Slik lyder en falsk profet: Jennifer LeClaire om president Zelensky i Ukraina

Den karismatiske profeten hevder at dette er profetiske ord om president Zelensky. I følge LeClaire er Zelensky utvalgt av Gud og salvet for en tid som denne. Den karismatiske profetinnen ser ut til å gå inn i en slags transe hvor hun sitter på en krakk, fremsetter noen «profetiske ord» mens hodet nikker opp og ned. «Stå sammen med ham slik han står med meg,» heter det i LeClaires ord. I følge henne er Zelensky -som er for LGBTQ agendaen og har ført Ukraina inn i en blodig krig -en inspirasjon for nasjonene. Profetien fra den kvinnelige falske profeten har 4200 visninger på ett år.

En falsk profetinne ser ut til å ta helt av når det gjelder Zelensky. Zelensky som selv representerer liberale verdier har så langt vært villig til å sende det ukrainske folk inn i en blodig krig hvor kanskje så mange som 500 000 mennesker er drept. Jennifer LeClaire fremførte sine «profetiske» ord for ett år siden. En av dem som har sett denne videoen skriver: «False prophecy. The Kyiv regime is an ultra-nationalist anti-Christian government. Zelenskyy is a puppet of the collective west put in place to agitate Russia. God is not behind this.» Signaturen LightnerCrew kommenterer de profetiske ord slik:
«Lady. You have no idea this man had been placed in office by the globalists who want to usher in the NWO. This man was the first president to usher in the Great Reset on his people. He has sided with the NWO from the very beginning. You have no idea what you’re talking about. This is an absolute FLESH «word» NOT coming from the Lord. Let those who have discernment DISCERN rightly in the blood of Jesus.»
@anabeltoirac9162 slår fast: «Zelensky is evil. Every prophet has said so. He gave orders to his military to kill Crimeans in 2014 and now to kill the separatists because they want to join Russia. This woman is not a prophet.» @davidstelter6154 skriver dette:
100%! This is an evil man. Jennifer LeClaire is an evil woman though as well and is in no way a prophet.»

16 tanker om “Slik lyder en falsk profet: Jennifer LeClaire om president Zelensky i Ukraina

  1. Forfatteren Arne Garborg:

    «Det må være Fandens meisterstykke dette – då han fekk kyrkja ombygd til sitt bruk. Og det så godt at ho enno trur hu er Kristi kyrkje».

    8
    2
    • Du fryder deg JV -og tror at kristne ser på dette røret😊

      Jeg kjenner ihverfall ingen. Ler meg skakk… ( men noen få er kanskje totalt forført og ser på dritten)

      Så kun noen sekunder.
      «And the lords says…»

      Nei, Herren har IKKE sagt hverken en konsonant eller vokal til henne.

      Stakkars ufrie menneske…

      I BIBELEN kan hun finne alt Gud har sagt henne. Og den sedvanlige suggerende musikken er på plass under den falske profeteringen…. Hvorfor vise dette røret??

      DESTO FASTERE HAR vi det profetiske Ord.

      Søppel-video😭

      1
      2
    • Jennifer LeClaire sin.
      Ser det nå at det er grunn til å lure.
      Beklager det.
      Tenkte ikke på det. Antagelig pga lite interesse for JV’s linker.

      Jeg gikk også utifra at han kommenterte samme video.

  2. Til hannah: det er bare det at flertallet av såkalte kristne i Norge tror hva som helst bare de kaller det profetier og i tillegg er pk , så usikre og kunnskaps løse er de fleste kristne i dag, samtlige av menighetene i Skandinavia er gjennomsyret av falsk lære og politisk korrekthet, jeg skal ikke påstå at jeg kan så mye men jeg er heldigvis så fornuftig at jeg er istand til å skille mellom hva som er opplagt løgn og hva som kan være troverdig.

    2
    2
    • Ja forferdelig🙈😢
      De er overalt. Her inne også.

      De som er opplært i vranglæren, og sier

      «du ber ikke nok, tror ikke nok, derfor er ikke kneet ditt -eller ditt eller datt, helbredet».

      Alltid opptatt av «kunnskapsord» og «profetier». Og opptatt av PERSONER. Jeg sier LES BIBELEN. Den holder.

      Du vet NOK Insigna.
      Ja til Jesus og Korset holder.

      Hadde ikke i min villeste fantasi trodd det skulle bli så sprøtt. Må snart kristne våkne.

