Tidligere russiske president: «Biden, Macron, Støre, Scholz, Meloni, Sunak og andre vestlige ledere er «direkte og åpenbare samarbeidspartnere av nazistene.»

Den tidligere russiske presidenten og nåværende nestleder for Russlands sikkerhetsråd Dmitrij Medvedev bruker igjen harde ord om den politiske ledelsen i de vestlige land. På sin Telegram-konto tyr han til virkelig hardt skutts for å betegne den vestlige ledelse åpenbare samarbeid å støtte til nazistene. Medvedev kritiserte myndighetene i Ukraina, som han kalte Bandera, for deres oppfordringer om å «holde alle russere til ansvar». Samtidig bemerket nestlederen for sikkerhetsrådet at her betyr «russere» hele Russlands befolkning, uavhengig av nasjonalitet. Ifølge Medvedev støttes «Bandera Ukraine» av nesten alle lederne i landene i det kollektive Vesten. Han kalte Biden, Macron, Scholz, Meloni, Sunak og andre vestlige ledere «direkte og åpenbare samarbeidspartnere av nazistene.»

Biden, Trudeau, Sunak, Scholz, Macron, Meloni, så vel som lederne av det mest beryktede Polen, de skandinaviske landene, militaristiske Japan, Australia og New Zealand og andre pestlopper som de baltiske statene er direkte og åpenbare medskyldige av nazistene, skrev Medvedev.. Den russiske politikeren understreket avslutningsvis at, basert på det foregående, bør disse lederne behandles som «ledere av landene i den nazistiske koalisjonen», og ikke ha illusjoner om fremtidig forsoning med dem og vennlig sameksistens. Disse vestlige ledere og deres land -fortsetter, ofte i strid med folkeviljen i deres egne land og bruke millioner på millioner av dollar på å finansiere nazistenes krig mot Russland. Folk flest i disse land ønsker ikke en «hot war» med Russland, de ønsker ikke eskalerende inflasjon og renter, høye priser på drivstoff og strøm og heller ikke at krigen kommer til dem. Likevel, som sau eller slaktekveg løper de til valgurnene å avleverer sin stemme nettopp til partier og ledere som fører til dyrtid og krig. Folk ser ikke ut til å forstå sitt eget beste -i hvert fall ikke når de tar sine politiske valg.

2 tanker om “Tidligere russiske president: «Biden, Macron, Støre, Scholz, Meloni, Sunak og andre vestlige ledere er «direkte og åpenbare samarbeidspartnere av nazistene.»

  1. Alt vanstyre og all korrupsjon bør selvsagt bekjempes.

    Men når Medvedev fullstendig ukritisk og unyansert gjentar propagandaen om russisk uskyld og fortreffelighet i Putins beviselige folkemord og terrorkrig, skyldes det nok et enkelt faktum:

    Det er vanskelig å motsi lederen når enhver kritiker forgiftes med radioaktivitet, faller ut av vinduer eller deiser i bakken fra 28 000 fots høyde.

    I en totalitært tradisjon, enten det er antidemokratier under en eneveldig tsar, en kommunistisk diktator eller kleptokratisk oligark som Putin, fører kritiske motargumenter til en garantert dødsdom.

    Når det ikke er rom for nyanser, fordomsfri tenkning, frie undersøkelser og alternative syn, dør også alle løsninger, nye tanker og kloke kompromisser.

    Den blinde troen på lederens fullkommenhet minner skremmende mye om de abrahamittiske religionenes ekstremistiske svart-hvitt tenkning, deres uvirkelig forenklede verdensbilde og unyanserte overtro på en supergud som er perfekt uansett hva som gjøres eller ikke gjøres.

    😘

  2. PS. Stakkars, stakkars det russiske folk.

    En hensynsløs og maktfullkommen kleptokrat ved en bordende i Kreml har feilvurdert situasjonen, tatt en katastrofal beslutning om utvidet terrorkrig mot et nabofolk og malt seg selv inn i et hjørne. En selvforelsket diktator kan ikke innrømme feil, kan ikke velge ny kurs eller godta halvgode mellomløsninger.

    Uansett utfall, vil alle parter tape på diktatorens feilvurdering og sadistiske menneskeofringer. Også han selv.

    Russerne har uforskyldt blitt narret inn i ekstreme problemer som vil ødelegge for i hvert fall de neste to generasjonene i Russland og Ukraina. Alle innser det. Også diktatoren selv. Men ny politikk, med innrømmelser, skadebegrensing og opprydding er fysisk umulig for denne lederen. Dessverre for absolutt alle.

    😢

Det er stengt for kommentarer.