Mange spørsmål etter Maui massakren på Hawaii -var det en bevisst handling fra myndighetene?

Joe Biden så ut som om han falt i søvn under møtet med pårørende etter Maui brannen på Hawaii.

Mange mystiske hendelser har skjedd i forbindelse med den tragiske brannen på Maui, Hawaii. Manglende vilje til å varsle folk. Påstander om at noen brukte brannen for å ta over landområder som var eid av lokalbefolkningen. Under den katastofale brannen ble vannforsyningen til området stengt. Varslingsanlegg ble slått av. Joe Biden og hans regime var sene med å reagere og mens Biden delte ut penger i bøtter og spann til det korrupte regimet i Ukraina -ble de rammede på Hawaii tilbudt småpenger. Nemlig 700 dollar  pr husstand i krisehjelp. Etter massiv kritikk fra selv pro-Biden media som CNN valgte Biden å besøke Hawaii -nesten to uker etter brannen.

Og  Biden kom, og fornærmet ofrene. Han glemte navnet på området som ble ødelagt og så ut som om han falt i søvn under et møte med pårørende. Han fornærmet også de mange pårørende gjennom å sammenligne den dødelige brannen med en hendelse i sitt eget hjem for 19 år siden, da han hadde et mindre branntilløp i sitt eget hjem. Det at Biden sammenlignet den dødelige katastrofen til en mindre brann i hans eget hjem i 2004 oppleves av de pårørende som en direkte hån.

2 tanker om “Mange spørsmål etter Maui massakren på Hawaii -var det en bevisst handling fra myndighetene?

  1. Denne video er ekceptionelt, optaget under branden i Lahaina. Som et mareridt! I en anden video fortælles det, at politiet afspærrede biler i at kunne komme væk, og skolen var blevet aflyst, så børn var alene hjemme. https://youtu.be/E-KYfmH6_kw

Det er stengt for kommentarer.