, kunnskap, fornuft, fred og frihet.

    Stakkars russere. Og stakkars alle andre.

    8
    1
  3. Hadde USA holdt seg til gullstandarden så hadde ingenting av dette skjedd !

    Hadde USA holdt seg til de 10 bud , da hadde de beholdt gullstandarden og da hadde ikke dette vi ser nå skjedd.

    Historien gjentar seg , bare i utvidet form , de vi ser nå er det samme som fikk igang den franske revolusjon, nemlig fattige folk som er leie av pasientene.

    Hvem er pasientene, jo det er vesten , med USA i spissen, det står om det i Johannes åpenbaring.

    2
    1

Det er stengt for kommentarer.