      Jeg må si at det er vilt hvordan OPPLEVELSER søkes🙈😢 FØLE ditt, FØLE datt -på møte med den eller den predikanten. Det er for noen kristne kanskje snart på tide å danse litt på bordet for én gangs skyld (?) sammen med normale mennesker, gå på en kino eller kjøre seg noen runder på Go-cart-banen, å FØLE noe der heller….(?) Kanskje være der for en ukristen venn -en pizza sammen ute…

    • Jesu halvbror Jakob:

      «Hva hjelper det, søsken, om noen sier at han har tro, når han ikke har gjerninger? Kan vel troen frelse ham? Tro uten gjerninger er en død tro.»

      1
      1
    • Mange har hatt vanskeligheter med å harmonisere Jakobs uttalelser om tro og gjerninger med Paulus`s hovedtese om rettferdiggjørelse ved tro uten lovgjerninger. Men tro og gjerninger er ikke fiender. Sann tro og rettferdige gjerninger går hånd i hånd.

      Når Paulus taler om «rettferdiggjørelse», (Rom. 3:28; 4:1ff), betyr det at synderen blir erklært rettferdig for Gud på grunn av troen på Jesus som sin frelser. Jakob legger i ordet «rettferdig» at Gud anerkjenner en allerede troende som rettferdig som ferdes rett for ham.

      Akkurat som et frukttre vil bære fram frukt, vil troen bære fram gode gjerninger (Luk. 6:43-45). Men når Paulus skrev Romerbrevet, hadde han i tankene slike som satte sin lit til sine egne gode gjerninger, og ikke til Gud for å nå fram til frelsen.

    • Det er selvsagt ikke slik at vi som syndere kan ha gjerniger som rettferdiggjør evig liv. Evig liv er uansett en gave fra Jehovah. Men som du er inne på må vi gjennom vår tro også avstedkomme gjerninger og handlinger som viser at vår tro er reell.

      Syndige vil vi fortsette å være til vi med himmelsk håp kommer hjem til himmelen. Flertallet av menneskeheten skal bebo jorden, og vil ikke bli erklært fullkomne og syndfrie (ala Adam og Eva) før etter de tusen år under Guds rikes himmelske styre.

    • Sant det du sier, Laban. Tro og gjerninger går hånd i hånd. Et frelst menneske vil bære frelsens frukter. Gjerninger er frukten av frelse, ikke veien til frelse.

      Interessant er det også å se eksemplene av gjerninger i samme avsnitt i Jakobs brev hvor Jakob nevner Abraham som ofret Isak, og ikke minst horkvinnen Rahab som tok imot utsendingene.

      En kan vel ikke kalle det «gode» gjerninger å ville drepe sin egen sønn, eller det å lyve til sine landsmenn slik Rahab gjorde.
      Men det var allikevel en tro som ble synlig i form av gjerninger, tillit til Gud.

      Veldig interessante vers dette i Jakobs brev. Det viser bare at en kan kalle seg kristen, frelst, kunne Bibelen utenat, osv osv, men en som faktisk er frelst vil bære frelsens frukter. Han eller hun trenger ikke å «presse på» for at fruktene kommer frem.

      Hvilke frukter gjenkjenner en som er frelst? Det er frukter fra DHÅ: Men Åndens frukt er kjærlighet, glede, fred, tålmodighet, vennlighet, godhet, trofasthet, saktmodighet, selvtukt.

    • Det er interessant Nick, at Jakob trekker fram historien om Abraham som var villig til å ofre Isak. Det var jo en trosgjerning i høyeste grad. Men det som gjør at Abraham blir kalt alle troendes far, (Rom. 4:16) skyldes en annen historie. Det skjedde før Isak var født, ja før han var unnfanget. Jahve talte til Abram og lovte ham en arving av hans eget blod, og at etterkommerne skulle bli tallrike som himlenes stjerner (1. Mos. 15: 3-6). Abram trodde på Guds løfte, og Gud regnet ham det til rettferdighet. Bibelen forutså med dette at Gud ville rettferdiggjøre hedningene ved tro (Gal. 3: 6-14).

      3
      1
    • Helt riktig, og viktig poeng! Han var rettferdiggjort ved tro lenge før Isak ble født, helt uten gjerninger.
      Som jeg har nevnt tidligere her inne, så ville vi sikkert ha snakket om hva VI gjorde for å komme til himmelen når den tid kommer, hvis frelsen var delvis basert på våre gjerninger, hehe.
      Den æren deler Gud ikke med oss, alt vil dreie seg om Jesus Kristus og Han alene.

      2
      0

Det er stengt for kommentarer.