Ukraina med ny advarsel til Israel

Den ukrainske utsendingen til Israel har doblet Kievs trusler mot Israel, og advarer om at Ukraina kan ende opp med å suspendere visumfrie reiseavtaler med landet. Søndag utdypet ambassadør Evgeny Kornichuk vage trusler fra den ukrainske presidenten Vladimir Zelensky, som hadde sitert en rapport om den påståtte mishandlingen av ukrainske statsborgere i utlandet. Mens presidenten ikke eksplisitt navnga Israel i sin adresse, gjorde ambassadøren det klart at kommentarene faktisk var rettet mot landet.

Ukraina er på ingen måte fornøyd med den jødiske staten og Abrahams etterkommere. Ukraina har flere ganger kritisert og gått ut mot Israel fordi landet ikke ønsker å bidra med annet enn humanitær hjelp i den pågående krigen med Russland. Statsminister Benyamin Netanyahu har valgt å fortsette den forrige regjeringens kloke politikk med å avstå fra å yte direkte våpenstøtte til regimet i Kiev. Dette har skapt dyp irritasjon hos regimet i Kiev som stadig roper etter mer våpen og krig, Zelensky`s regime provoserte også mange jøder da de stemte mot en resolusjon i FN som fordømte forherligelse av nazismen. Også endel kristne Israel-venner ble skeptiske til Zelensky-regimet da de stemte i mot en resolusjon som tok avstand fra nazismen.

2 tanker om “Ukraina med ny advarsel til Israel

  1. Mange kristne i Norge vil ikke innse at Zelensky er en puppet for USA! Norgeidag, Verdinytt & Dagen burde slutte å lovprise denne karen! Det er ikke Ukraniere jeg går imot! Så hvis USA/CIA eller Ukraniere fjerner han….Da vil Norgeidag,Verdinytt & Dagen sitte med skjegget i post kassen! Zelensky overlever at penger fra Deep State og USA!

    • Mener nøyaktig det samme om zelensky nå som i fra første dag long time ago nå. Stakkars arme folk som fikk ham. De dauer som fluer på begge siden i krigen og vil fortsette med det.
      Dessverre.

      Tusener av barn mister sin pappa eller får ham hjem med med et avkuttet ben og MYE verre enn det, ødelagt for livet.
      Det er SÅ mye lidelse som aldri skrives om😢 Jeg tenker på stakkars menneskene hver eneste dag. For at jeg skal klare å sette meg lite grann inn i det, så er det bare å se på venner/familie/kjente sin enorme sorg og smerte der deres kjære ble rammet i alvorlig bilulykke med skader for livet eller død. (Selv om her gjaldt det ikke krig) Det er ENORMT tøffe ting. Hjerteskjærende for hele familier. (Jeg vet dessverre for mye om dette) Lignende skjer HVER eneste dag i denne krigen.

      Putin er Putin, og kan ikke gjøres så mye med. Og det BØR snart kunne nå inn i knollen på denne grønne mannen i sjefstolen i Ukraina.

      Han har sutret og kjeftet og klaget etter våpen og uttalt seg om Israel, det er NOK for lenge siden nå…

      Hva skal han GJØRE da? Blir jeg spurdt. Det er ikke JEG satt til å vite! Det bør HAN vite nå. Han er plassert høyt og bør vite hva snart. Jeg har andre oppgaver på jord. Jeg er faktisk sliten av å be for hans og Putins soldater med familier.

      Idiotkrig. Men det er jo alle kriger.

Det er stengt for kommentarer.