«Han er gitt å ta freden bort fra jorden» Israel under angrep minst 100 drept

Palestinske terrorister støttet av Iran innledet denne sabatten et omfattende militært angrep på Israel. Minst 100 mennesker skal være drept og et tusentall personer er skadd i Israel. Angrepet startet med at Hamas og islamsk hellig krig i et koordinert angrep avfyrte rundt 5000 raketter mot israelske byer og tettsteder. Samtidig trengte palestinske soldater inn på israelsk jord og skal ha drept og kidnappet et ukjent antall sivile og israelske militært personell. Israel har gjengjeldt med å bombe i Gaza og statsminister Netanyahu har erklært at Israel er i krig. Hvor mange skadde og drepte det er i Gaza er uklart, men det er grunn til å anta at det også der er hundrevis av ofre. Dusinvis er drept og mange bortført etter at palestinske terrorister gjennomførte et militært overraskelses-angrep mot den jødiske staten.

Det skal pågå omfattende gatekamper inne i Israel i flere områder. Statsminister Netanyahu har erklært at landet er i krigstilstand og reservesoldater er blitt kalt opp til tjeneste. Lørdagens angrep på Israel blir beskrevet som det mest omfattende på flere ti-år. Det er en svært dramatisk situasjon og det pågår kamper på minst 21 steder inne i Israel. Dette er noe Israel aldri tidligere har opplevd. Israel setter nå inn nær sagt alt de har av militære styrker. Flere tusen soldater er underveis til kampsonene. Hele 36 kampfly er satt i aksjon mot Gazastripen og Israel vil etter alt å dømme sette i gang en omfattende bakkeoperasjon for å ta kontroll på Gazastripen. Også israelske marinefartøy kan komme til å bli satt inn i kampene. Den israelske statsminsteren var tydelig på at dette er en eskalering til full krig og ikke en militæraksjon. Krigere fra Hamas skal ha begynt å bombe israelske ambulanser. En svært alvorlig og dramatisk situasjon som vil tvinge frem samhold i Israel. Fra Gaza meldes det at 198 mennesker er drept i israelske motangrep.

4 tanker om “«Han er gitt å ta freden bort fra jorden» Israel under angrep minst 100 drept

  1. Dette angrepet mot Israel startet i natt mellom 6.-7. oktober : Nøyaktig 50 år siden Yom Kippur -krigen . Yom Kippur ( den store forsoningsdagen i Israel ) er den aller helligste av årets dager for jødene . Angrepet har nok vært planlagt lenge av palestina-araberne og Iran / Syria .
    Da er det store spørsmålet : Kommer Hizbollah i Libanon til å sende raketter mot Israel . Da får jødene en tofrontskrig – noe som er høyst problematisk . Syria kan også angripe mot Golan-høydene . Da har vi en trefrontskrig .
    USA har lovet all hjelp til Israel og president Biden skal snart holde en tale i USA . De har sin 6. flåte plassert i Middelhavet . Disse krigsskipene kan sende raketter / missil om dette blir nødvendig presist mot Israels fiender .
    Ja , Yeshua fortalte om hendelser i de siste dager og han nevnte krig og rykter om krig . Nå har vi begge deler .
    Iran har også missil som kan nå Israel . Dette kan utvikle seg til en stor og omfattende krig .
    Bibelen forteller at Herren bor på Sion . Hamas har sendt raketter mot Jerusalem : Da angriper de således Herren . Slikt vil få store konsekvenser for araberne – tror jeg .

    6
    1
  2. R.AA
    Det er farlig å trekke forhastede slutninger nå i startfasen av denne krigen . Men utvikler den seg til en stor-krig : Så kan mye skje . Yeshua henviste oss til profeten Daniel når de gjelder hendelser i de siste dager . Daniel er helt konkret og nøyaktig med 1290 dager og videre 1335 dager . Profeten taler om ødeleggelsens styggedom som kommer til å stå der den ikke bør stå : Utvilsomt Israel .

Det er stengt for kommentarer.